Polonya, Brzozów
...BIO hindistancevizi yağı, soğuk sıkım ve rafine edilmemiş, birinci sınıf kalitede bir yağdır. Ekolojik tarımlardan elde edilmektedir. Hindistancevizi palmiyesinin meyve etinin sıkılmasıyla elde edilir. Yaklaşık 26°C'ye kadar katı bir kıvama ve beyaz bir renge sahiptir. 26°C'nin altında yarı sıvı bir kıvam alır. Yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır, bu nedenle kızartma için mükemmel bir şekilde...
Almanya, Bonn
...Eğlenceli Bilgiler - Hass çeşidi dünya pazarının yaklaşık %80'ini kapsamaktadır. - Avokadolar hasattan sonra olgunlaşır. - Avokado yağı, yüksek sıcaklıklarda kızartma için de uygundur. 15. Bilgi Notları - Avokado ağaçları 20 metreye kadar yükselebilir ve yüzlerce meyve taşıyabilir. - Bilinen en eski avokado 9.000 yıldan daha eski olup Meksika kökenlidir. - 2022 yılında avokado resmi olarak sağlık destekleyici süper gıda olarak tanınmıştır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play