Fransa, Laissac
... yapımı şarküteri ürünlerimiz gibi nitrit içermeyen ve sadece Guérande tuzu ile Kampot biberi içeren bir üründür; Kampot biberi, Kamboçya'nın eucaliptüs aromalarıyla dolu ve şarküteri ürünlerimize mineral ve çiçeksi bir nota katan IGP biberidir. Aveyron'daki Laissac'taki tuzlama atölyemizde yavaşça kurutulan bu Aubrac kuru eti, şarküteri tabağınız için mükemmel olacaktır! Lonzo, coppa veya jambon...
İtalya, Annone Di Brianza
...Etlerin tuzlanması için uygun makine, örneğin bresaola, coppa, pancetta, jambon vb. Etlerin tuzlanması için uygun makine, örneğin bresaola, coppa, pancetta, jambon vb. Paslanmaz çelik veya plastik kaplar kullanır. Elektropnömatik çalışma. PLC ile yönetim ve güvenlik bariyerleri olan modeller. Dönüşlerin elektronik değişimi. Makine, normal sıcaklıkta ortamlarda çalışabilir ve geleneksel yöntemlere göre tuzlama sürelerini azaltma imkanı sağlar.
İtalya, Castelnuovo Rangone
...Tavada dilimlenmiş şarküteri Tek tabağın ağırlığı: 100 g Üretim: Sürekli Ürünler: Haşlanmış jambon, çiğ jambon, Milano salamı, Macar salamı, coppa, mortadella ve bresaola.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play