İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Jambondan daha küçük boyut ve ağırlığa sahip olan İberik Bellota Paletamız, daha uzun ve daha az dairesel bir şekle sahiptir. Beyaz-ipek gibi yağ damarlarıyla birlikte, homojen ve parlak rengi, belirgin bir meşe palamudu tadının, tatlı, belirgin ve yoğun bir aromanın görsel öncüsüdür; bu da belirgin bir arka tat ile birleşerek, dehesalarımızın manzarasını çağrıştırır.
...JAMBON ÇANTASI BEYAZ PAMUK KAPLANMIŞ Pamuklu beyaz jambon çantası %100 doğal Böcekler ve tozlardan korunarak asılı kurutma için Özellikler: Çantanın kapanışı pamuk ipi ile Çantanın boyutu: 59x68cm Kumaş 40gr/m2, 22 iplik/cm %100 biyobozunur Boyutlar 59x68cm Diğer boyutlar talep üzerine Fonksiyonlar Olgunlaştırma, Kurutma Meslekler Şarküteri – Salamura...
İspanya, Monroyo (teruel)
Fransa, Auros
... şeklinde servis edilebilir. Kabul törenlerinizi zenginleştirmek için idealdir. Ayrıca, yerel el yapımı jambonların çok güzel bir yelpazesine sahibiz. Çiftlik jambonu, nitrat içermeyen beyaz jambon, Landes jambonu vb... Katalog ve fiyatlarımızı sormaktan çekinmeyin.
İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
Belçika, Anderlecht
Matériel Horeca, Belçika ve Fransa'daki profesyonel mutfak ekipmanları için vazgeçilmez ortağınızdır. Şirketimiz, her türlü gereksinime uygun mutfak ekipmanlarının kalitesi ve çeşitliliği ile öne çıkmaktadır. Rekabetçi fiyatlar ve düzenli promosyonlar, mutfak ekipmanlarınızı düşük maliyetle, kaliteyi asla göz ardı etmeden temin etmenizi sağlar. Kişiselleştirilmiş müşteri hizmetlerimiz, tüm sorular...
İtalya, Cavaria Con Premezzo
...Uçuş tekerleklerimiz isteğe bağlı olarak opalinlerle birlikte sağlanabilir BEYAZ CARRARA MERMERİ ZEYTİN AĞACI...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
İsviçre, Hendschiken
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... uygun olan bu jambon dilimleyici, size çeşitli kesim boyutları sunacaktır. Kayış sistemi ve bileme taşı ile bu jambon dilimleyici, işinizi kolaylaştıracak ve zaman kazandıracaktır. 195 mm çapındaki bu profesyonel jambon dilimleyici ile çiğ jambon, beyaz jambon, tütsülenmiş domuz yağı, sosis, chorizo kesebilirsiniz, ancak peynir kesemezsiniz. Bıçak: ø195 mm Kesim uzunluğu: 190 mm Kesim yüksekliği: 130 mm Kesim kalınlığı: 0,2 - 12 mm Güç: 150 W / 230 V Boyutlar: U425 x D370 x Y340 mm Ağırlık: 11,10 kg...
İspanya, Alcobendas
...Mısır ve tahıllarla beslenen domuzlardan elde edilen, geçmişin lezzetini yansıtan en yüksek kalitede beyaz domuz ürünü. Yüksek yağ infiltrasyonu ve sulu ürünler elde etmek için Duroc ırkı ile zenginleştirilmiş. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahip ürün. ETG tarafından belirlenen çalışma metodolojisine uygun olarak üretilmiştir.
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Auxerre
... "chablisienne" tarzı jambon ile de servis edebilirsiniz. Vinification Pnömatik presleme, dışkı mayaları kullanılmıyor, enzim eklenmiyor. 100% paslanmaz çelik tankta olgunlaşma. Conditionnement birim fiyatı 6 şişelik kartonlar halinde satılmaktadır, diğer şaraplarla karıştırabilirsiniz, nakliye bedava. Œil:parlak ve altın rengi Le conseil de l'œnologue:10-11°C'de servis edin Taux d'alcoolémie:%13 Temps de garde:3 ila 5 yıl Domaine:Domaine Bersan Appellation:Bourgogne Côtes d'Auxerre Millésime:2018 Cépage:Chardonnay Culture:Yüksek Çevresel Değer Label:Kontrollü Menşei Belgesi...
İtalya, Salerno
... da bilinir) yapılan bu tabaka, genellikle şarküteri tezgahlarında peynir dilimleri, soğuk et ve balık sarmak için kullanılır, ancak yüksek nem ve yağ veya yağ varlığı ile karakterize edilen diğer taze gıda ürünleri ile de kullanılabilir. Beyaz kaplamalı kağıttan üretilen duplex kağıdımız, bir tarafına yapıştırılmış yüksek yoğunluklu polietilen tabakası ile doğrudan tüm gıda türleri ile temas için...
Avusturya, Königsdorf
... işlevsellik, örneğin jel, çırpma, emülsifikasyon, yapıştırıcı. Yumurta albumen tozu, ürünlerin kalitesini ve raf ömrünü artırmak için kullanılabilir. Görünüm gevşek toz veya büyük parçalar halinde, homojen sarı, normal yumurta akı kokusuna sahip, koku yok, safsızlık yok. Tipik uygulamalar arasında jambon, sosis, surimi, erişte, instant erişte, şekerleme, sos, dondurma bulunmaktadır. Raf ömrü gölgede...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...malzemeler : - %97 Organik Eski Beyaz Şarap Sirkesi* - %3 Doğal Aroma - * Organik Tarım Üzümlerinden Elde Edilmiştir - Meşe fıçılarda hazırlanmıştır - Pastörize edilmemiştir Kullanım önerileri : Cevizli, rokforlu endivye salatası veya mâche salatası ile. Bu sirke, noel salatalarınızı endivye, jambon, emmental ve taze ceviz içi ile zenginleştirecektir. Bu ürün alerjen içermez, koruyucu yoktur. Bu ürün ayrıca 3-5-10 litrelik cubitlerde, 220 litrelik fıçılarda ve talep üzerine 1000 litrelik konteynerlerde de mevcuttur. Ayrıca 25 cl olarak da bulunmaktadır.
İspanya, Alcalá La Real
...900 AROMATIZADOS, mutfakta bir dokunuş katmak veya özellikle orijinallik sağlamak amacıyla seçilmiş farklı tatlarla aromalandırılmış sızma zeytinyağıdır. Kulinarik kullanımları, tüketicinin hayal gücünün tek sınırıyla sonsuzdur. Farklı türlerde bulunmaktadır: -Çikolata aroması -Dumanlı aroma -Beyaz trüf aroması -Baharat aroması -Serrano jambon aroması -Portakal aroması -Köri aroması...
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
Almanya, Breisach
...Burada şarküteri ürününün dış kabuğu zaten çıkarılmıştır, bu nedenle bu çiğ jambonun hiçbir kısmını atmanıza gerek yok. Çiğ jambon en iyi şekilde sade olarak, ince dilimlenmiş olarak grissini veya beyaz ekmekle birlikte, yanında iyi bir kadeh kuru şarap, örneğin bir Sauvignon veya Friulano ile tadılmalıdır. Jambon ayrıca incir, kavun, kivi, elma, üzüm ve armut ile de lezzetlidir. Ancak karışık...
... Bayraklı Mezbaha tesislerinde kurulmuş olup, 1980 yılında Karşıyaka Doğançay daki tesislerine taşınarak İzmir halkına 27 yıl hizmet verdikten sonra, değişin üretim koşulları ve teknolojisine uyum sağlamak amacıyla 2007 yılında İzmir - Çanakkale yolu üzerindeki Avrupa standartlarına uygun Menemen tesislerine taşınmıştır.ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği ve ISO 9001:2000 Kalite Standartlarına uygun inşa edilen tesislerinde, Türk Gıda Kodeksine uygun şartlarda üretimlerine devam edilmektedir. Kırmızı Et ve Et Ürünleri Tebliği ile Beyaz Et ve Et Ürünleri tebliğine göre ruhsatlandırılmış tesisimiz.
İspanya, La Muela
... ve beyaz domuz şarküteri üzerine uzmanlaşmış durumdayız; anne domuz Bodega, Reserva ve Gran Reserva jambonları ile Duroc Gran Reserva domuz paçalı jambonlar konusunda da uzmanız. Ürünlerimiz her zaman profesyonellere yöneliktir: gıda dağıtıcıları, catering şarküteri ve otelcilik sektöründeki profesyoneller. Bizimle iletişime geçin, size özel bir teklif sunalım.
Romanya, Bucuresti
...tavuk, hindi, bıldırcın, koyun, salyangoz ve diğerleri), hepsi taze veya dondurulmuş olabilir - Tüm türde konserve. Et, meyve, sebze, turşu, hazır yemek, reçel ve diğerleri olabilir - Tüm türde şarküteri ürünleri: salam, sosis, jambon, sosis, pate, mortadella ve diğer türler - Süt ve Yumurta, süt tozu, süt, peynir, beyaz peynir, keçi peyniri, keçi beyaz peyniri, toz yumurta - Tüm türde baharatlar...
...Narenciye kabuklarından yapılmış şekerlemeler, bitter, beyaz veya sütlü çikolata ile kaplanmış olarak da mevcuttur. Haşlanmış ve çiğ jambon ezmesi. Biancomangiare ve krema çeşitleri (28) gibi birçok farklı tatta mevcuttur, ayrıca kek hazırlıkları ve soğuk anlık kremler de bulunmaktadır.
... ürünler arasında şunlar bulunmaktadır: kaplamalı sucuk, cular sucuk, dilimlenmiş sucuk, tatlı ve acı chorizo, cular chorizo, dilimlenmiş chorizo, fuet, beyaz ve kırmızı chistorra, kırmızı longaniza, siyah butifarra, bağırsakta ve botijada blanquillo, Katalan butifarra, haşlanmış sucuk, bağırsakta ve kaplarda normal ve acı sobrasada, embuchado lomito, kabuklu biberiye ile lomo, jambonlar... Şu anda...
İspanya, Sevilla
... talep gördüğünü söyleyebiliriz. Zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel ve karakteristik bileşenidir. Endülüs topraklarından gelen bu yağ, esasen mutfak kullanımı için olup, sağlık açısından oldukça faydalıdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi diğer ürünlerimiz de bulunmaktadır: - Şarap - beyaz, kırmızı veya rosé - Şarküteri - İber şarküteri ürünleri, korunmuş, marine edilmiş veya sucuk haline getirilmiş etlerdir. En bilinenleri arasında chorizo, salchichón, lomo ve butifarra, morcón veya et dolması gibi diğer sucuklar bulunmaktadır. - Peynirler - Cabrales, Payoyo, Boffard veya manchego...
İspanya, Corteconcepción (huelva)
... Bakanlığı ile birlikte, Corteconcepción'daki Doğal Şarap Mahzenleri ile birlikte Dehesa'mıza ziyaretler düzenliyoruz ve ürünlerimiz ile Huelva Kontluğu'ndan meyvemsi beyaz şarap eşleştirmeleri yapıyoruz. Jamonturismo...
Fransa, Servas
...tedarikçilerimizin ve hammaddelerimizin titiz seçimi, ürünlerin izlenebilirliği ve endüstriyel ustalığımız. Ürünlerimiz, Bresse'nin yerel tariflerinden ilham almakta ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilmektedir. Jambon, siyah ve beyaz kan sosisi ve baş peynirleri, Bressan civierleri, Lyon usulü pişirilmiş sosisler ve andouillettes gibi birçok şarküteri ürünü üretiyoruz.
İspanya, Valencia
... ve portakal suyu. Klasik: Sütlü kahve ile tost (beyaz veya tam buğday ekmeği), domates veya reçel ile. Petite Lupe: Sütlü kahve ve Fransız bikini (peynir ve jambon ile). Öğle Yemekleri Serrano jambonu, brie peyniri ve zeytin tapenade. Taze ton balığı, domates ve zeytin. Sobrasada ve emmental peyniri. Tam tahıllı 6 tahıllı ekmek, serrano jambonu, roka, Burgonya peyniri ve konfit domates. Tavuk...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play