... durumunda (enjekte edilen hacmin %30'undan itibaren), yalnızca toz formunda, tuzlama stabilizasyonu ile birlikte sunulmaktadır. Çok yönlü temel baharat karışımından başlayarak, TenderFox® ayrıca Kavrulmuş, Füme ve Tuzlu, Haşlanmış jambon aroma varyantlarında ve tavuk, domuz ve sığır etinin tatlarında mevcuttur. TopFox® kuru baharat ile kombinlendiğinde, TenderFox® kuzu, otlar, biber veya duman gibi birçok farklı şekilde de kullanılabilir. TenderFox®, mükemmel bir tat ile birleşmiş optimum değer yaratımı sunar - benzersiz bir çözüm.
Faydalar bir bakışta:
Esnek değer yaratımı artışı
Kullanımı kolay...
...Açıklama:
Derisiz, kemiksiz, iç filetsiz tavuk göğüs filetosu, doğal; veya tuzlu (1,3% tuz)
Menşei:
AB, Ukrayna, Brezilya; Tayland
Sertifikalar:
Helal; IFS; BRC; QS; Dört Ayak; Hayvan Refahı çeşitli kombinasyonlarda mümkündür
Saklama/Dayanıklılık:
-18° C'de kesim tarihinden itibaren 18-24 ay
Ambalaj:
Poli blok, Jumbo karton, tek kullanımlık ahşap palet;
IQF, kartonda poli torba...
...ÜRÜN UYGULAMALARI
Brezilya cevizleri doğrudan yenilebilir. Sütlü Brezilya cevizi için malzeme olarak kullanılabilirler. Ayrıca, kavrulmuş, tuzlu veya tatlandırılmış olarak da keyifle tüketilebilirler. Pudingler, çikolata barları ve atıştırmalık bar hazırlıklarında da kullanılırlar. Kabaca öğütülmüş Brezilya cevizleri, meyve/sebze salatalarının üzerine serpilebilir. Tatlılarda, özellikle meyve keklerinde kullanılırlar. Ayrıca çorbalara ve et ile sebze yemeklerine de eklenebilirler.
MOQ: 20kg...
... eti veya ekşi et hazırlarken kullanabilirsiniz.
Ardıç meyvesinin yoğun aroması ayrıca marineler, balık suyu ve ragoutlar için de iyi bir şekilde kullanılabilir.
Ve elbette, ardıç meyvesi günümüzde cin ve kaliteli içkilerdeki kullanımıyla tanınmaktadır.
İçerik: 50,00 g
Ürün No: 391006...
... Sinenses) soğuk presleme ile elde edilmiştir.
Aynı zamanda et sosları veya meyveli pilav salatası gibi tuzlu yemekler için de harika bir şekilde uygundur, ayrıca lor tatlıları, tatlılar veya tatlı sosları zenginleştirmek için de idealdir.
İçindekiler: %100 doğal portakal yağı (Citrus Sinensis) ital.*
*=kontrol edilen ekolojik üretimden
Alerjenler: içermez
Vejetaryen: Evet
Vegan: Evet...
...MEGGLE'nin FONDOLAC ürün yelpazesi, pişirilmiş jambon, soslar, lezzetli yiyecekler ve sosis ürünleri gibi tuzlu ürünler için emülsifikasyon, stabilizasyon ve lezzet artırımı konusunda mükemmel işlevsel özellikler sunar.
Kısmen delaktoslu peynir altı suyunun sprey kurutulmasıyla, MEGGLE, karşılaştırmalı olarak yüksek protein içeriğine sahip kısmen delaktoslu bir peynir altı suyu tozu üretmektedir...
...Genç, tuzlu su içinde kesilmiş jackfruit. Et benzeri dokusu sayesinde, olgunlaşmamış jackfruit, doyurucu vegan yemekler için ideal bir temel oluşturur. Lotao jackfruit, Sri Lanka'daki küçük çiftliklerden gelmektedir.
Hazırlık:
Meyve etini iyice süzün, isteğe göre baharatlayın ve 2 yemek kaşığı yağ ile 10-15 dakika marine edin. Daha sonra, istenilen kızarıklığa ulaşana kadar en az 4-5 dakika tavada kızartın ve mevsim sebzelerini ekleyin. Lotao pirinci, kısır, burger içinde veya salatalarda servis edin.
...Marine Yağı Provence -Doğal- deniz tuzu ile
Aromatik, güçlü ot notası, lezzetli kırmızı biber parçaları ve karakteristik yoğun sarımsak notası, yaz sonlarında Provence'ın tadını tabağınıza getiriyor. Tüm et türleriyle, özellikle kuzu eti ve deniz ürünleriyle iyi gider.
Eklenmiş alerjen yok*. Ekmek ürünleri için de uygundur.
Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern...
...Et ürünleri, baharat karışımları ve dondurulmuş ürünler için rafine özel tuz
Yağ kaplı tuz nerelerde kullanılır? Gıda maddelerine tuzlu bir tat vermek için, özellikle hazırlık aşaması ile tüketim arasında bir süre geçtiğinde, Salinor yağ kaplı tuz devreye girer. Bu ekipman sayesinde, tuzun doğal özelliklerinden bazılarını kaybetmeden, ince bir yağ tabakası (tatsız kanola yağı) ile kaplanmış olur...
... için geliştirilmiş kuru ürünleri kapsar. Protein açısından zengin maddelerin hidrolizi ile oluşurlar.
- Baharat karışımı: Ağırlıklı olarak tat artırıcılar, sofra tuzu, yaygın şeker türleri veya diğer taşıyıcı maddelerden oluşan serpilerek kullanılabilen ürünlerdir. Ayrıca baharatlar, maya, sebzeler, mantarlar, baharatlar, otlar ve/veya bunlardan elde edilen ekstraktlar içerebilir.
Tatlı ve tuzlu baharatların yanı sıra, size çeşitli tuz ve şeker çeşitleri de sunuyoruz.
...Gıda ürünleri günümüzde, diğer günlük ihtiyaç ürünleri gibi, endüstriyel olarak işlenmektedir. Örneğin, taze yakalanan balık açık denizde tamamen işlenmektedir.
Peynir, dondurulmuş et, şekerlemeler veya taze pişirilmiş kekler ve pastalar - bu ürünlerin hepsi porsiyonlanmalı, fileto haline getirilmeli veya farklı şekil ve boyutlarda kesilmelidir. Hatta bilinen tuzlu simit bile günümüzde...
... - Biber sosunda
Burger Karışımı
İlginç malzemelerle birleştirilmiş burger çeşitleri
Yan Yemekler
Renkli Sebze Tavası
Kabak - Havuç - Mısır - Pırasa - Şeker Bezelyesi
Patates Wedges
Baharatlı patates dilimleri fırında pişirilmiş
Ekmek
Sedir sepetinden taze beyaz ekmek ve sarımsak ekmeği
Taco
Soslar ve Dips
Geniş sos çeşitliliği
Taze beyaz ekmek veya et ile dip sos olarak kullanılabilecek hafif ve baharatlı sos seçenekleri
Tatlı
Akçaağaç Şurubu ile Krep
Tatlı Muffinler Çikolata - Yaban Mersini - Ceviz
Donutlar...
... BİR CİLT DETOKS SİSTEMİ ARAYAN HERKES İÇİN GELİŞTİRİLDİ VE HIZLI SONUÇLAR ALMALARINI SAĞLIYOR.
Heyecan verici bir hayat yaşıyorsun. Hayallerin, vizyonların, isteklerin var ve seni durduracak hiçbir şey yok. Temas noktan olarak rolünde mutlusun. Hepimiz hızlı bir yaşam dönemindeyiz - ve bir noktada pillerimiz bitiyor. Yavaşla, kendini yenile ve yeniden tam gaz devam et. Ürünlerimiz, cildini dışarıdan beslemene ve bedenini içeriden desteklemene yardımcı olur.
Detoks Göz Kremi
Detoks Yüz Kremi
Detoks Dudak Bakımı
Yüz Yağı Yumuşaklık
Konjac Süngeri...
... yaklaşım benimsiyoruz.
UZMANLIĞIMIZ
Doku
Elastikiyet
Emülsifikasyon
Son ürünün dayanıklılığı
Kuru kesim
Son ürün verimi
Hayvansal ürünlere alternatifler
Tat
Sineresisin önlenmesi
Reçete maliyetinin azaltılması
Son kullanma tarihinin uzatılması
Üretim israfını önleme
İade oranını azaltma
Balık olgunlaştırma
Saklama süreleri
Tuzlu su / Balık enjeksiyonu
Karides çubukları "surimi"
Elastikiyetin stabilizasyonu
Deniz ürünleri ve tatları
Balık sosisleri / Sosisler
Baharatlar
Verim +
Renk
Kaplama
Ranzılık
Karideslerde siyah lekeler...
... özel reçel tarifleri yaratmak ve müşterilerimizi mevsimsel yeniliklerle şaşırtmak için çalışıyoruz. Artık 100'den fazla reçel çeşidimiz var ve her yıl yeni heyecan verici çeşitler ekleniyor. Teklifimiz, çilek ve ravent gibi klasik tatlı kombinasyonlardan, kan portakalı, mango, hindistancevizi ve tarçın gibi sıradışı çeşitlere, et veya peynirle harika giden tuzlu reçellere kadar uzanıyor.