Fransa, Sarrola-Carcopino
...Saf domuz sosisleri, en az 1 ay olgunlaşan domuz etinden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 250g ağırlığında olup, uzunluğu 10cm'dir. Ambalaj: yaklaşık 50 parça için 10kg'lık karton Saklama: maksimum 18°C Son kullanma tarihi: 95 gün...
Fransa, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'un kurutulmuş organik domuz filetosu, ülke jambonu veya sucuk gibi ince dilimler halinde tüketilir. Aperatiflerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak, bir şarküteri tabağında, peynirle veya bir salatada yer alacaktır. Domuz filetosu, Ferme de la Rousse'un diğer büyük şarküteri ürünleri gibi, satışa sunulmadan önce en az 12 hafta kurutulmaktadır.
Litvanya, Bajorai, Vilniaus R.
...Mortadella Bologna, yalnızca domuz etinden yapılan silindirik veya oval şekilli bir şarküteri ürünüdür. Pembe bir renge ve ayırt edici, yoğun, hafif baharatlı bir aromaya sahiptir. Bu ürün PGI (IGP) sertifikasına sahiptir.
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
...Bir salam ne kadar popülerse, ona o kadar özen ve dikkat gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bizim için bu, yalnızca domuz etinden ve yalnızca kaliteli etten yapılması anlamına geliyor. %70 ince çekilmiş yağsız et ve %30 küp şeklinde kesilmiş yağ kullanıyoruz, baharatlar, tuz ve karabiber ekliyoruz. Daha az değerli parçalar kullanmıyoruz, domuz bağırsaklarını kullanmıyoruz, hiçbir polifosfat yok. Daha...
...LUIS OLIVERAS S.A, 1933 yılından beri kuru et ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir aile şirketidir. İspanya'nın kuzeydoğusunda, Fransa sınırına çok yakın, ana limanlar ve havaalanlarının yakınında yer almaktayız. Ustalığımızın ve en iyi hammaddelerin birleşimi, en yüksek kalitede domuz etinden üretilen şarküteri ürünleri ile ayrı tesislerimizde ürettiğimiz hindi ve sığır etinden Halal...
Belçika, Chaineux
...1978 yılında kurulan D’Argifral, aile şirketi olarak pişirilmiş domuz etinden şarküteri ürünleri üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmıştır. Birkaç nesil zanaatkârın bilgi birikimi ve en modern üretim araçlarının entegrasyonu sayesinde D’Argifral, müşterilerinin geleneksel ve/veya self servis reyonlarında sunulan yüksek kaliteli ürünler sunabilmiştir. Bugün, pişirilmiş jambonları ve şarküteri spesiyaliteleri ile tanınan ve takdir edilen D’Argifral, 3 neslin girişimcilik ruhuna borçludur.
İtalya, Montegiorgio
...1932'den beri Guido Marzetti, taş değirmenle tahıl öğütme ve domuz yetiştiriciliği faaliyetlerine başlamıştır. Çiğ ve pişirilmiş jambonlar, mortadella ve saf domuz etinden yapılan şarküteri ürünleri ile iyotlu tuz. Yüksek Kalite ulusal pişirilmiş jambon, taze ulusal domuz butu ile, glütensiz ve laktozsuz.
...Aile kasabı, 1995 yılından beri geleneksel tariflere göre kaliteli şarküteri ürünleri üretmektedir; ürünlerimiz geleneksel yöntemle, havada kurutulmaktadır. Şirket, Slovenya'da, Soča Nehri'nin bozulmamış vadisinde yer almakta ve burada etimizi kurutuyoruz. Kuru sosisler ve domuz etinden yapılan sucuklar, yaban domuzu sosisleri ve ayı sosisleri üretiyoruz. Ana ürünlerimiz arasında kuru sosisler...
İtalya, San Demetrio Corone
Saf Domuz Etinden Üretilen Şarküteri ÜRÜNÜ ONAYLI ŞİRKET: ISO 9001:2000 ve IFS...
Bu arama terimi için popüler ülkeler