...İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar.
Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma.
İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein, doğal aroma ve sığır bağırsakları. %100 doğal...
...Domuzbağırsakları.
Esnek veya sert kılıflarda, ayırıcılarla veya ayırıcılar olmadan mevcuttur.
Sosisler için idealdir:
Chorizos, fuet, haşlanmış butifarra.
BOYUTLAR:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...Doğal Bağırsakların İşlenmesi
DomuzBağırsakları
Elbette, bizde de domuzbağırsakları sıralanıyor. Maliyet nedenleriyle sıralamalarını genellikle Çin veya Doğu Avrupa'da yaptıran büyük işletmelerin aksine, biz hala
Almanya'da yerinde sıralama yapıyoruz! Bu, size en yüksek kalite ve tazeliği garanti eder; büyük rakiplerinizin uzun taşıma yolları nedeniyle ulaşması pek mümkün olmayabilir.
...Domuz böbreği, birinci sınıf bir püre yan üründür. Taze böbrekler açık kahverengi veya çikolata renginde olabilir. Proteinler, mineraller Fe, Mg, Zn, P, K açısından zengindir. Ürün haşlanabilir, fırınlanabilir, kaynatılabilir ve ızgara yapılabilir.
Üretici: Ukrayna
Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş
Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün
Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
...İÇİNDEKİLER: Domuz yanak eti, et ve derisi, yumurta akı, patates nişastası, tuz, glikoz şurubu, süt proteini, baharatlar, stabilizatör (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı (E621) ve antioksidan (sodyum askorbat). Doğal sığır bağırsakları. Soya izleri içerebilir.
...Ürün açıklaması: Geniş kalibreli dişi domuzbağırsakları
Menşei: İspanya
Kalite: A. Sert kıvam, yağ kalıntısı yok,
delik yok ve düzensizlik yok.
Kalibreler: -/34 ile 40/+
• ICP Ağı | 3 sargı.
• ICP tüplü | 2 veya 3 sargı. Doğal
kılıf, doldurmaya hazır. Üretkenliğinizi artırın ve zaman kazanın
kılıf tüplü ürünlerimizle.
Ambalaj:
• Kova: 5 L ve 15 L.
• Fıçı: 100 L ve 200 L.
...Doğal bağırsaklar, sosis için en eski ve en doğal "ambalajlardan" biridir! Şirketimiz size koyun, domuz ve sığır bağırsakları geniş bir yelpazede sunmaktadır. Sürekli güncellenen teklifler!
...Van der Jeugt, doğal bağırsak işleme konusunda uzmanlaşmıştır. Doğal bağırsakların hazırlanması ve seçilmesinde deneyim ve hassasiyet son derece önemlidir. Zanaatkar, doğalbağırsakları temizlemek ve ayırmak için ustalığını kullanmalıdır, böylece bunlar sosis üreticileri tarafından kullanılabilir hale gelir. Van der Jeugt'in doğal bağırsaklarının itibarı, tavizsiz bir kalite ve garantili bir ürün üzerine kuruludur. Bu nedenle, biz sizin en iyi tedarikçiniziz. Domuz, koyun ve sığır bağırsakları.
Sosis yapımı için doğal bağırsakların üretimi ve pazarlamasıyla ilgilenen bir şirket. Kuzu, domuz ve sığır bağırsakları konusunda uzman. Ulusal ve uluslararası dağıtım. Daha fazla bilgi için: www.vgallent.es...
...CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE şirketi, Fransa'daki en önemli "doğal bağırsak üreticilerinden" biridir. CHARLES FRERES, doğal bağırsaklar (koyun, domuz, sığır ve at) ve yapay bağırsaklar (kolajen, selülozik, güçlendirilmiş selülozik ve plastik) üretir ve dağıtır. CHARLES FRÈRES, Fransa'da DEVRO (Çek Cumhuriyeti) markasının bağırsakları ve kolajen filmleri için, KALLE (Almanya) markasının selülozik bağırsakları, Faser, plastikler ve transfer kılıfları için tek distribütördür. Tüm bu ürünler, şarküteri üretim sektörü için zanaatkarlar ve sanayiciler için sunulmakta ve paketlenmektedir.
... (özellikle domuzbağırsakları ve koyun bağırsakları), yapay bağırsaklar, jambon ipleri ve ağları, baharatlar, turşuluk tuz, potasyum nitrat ve diğer ürünlerden oluşmaktadır. T&K Polonya'nın ticaret uzmanlığının yanı sıra, büyük ölçekli faaliyetleri ve Polonya'daki perakende ve toptan müşterilerin yanı sıra diğer Avrupa ülkelerindeki müşterilere yönelik karmaşık hizmet sunma özelliği dikkat çekmektedir.
Otlu ürünler konusunda otuz yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak faaliyet gösteriyoruz. Şarküteri için geniş bir doğal bağırsak yelpazesi sunuyoruz (koyun bağırsakları, domuzbağırsakları, sığır bağırsakları, at bağırsakları) ve merguez baharatları, chipolata baharatları, kan sosu baharatları, profesyonel kasap bıçakları, Esse kancaları, kıyma makineleri, et karıştırıcıları, et sıkıştırıcıları, vakum makineleri. Tüm ürünlerimiz kontrol altında kaliteli.