İspanya, Guijuelo (salamanca)
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İberik domuz eti kıyması, tuz, sarımsak, kekik ve nitrat (E-252, E-250), beyaz şarap karışımından hazırlanmış bir sucuk. Doğal bağırsak içine doldurulmuş ve 4 aydan fazla bir süre olgunlaştırılmıştır. İnce bir dokuya, karakteristik bir aromaya ve hafif bir lezzete sahiptir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. Malzemeler: İberik Domuz Yağı, Tuz, Sarımsak, Kekik ve...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... olan bu hayvanlar, Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türünden gelmektedir ve ünlü İspanyol dehesalarının, özellikle Salamanca'da bulunan yerli türleridir. Uygulanan İşlemler İberik Brisa'da, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ile dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucuğun Faydaları Sucuklar magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengindir. Enerji Değeri: 423Kcal / 1752KJ Yağlar: 35.4 g Doymuş Yağlar: 10.1 g Karbonhidratlar: 1.2 g Şekerler: 1.2 g Proteinler: 26 g Tuz: 3.3 g...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
César Nieto, bir sucuk ve jambon fabrikasıdır ve size aşağıdaki ürünleri sunmaktadır: İberik kuru ürünler: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota İberik taze ürünler: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
...Serrano A.O.C jambonları üreticisiyiz (Teruel - Calamocha) ve İberik Bellota jambonları üreticisiyiz (Cordoba - Los Pédroches). Fransa, Belçika, İsviçre ve Korsika'ya dağıtım yapıyoruz, teslimat 87520 Veyrac'taki Bodéga deposundan yapılmaktadır!!!! Kemikli ve kemiksiz vakumlu Serrano jambonunu bulabilirsiniz. İberik lomo, sucuk, chorizo ve Mallorca'dan sobrasada.
İspanya, Calzada De Don Diego Salamanca
...Embutidos y Jamones Los Serranos. Geleneksel bir karaktere sahip, uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip aile şirketiyiz. Salamanca'nın Campo Charro bölgesinin tam kalbinde yer alıyoruz. Los Serranos, iberik sucuk ve bellota iberik jambonlarının el yapımı üretimi ile ilgilenmektedir; ayrıca iki belirgin üretim hattımız bulunmaktadır. 1. Üç kategoride (Bellota, Cebo de Campo ve Cebo) İberik Domuz sucuk ve jambonlarının üretimi. 2. Yüksek kaliteli Beyaz Domuz sucuk ve jambonlarını, mükemmel bir ürün elde etmek için titiz seçim kriterleri altında üretiyoruz.
İspanya, Madrid
... olgunlaştırma süreçleri, bu bölgedeki geleneksel uygulamalara uygun olarak, antik çağlardan beri süregelen yöntemlerle, geleneksel ve özel domuz kesim tesisleri, kurutma yerleri ve bölgedeki sucuk fabrikalarında gerçekleştirilmektedir.
İspanya, Calera De León
25 yıldan fazla bir süredir safkan İber domuzu yetiştiriciliği yapıyor ve Pata Negra Bellota jambonları (100% İber jambonları) üretiyoruz. Küçük bir aile işletmesi olarak, üretimimiz oldukça sınırlı ve tamamen el yapımı, doğal ve geleneksel yöntemlerle gerçekleştirilmektedir. Ürünlerimiz: Pata Negra Bellota jambonları, chorizo, sucuk, kan sosisi, lomo, coppa, panceta... ve geleneksel İber...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play