... çeker; bu, serbest dolaşan ve doğal olarak beslenen iberik domuzun tipik özellikleridir. Kızartmalar, güveçler veya ızgara hazırlıkları için ideal olan "cabecero sin presa", her yemeğe gurme bir dokunuş katacak çok yönlü bir üründür. Dokusu ve tadı, iberik domuz etinde mükemmelliği önemseyenler için mükemmel bir seçenek olmasını sağlar.
Fransa, Saint Saëns
Şirketimiz, NLC Deco, yüksek kaliteli reçineden yapılmış heykellerin ithalatında 17 yıllık deneyime sahiptir. Eşsiz ve orijinal ürünler sunmak için uzmanlığımızı hizmetinize sunuyoruz; bu ürünler iç ve dış mekan dekorunuza özgün bir dokunuş katacaktır. Dünya genelindeki tedarikçilerle yakın işbirliği içinde çalışarak, antik heykel reprodüksiyonlarından gerçek boyutlu hayvan figürlerine kadar 6000...
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...Domuz Başı Siyah Boğa Beyaz Boğa Bakla Butifarra Karaciğer Pate Köy Butifarra Cular Butifarra Siyah Butifarra Katalan Cular Sant Roc Yumurta Butifarra Kan Sosis Beyaz Butifarra Malagueño Chorizo...
Danimarka, Taastrup
... bir limana tedarik sağlıyoruz. Ürünlerimiz SGS testlerini karşılamaktadır. Macaristan, Brezilya, Almanya, Tayland kökenli her türlü Donmuş Domuz ve Parçalarının önde gelen tedarikçisiyiz. Politikamız, müşterilerimizi memnun etmek ve uzun vadeli bir iş ilişkisi sürdürmektir. Herhangi bir işleme devam edebilmek için, bilgilerinizi içeren yumuşak bir Teklif Talebi gerekecektir. Nem içeriği: %3'ten az Drenaj: 0 ile -5°C arasında 8 saat Dondurma: -40°C'de Depolama: -20°C'de Taşıma sırasında: -10~15°C Paketleme: 27 MT ve 1350 Karton 40ft Konteyner içinde...
...Domuz Kuyruğu Domuz Kaburga Domuz Ayakları Domuz Arka Ayakları Domuz Ön Ayakları Domuz Bacağı Domuz Midesi Domuz İnce Bağırsakları Domuz Kulağı Domuz Kulağı Kapağı Domuz Başı Domuz Kaval Kemikleri Tam Domuz Carcasa Domuz Göbeği 10 Islak Tuzlu Domuz Derisi Domuz Sırt Yağı Derisi Soyulmuş Domuz Sırt Yağı...
Almanya, Wippingen
Fransa, Laissac
...Bocakların basitçe bir masada sergilenmesi veya şarküteri ürünlerinin tercih edilen tabağa yerleştirilmesi, bir şarküteri tabağı hazırlamayı hiç bu kadar kolay hale getirmedi. 25 kişilik bir aperatif tabağı, bir dokunuşla hazır, Pop ve işte bu kadar! (Kişi başı 84g şarküteri) Açılmadan önce oda sıcaklığında 3 ay saklama süresi. Aveyron'daki Laissac atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri. Sadece 3 malzeme ile geleneksel el yapımı üretim: domuz veya sığır eti, Guérande tuzu, Kamboçya'nın Kampot IGP karabiberi. Son Kullanma Tarihi: 90 gün Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: 2,1kg...
Fransa, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'un domuz başı pâté'si, başlangıçlarınız ve aperatifleriniz için mükemmel olacaktır. Bu, domuz mutfağının bir spesiyalitesidir. Baş, hoş bir aroma vermek için organik beyaz şarap eklediğimiz bir kısa haşlama içinde pişirilir.
Almanya, Neutrebbin
...Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...El yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı sucuklar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) gibi ürünler... Ayrıca taze domuz eti olarak: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze jambon, taze diz gibi ürünlerimiz de bulunmaktadır. Ayrıca tuzlu ve taze ürünler: Oreja, Rabo, Espinazo, domuz başı, Morro, domuz ayağı gibi ürünler de mevcuttur.
...Tüm dondurulmuş domuz eti, dişi domuz ve süt emen domuz yavruları, domuz kesimleri, işlenmiş domuz eti ürünleri ve domuz iç organlarını Avrupa ve Güney Amerika'dan sunuyoruz ve ithalat ve ihracat işlemlerini üstleniyoruz. Dondurulmuş domuz boynu Dondurulmuş domuz sırtı Dondurulmuş domuz omuzu Dondurulmuş domuz bacağı Dondurulmuş domuz karnı Dondurulmuş domuz başı Dondurulmuş domuz ön ayakları...
İspanya, Peligros
Productos Ruca, 1948 yılında Granada şehrinde, Martín Molina ve Rubio Casero ailelerinin birkaç üyesinin ortaklığı sonucu kurulmuştur. Faaliyetimize, geleneksel "MATANZA" ev yapımı domuz kesimi için baharat ve karışımlar tedarikçisi olarak başladık ve zamanla bu sucukların korunması için HAZIR KONDISYONLAR üretiminde uzmanlaştık. Bu ilk yıllarda, faaliyetimiz Granada'nın merkezinde sürekli olara...
...Özel günler için özel bir bıçak. Sapı domuz başı şeklinde bir biftek bıçağı. Sonja Quandt, mükemmel Alman kalitesinin teminatını veriyor. 150 g gümüş kaplama, normal kullanımda ömür boyu sizinle kalacak. Dişli paslanmaz çelik bıçak, her türlü eti kolayca keser. - Toplam uzunluk 22,5 cm - Bıçak uzunluğu 12 cm - 150 g gümüş kaplama Ürün numarası: 243049...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Hollanda, Lekkerkerk
...Wellink Lekkerkerk BV, Lekkerkerk'te bulunan bir domuz eti işleme şirketidir. Şirket, Hollanda'nın yeşil kalbinde ve dünya limanı Rotterdam'a yakın bir konumda yer almaktadır. Wellink, 40 yılı aşkın bir süredir sosis endüstrisi, atıştırmalık ve hazır yemek üreticileri gibi sektörler için domuz eti ürünleri işlemektedir. Domuz eti alanındaki birçok neslin ardından, Wellink 1979 yılında kurulmuştur. Bugün, Avrupa'nın en büyük domuz başı işleyicilerinden biri haline gelmiştir.
İspanya, Figueres
Domuz başı kesim odası: maske, burun, kulak, kemikli ve kemiksiz yanak eti, baş eti vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play