Almanya, Geesthacht
1999 yılında kurulan ENES, baharatlarını doğrudan üretim ülkelerinden temin etmektedir. Hamburg yakınlarındaki Geesthacht'taki 1.600 m²'lik depo, daha büyük tonajların satın alınmasına olanak tanıyarak ENES baharatlarının müşterilerine uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamaktadır. Ancak bu henüz her şey değil. Aşağıdaki noktalara da gururla bakıyoruz: • Geniş baharat ve ot yelpazesi; Baharatlar &...
Fransa, Marcq-En-Barœul
...Ürün Açıklaması: Mısır'dan gelen yüksek kaliteli rezene tohumları ile lezzet yolculuğuna çıkın: Mısır'dan doğrudan gelen bu yeşil, bütün aromatik tohumlar, büyüleyici bir rezene aroması ve hafif tatlı, sıcak bir lezzet sunarak çeşitli yemekleri tamamlar. Sarsılmaz bir kalite ve saflık deneyimi yaşayın: En yüksek standartlara uygun rezene tohumları kullanmanın güvenini yaşayın. Tohumlarımızı...
Almanya, Bad Bentheim
... kaynağı olarak kullanılırken, bitkinin tohumları baharat olarak kullanılmaktadır. Rezene aslen Asya kökenlidir, ancak Orta Çağ'da bu baharat Avrupa'da da ortaya çıkmıştır. Günümüzde bu tohum, birçok mutfakta düzenli olarak kullanılmaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri, bu tohumun sahip olduğu lezzetli anason benzeri tat.
Birleşik Krallık, Basildon
...Bütün Rezene Tohumu. Foeniculum Vulgare Mill. bütün kurutulmuş yeşilimsi sarı meyveler. Rezene için karakteristik - tatlı bir tat ve hafif anason aroması. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Baharat Tür: Bütün Doğa: Doğal...
Bulgaristan, Sofia
... alınırdı ve sindirim sorunlarını önlemek için kullanılırdı. Günümüzde, mide sorunlarının önlenmesinde ve emziren kadınlarda süt üretimini artırmak, şişkinliği, kolikleri hafifletmek ve iştahı artırmak için kullanıldığı söylenmektedir. Kullanım: Kişniş tohumları, bütün veya öğütülmüş olarak keklerde, ekmeklerde, köri gibi baharatlı yemeklerde ve güveç hazırlığında kullanılmaktadır. Tohumlar, domuz eti, kaz ve ördek pâté'si gibi yağ açısından zengin ve sindirimi daha zor olan yiyeceklerde kullanılmaktadır. Kişniş tohumları, Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Almanya, Lüdenscheid
...Not: KEREVİZ, HARDAL, SUSAM, Badem ve FISTIK izleri içerebilir Kullanım: Fasulye, Balık, Tavuk, Mercimek, Lahana, Patates, Kuzu veya Domuz Eti, Ekmek, Çay Şimdi "Tam Rezene" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi ayrıca Özel Etiket, büyük paketler ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Fransa, Paris
...Antioksidan özelliklere sahip aronya meyveleri, yoğun baharatlı zencefil, tatlı rezene ve anason notaları, taze limon otu ve ferahlatıcı nane ile birlikte, bir tutam adaçayı ile vurgulanmıştır. İnce gül yaprakları ve bütün yıldız anasonu son dokunuşu sağlar. SU SICAKLIĞI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Bu IGP Finocchiona versiyonu yaklaşık 500 g ağırlığında olup, doğal bağırsakta bütün olarak paketlenmiştir. Finocchiona IGP, birinci sınıf domuz eti parçaları ile üretilmektedir. Bunlar arasında: omuz, jambon, sırt, coppa ve pancetta bulunmaktadır. İşleme, yabani rezene tohumları, tuz, karabiber ve sarımsak eklenmesiyle karakterize edilir. Bu doğal ve saf karışım, Toskana salamına eşsiz ve ayırt...
Belçika, Namur
...Limon otu (27%), papatya, rezene (11%), meyan kökü, anason, kimyon (9%), havuç, nane, şerbetçi otu çiçekleri, bütün verbena, calendula çiçekleri. Seçim: Poşet - 100 g Dozaj: 12-15g/L Su sıcaklığı: 100°C Demleme süresi: 7-10 dk...
Hollanda, Rhenen
...Fıstıkları her boyutta kaplıyoruz, örneğin bütün, parçalar vb. farklı kökenlerden. Tüm kaplanmış fıstıklarımız, atıştırmalık olarak veya dondurma, tahıllar, çikolata, enerji barları, nugat, fırın ürünleri, salata/sebze sosları gibi birçok uygulamada malzeme olarak mükemmeldir. Karamelin yanı sıra, diğer temel tatlarımızdan birini (bal, akçaağaç, tarçın, vanilya ve zencefilli kurabiye) seçebilir, isterseniz Kelt deniz tuzu, acı biber, kekik, sarımsak, hindistancevizi, rezene veya kendi favori baharatlarınızla kombinleyebilirsiniz.
...Klasik baharat, güçlü, sindirim dostu ekmekler için, iri, bütün taneler Kendi tarifimize ve en iyi baharatlardan ürettiğimiz baharat karışımı! Her türlü güçlü ekmek ve poğaçalar için baharat olarak kullanılır. İçindekiler: Kişniş tohumu, anason, rezene, kimyon, kara kimyon, çemen tohumu, Tellicherry biberi Şeker, tuz, koruyucu maddeler ve yapay aromalar içermez Ekmek baharatı – Ekmek geliştirici...
Fransa, Hyères
...İstenilen miktarda infüzyonu bir poşet veya çay topuna koyun. Bir yağ ekleyin (örneğin kenevir yağı, bitkisel veya hayvansal süt) 5 dakika demlemeye bırakın. İçerik: Rezene, ısırgan otu, şerbetçi otu çiçekleri, melisa, zencefil (zencefil, ham şeker), aronia, bütün melisa, yıldız anason, ölümsüz çiçekler, gül yaprakları, stevia, mavi çiçek, Kenevir Lifleri SATIVA L ( %25)* Organik Tarım'dan...
Fransa, Coignieres
...Trim CBD, limon otu (27%), papatya, rezene (11%), meyan kökü, anason, kimyon (9%), havuç, nane, şerbetçi otu çiçekleri, bütün verbena, calendula çiçekleri. Organik tarımdan. 45 gram Demleme süresi: 7-10 dk Su sıcaklığı: 100°C...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play