İspanya, Alcora
TRUFASA'da siyah trüf üretimi ve ticareti konusunda uzmanız. Plantasyonlarımız Castellón'un iç kesimlerinde yer almakta olup, optimum kalitede trüf elde etmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Tüm dünyaya taze siyah trüf (Tuber melanosporum), diğer adıyla Périgord trüfü, yaz trüfü (Tuber aestivum) ve sonbahar trüfü (Tuber uncinatum) ihraç ediyoruz. Ayrıca, restoranlar ve seçkin tedarikçiler için t...
Fransa, Solesmes, Pays De La Loire, France
...Frémont Affûtage dilimleme bıçaklarını - carpaccio eğrilerine saygı göstererek keskinleştirir. Mikro dişleme ve Teflon kaplama sunuyoruz.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo özpini, sagardo özpini ve bitkisel bileşenlerle, örneğin boilurla, fiziksel süreçler aracılığıyla üretilir. Bu, çok aromatik olan ve siyah boilurun eşsiz tadıyla mükemmel bir uyum sağlayan, en hassas damakları bile büyüleyen, mükemmel bir dokuya sahip ve siyah boilurun hoş kokusu ve tadıyla her türlü yemeği, özellikle salatalar, çiğ sebzeler ve haşlanmış sebzeler, yumurtalar, marine edilmiş etler ve hafif av, carpaccio, et, spagetti, pate, peynirler, tatlılar için oldukça lezzetli hale getiren özel bir üründür.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... inanıyoruz ve taahhüdümüz, sunduğumuz ürünlerin kalitesine yansımaktadır. Siyah Yaz Trüfü'nün Mutfak Uygulamaları Siyah Yaz Trüfü, çok çeşitli kullanımlara uygun son derece çok yönlü bir malzemedir: - Soslar: Trüf yağları, aromalı tereyağlar ve soslar için idealdir. - Makarna ve Risotto: Geleneksel ve modern ana yemeklerin tadını artırmak için mükemmeldir. - Etler ve Balık: Carpaccio, ızgara ve tartar...
...Malzemeler: yaz siyah trüf (Tuber aestivum Vitt.), zeytinyağı, tuz, aroma. Öneriler: makarna yemekleri, carpaccio, haşlanmış veya fırınlanmış beyaz etler için idealdir ve hatta bazı tatlılarla bile eşlik edebilir. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
İspanya, Guardamar Del Segura
...GURME ÜRÜN Deniz tuzu ve baharat karışımı ile hazırlanmış baharat İçindekiler: Deniz tuzu (90%), baharat karışımı (10%): (pembe biber, hibiskus ve tütsülenmiş biber). Tavsiyeler: Deniz ürünlerini, carpaccio, pembe sos, Galisya usulü ahtapot, etler ve balıklar için mükemmel bir şekilde tatlandırmak için idealdir. 100 g için besin bilgisi: Enerji değeri: 121 Kj/29 Kcal. Yağlar: 1,2 g, bunların doymuş olanları: 0,2 g. Karbonhidratlar: 2,0 g, bunların şekerler: 0,9 g. Proteinler: 1,4 g. Tuz: 84,9 g. %100 geri dönüştürülebilir karton silindirik tuzluk 100 g.
Avusturya, Vienna
...Sızma zeytinyağında trüf dilimleri, trüf carpaccio, tuber aestivum. Başlangıçlar, birinci ve ikinci yemekler için uygundur. Saklama Yöntemi: Açıldıktan sonra buzdolabında 7 güne kadar saklayın.
Fransa, Grigny
PATRIGEL, 1989'dan beri sebze, aromatik otlar ve dondurulmuş meyveler ticareti ve satışı konusunda uzman bir ajandır. Ticari ajansımız, Fransa'da birçok kaliteli Avrupa meyve ve sebze üreticisini dağıtmakta ve temsil etmektedir. Güçlü uluslararası ağımız, sertifikalı üreticilerden tedarik sağlamaktadır. Ürünlerimiz, mikrobiyolojik, organoleptik, fiziksel veya metrologik sistematik kontrollerden g...
İspanya, Cox (alicante)
...Taponlar, aynı zamanda kapari olarak da bilinir, sapların meyvesidir. Saplar gibi, su, tuz ve sirke karışımında turşu yapılır. Küçük çaplı ve oval bir şekle sahip olan taponlar, somon, morina ve palamut gibi tütsülenmiş bir tabakla eşlik etmek için ideal turşudur. Ayrıca, taponlar Akdeniz salatası, tartar, carpaccio ve balıklarla da birleştirilebilir. Son olarak, bu turşunun düşük kalori içeriği de belirtilmelidir.
Martinik, Rivière-Pilote
...Bu olağanüstü sirke, Usta sirke üreticisi "Frédéric Chaix" tarafından taze sarımsak ile hazırlanmıştır. Ağızda yumuşak bir dokuya sahip olan bu sirke, yemeklerinize güçlü ve taze notalarını yansıtacaktır. Kendinizi şaşırtmaya bırakın. MÜKEMMEL UYUMLU: Salatalar, beyaz etler, balıklar, carpaccio, balık veya et tartarı, deglaze, et marinasyonu, plancha, midye, istiridye. %100 doğal: renklendirici veya yapay aroma içermez.
Fransa, Valréas
...Aromatik zenginliği için seçilmiş, trüfün (Tuber Melanosporum) ince aromasıyla süslenmiş, gerçek bir Provence yerel hazine olan organik sızma zeytinyağı! Tadım önerileri: Salatada, carpaccio, risotto, taze makarna veya ezilmiş patates üzerinde.
Fransa, Sète
...Golfo Nuevo deniz tarağalarını buzdolabında çözdürerek kesmeyi kolaylaştırın ve daha sert bir doku koruyun. Onları carpaccio olarak veya ızgara yaparak, seçtiğiniz sosla birlikte tadın.
İtalya, Firenze
...Kara Trüf Carpaccio, ince ve hoş bir lezzeti nedeniyle en çok talep edilen ürünlerden biridir. Şefler ve özel müşteriler tarafından, yemeklere doğru denge ve tat katmak için gereken her şeyi içeren bir ürünü tercih ettikleri için aranmaktadır. Eşsiz bir ürün.
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
Fransa, Malataverne
...Sizlere bir Côtes du Rhône Kırmızı şarabı, aşağıdaki yemeklerle sunmayı öneriyoruz: - Bir dana carpaccio. - Kekik ile fırınlanmış kuzu. - Paskalya kuzu. - Paskalya kuzu. - Güveçte dana. - Stroganoff dana. - Kuzu köfteleri. - vb... Ve tabii ki peynir ile :) Büyük kırmızı şaraplar 16 ile 18°C arasında servis edilir.
...Hela Curry Garathi 300g Açık kavrulmuş not, tüm sıcak köri, kabuklu deniz ürünleri ve kabuklular, balık, kümes hayvanları, sebzeler ve tartar ile balık ve et carpaccio gibi koyu balık türleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Şiddet seviyesi: +++++ Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddesi yoktur (Almanya'daki "Katkı Maddeleri Yönetmeliği" §9'a göre). Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Manzanilla Cacereña. Yumuşak bir yağ olup, acılık ve baharat arasında bir dengeye sahiptir. Hafif meyvemsi bir karaktere sahip olup, muz, kivi ve yeşil domates notaları taşımaktadır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi sebze aromaları da içermektedir. Balıklarınız, carpaccio, salatalar ve çiğ sebzeler, fırın yemekleri veya buharda pişirilmiş yemekler, ayrıca hamur işlerinde ve mayonezlerinizde kullanmanız için önerilir. 3L Metal Bidon. Ayrıca 5L metal bidon veya 500ml cam şişe olarak da mevcuttur.
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Bajo Aragón bölgesinin siyah zeytinlerinden yapılan, büyük lezzeti ve yoğun aromasıyla çok beğenilen muhteşem Olivada veya zeytin sosu. Olivada Olivera d’Atenea, tost ve kanepelerde sürmek için ideal, yumuşak ve nazik bir zeytin ezmesidir; ayrıca şaşırtıcı soslar hazırlamak için de kullanılabilir, örneğin vinaigrette, carpaccio veya salatalar için. Pişirildiğinde, Olivada, av etleri için yoğun aromasını katan bir yemek bazası olarak kullanılır. VEGAN · GLUTENSİZ · ZEYTİNYAĞI İLE...
Hollanda, Nuenen
... standartlarımıza uyabileceklerinden emin olabiliyoruz. Böylece, müşterilerinizin tekrar geri geleceği stabil bir kalite garanti edebiliyoruz. Kırmızı ton balığı filetomuz denizden dondurulmuş olup, daha fazla işleme için son derece uygundur. Örneğin, carpaccio veya suşi olarak. Ya da ton balığı parçalarını ızgara için biftek olarak porsiyonlayabilirsiniz.
Hollanda, Enschede
... - Bavette, Vinkenlap, (kıyma, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Ossenhaas (Ossenhaas'ın ucu) Fillet - Ossenhaas, haşhaş bifteği Hanger Steak (veya Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Omuz Kısmı Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Üst Bacak Rump Cap - Kuyruk Parçası, Picanha Rump Steak - Biftek Short Loin - İnce Bel Shoulder Clod - Çiçek Parçası (Carpaccio) Sirloin - Kalın Bel Skirt Steak - Orta Kısım, Çevre Tenderloin - Ossenhaas Top Round Steak - Kangal Biftek...
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
Fransa, Roubia
... Aperatif olarak, Saint-Jacques carpaccio, Deniz ürünleri, Kabuklu deniz ürünleri, Domuz pirzolası, Dana bonfile Servis sıcaklığı: 13° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Carignan, Cinsault, Grenache Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Polonya, Warszawa
...100% İtalyan zeytinyağı, Ogliarola ve Coratina zeytinlerinden üretilmektedir: bu zeytinyağı, Coratina'nın baharatlı ve acı notalarıyla, Ogliarola'nın nazik dokunuşunun varlığıyla yumuşatılmıştır ve Apulia'nın kalbi kadar yoğun bir koku ve meyvemsi notalar oluşturur. UYUMLU OLDUĞU YEMEKLER: Domatesli bruschetta, ton balığı carpaccio, mantar salataları, ızgara radicchio, sebze çorbaları, sosisli makarnalar, haşlanmış ahtapot, kırmızı etler veya av etleri, olgun sert peynirlerle çok iyi uyum sağlar.
İtalya, Ponte Galeria
... işleme tekniklerine uygun olarak kesilerek, bu Akdeniz hazinesinin sunabileceği lezzet ve dokuyu garanti edecektir. Uzman kesiciler, derisiz, siyah parçalar olmadan, tamamen temizlenmiş bloklar halinde porsiyonlar halinde hazırlar, sashimi, sushi ve carpaccio hazırlamak için hazırdır. Anisakis içermediği garanti edilmiştir. ICCAT sertifikalı ton balığı.
Fransa, Rouvres Les Vignes
Le Champagne Claude PERRARD, 1911'den beri babadan oğula aktarılan bir tutkunun sonucudur. Öncesinde, "sakin şarap" üreten birkaç nesil şarap üreticisi birbirini takip etmiştir. O zamandan beri, Frédéric ve Jean-Pierre PERRARD bu geleneği sürdürmeye devam etmektedir. Le Champagne Claude PERRARD, karakterli, güzel yuvarlaklıkta ve karmaşık aromalara sahip şaraplarla olağanüstü bir terroir'in tanı...
Fransa, Laure-Minervois
...Aperatif, sığır carpaccio, tavşan, güvercin, filet mignon, domates, biber ve patlıcan ile zeytinyağında ızgara garnitürler.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...100% Organik Kırmızı Şarap Sirkesi* * Organik Tarım Ürünü Bu eski şarap sirkesi, 6 ay boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Bu süre, ona ağızda yuvarlaklık ve odunsu notalar kazandırır. Salatalarda, soslarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanmak için idealdir. Meşe fıçılarda yaşlandırılmış eski şarap sirkesi ile marine edilmiş bir Carpaccio, bir ziyafettir. Bu ürün ayrıca 25 ve 50 cl'lik şişelerde de mevcuttur. LEONY serisini gurme dükkanlarında bulabilirsiniz.
İspanya, Terrassa
Taze et ürünlerinde lider. Sığır ve kümes hayvanları fileto uzmanları. Tüm ihtiyaçlar için kapsamlı ürün koleksiyonu. En yüksek kalitede Roler Summumm ürünleri. Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar gibi geniş bir özel ürün yelpazesi. Kış ürünleri ve özel bayram ürünleri, ExtraTender ve doldurulmuş Ataditos gibi. Barbekü hazırlıkları, şişler ve kebaplar gibi mevsimsel ürünler; çorba hazırlıkları, sağlıklı ve düşük yağlı seçenekler. Ulusal ve uluslararası müşterilerimizin ihtiyaçlarına büyük uyum sağlama kapasitesine sahip bir şirket.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play