İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
...Bir salam ne kadar popülerse, ona o kadar özen ve dikkat gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bizim için bu, yalnızca domuz etinden ve yalnızca kaliteli etten yapılması anlamına geliyor. %70 ince çekilmiş yağsız et ve %30 küp şeklinde kesilmiş yağ kullanıyoruz, baharatlar, tuz ve karabiber ekliyoruz. Daha az değerli parçalar kullanmıyoruz, domuz bağırsaklarını kullanmıyoruz, hiçbir polifosfat yok. Daha...
İtalya, Montegiorgio
...1932'den beri Guido Marzetti, taş değirmenle tahıl öğütme ve domuz yetiştiriciliği faaliyetlerine başlamıştır. Çiğ ve pişirilmiş jambonlar, mortadella ve saf domuz etinden yapılan şarküteri ürünleri ile iyotlu tuz. Yüksek Kalite ulusal pişirilmiş jambon, taze ulusal domuz butu ile, glütensiz ve laktozsuz.
İtalya, San Demetrio Corone
Saf Domuz Etinden Üretilen Şarküteri ÜRÜNÜ ONAYLI ŞİRKET: ISO 9001:2000 ve IFS...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play