İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo özpini, sagardo özpini ve bitkisel bileşenlerle, örneğin boilurla, fiziksel süreçler aracılığıyla üretilir. Bu, çok aromatik olan ve eşsiz siyah boilur tadıyla mükemmel bir uyum sağlayan, en hassas damakları bile büyüleyen, mükemmel bir dokuya sahip ve siyah boilurun hoş kokusu ve tadıyla, her türlü yemeği, özellikle salatalar, çiğ sebzeler ve haşlanmış sebzeler, yumurtalar, marine edilmiş etler ve hafif av eti, carpaccio, et, spagetti, pate, peynirler, tatlılar için oldukça lezzetli hale getiren özel bir üründür.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Parlak altın rengi yeşil yansımalarla. Taze, yoğun, çekirdekli meyveler (şeftali, kayısı) ve kuru meyveler (badem, fındık) notalarıyla. Tonik, et şarap gibi, ince, doğal bir ferahlıkla iyi dengelenmiş.
Belçika, Fleurus
1918 yılında kurulan, bira, şarap ve elma şarabı kapama uzmanıyız. Agglomerat mantar, doğal mantar, şarap mantarı, bira mantarı, elma şarabı mantarı ve teknik mantarlar üretiyoruz. Doğal veya tıkanmış mantarımız %100 doğaldır ve şarap için idealdir. Agglomerat mantar, elma şarabı kapama için idealdir. Ayrıca meyve şarapları ve şarap ürünleri üretimi için tüm ekipmanları sunuyoruz, örneğin meyve sı...
İtalya, Misano Adriatico
...Bu TESSUTO Primitivo del Salento IGT şarabı, şarap severler için mükemmel bir seçimdir. 75 cl'lik şişelerde paketlenmiştir ve aroma ile lezzet arasında mükemmel bir denge sunar. Bu kırmızı şarabı ızgara et veya olgun peynirlerle tadın ve unutulmaz bir akşam geçirin. Şimdi 6 şişelik paketini satın alın.
Polonya, Brzozów
... tarafından kas kasılması, kan pıhtılaşması ve sinir impulslarının iletimi için gereklidir. Hurmalar taze veya kuru meyve olarak tüketilebilir. Genellikle tatlı olarak veya dondurma, reçel, puding veya balda malzeme olarak kullanılır. Fermente alkollü içeceklerin yapımında ana malzeme olarak kullanılır ve un haline getirilebilir. Ayrıca birçok yemekte, genellikle iç harçlarda veya et yemeklerinde kullanılır. Birçok Arap ülkesinde tatlı suyu, Arak şarabı yapmak için kullanılır.
İspanya, Malaga
...Yoğun tat; kişiliği olan bir kroket. Hazine avcıları için, yemek tutkunları için gerçek bir atıştırmalık. İç kısmı kremalı, dış kısmı çıtır çıtır, her damak zevkine uygun en ince pane kaplamasıyla mükemmel kroketleri sizlere tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Et Palo Cortado şarabı ile domuz eti Karışık et güveci Montilla şarabı ile tavuk Siyah puding Pastırma ve hurma Balık Morina balığı Ton balığı Somon füme Karides Scampi Parmentier Ahtapot Vejetaryen Ceviz ve kaju fıstığı ile ıspanak Ratatouille 48/50 birim/Kilo KATEGORİ: Kroketler...
İtalya, San Stino Di Livenza
CASERE tarım şirketi, San Stino di Livenza (Venedik) belediyesinde bulunan D.O.C. Lison - Pramaggiore bölgesinde mükemmel bir şekilde yer almaktadır. Bölgenin özel topografyası, hem beyaz hem de kırmızı şaraplarda yüksek kaliteli bir ürün elde edilmesine olanak tanımıştır; bu nedenle, "Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore"da sekiz farklı kalite temsil edilmektedir. Bu bölgede kazandığ...
Fransa, Bordeaux
... muhteşem topraklarında ilk bağ parselini satın almasıyla başlıyor. Zamanla mülkü büyüterek bugün yaklaşık 17 hektarlık güzel bir mülke ulaşıyorlar. Şu anda bu aile mülkü Fompérier ailesinin ikinci ve üçüncü neslinin elinde. Şaraplar, Bordeaux'nun en saf geleneklerinde üretiliyor ve üzüm hasadı, üzümlere daha fazla saygı göstermek için elle yapılıyor.","Cépages":"Merlot (62%), Cabernet Franc (25%), Cabernet Sauvignon (10%), Malbec (3%)","Producteur":"Famille Fompérier à Saint-Émilion (33330)","Formats et conditionnements":"Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2013"}...
Direct Meat Service, hem perakende hem toptan müşterilere yönelik premium et ürünleri konusunda uzmanlaşmış, aileye ait bir şirkettir. Otuz yılı aşkın sektör deneyimi ile, güvenilir çiftliklerden temin edilen en yüksek kalitede sığır, domuz, kuzu ve kümes hayvanları sunarak bir itibar inşa etmiştir. Son teknoloji tesisleri, en yüksek hijyen ve tazelik standartlarını koruyarak optimal işleme ve amb...
1999'dan beri, SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial), yüksek kaliteli Tunus gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir dağıtım ve çevrimiçi satış platformu olarak öne çıkmaktadır. Size mükemmellikleri için titizlikle seçilmiş, çeşitli otantik ürünler sunuyoruz: - Makarna (Warda) - Harissa - Ton Balığı - Helva - Hurma - Boga - Tunus Zeytinyağı - Kuskus (Warda) SODIC'i seçmek, tan...
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Sartorius-Barton ailesi tarafından yeniden sahiplenilen bu Moulis şarabı, dinamik bir uyanış yaşıyor. 42 hektarlık bağ, Cabernet-Franc ve Merlot'un gelişimi için uygun olan kısmen killi-kireçli bir toprağa sahiptir; ayrıca, Cabernet Sauvignon'un olağanüstü olgunluğa ulaşmasını sağlayan ince çakıl ve kumlu bir alan bulunmaktadır. Üzümler: %47 Merlot, %37 Cabernet Sauvignon, %16 Cabernet...
Fransa, Ascain
...Le SAGARNO (kelime anlamıyla elma şarabı) Txopinondo'dan, en az 6 ay süreyle fıçıda tortusunda bekletilen fermente bir elma içeceğidir. Serinletici ve meyvemsi, balık veya et ızgaralarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 12°C) olarak tadılmalıdır. Yerel ve diğer bölgelerden gelen elmalardan, geleneksel bir zanaat yöntemiyle üretiyoruz. ANA NOKTALAR Özellikler Elma bazlı fermente içecek. %100 saf...
Fransa, Malataverne
... kırmızı şarap servis etmek Kırmızı şarap, kırmızı etler, güveçler, etli gratinler, bazı balıklar, tavuk, domates, pizza ve daha birçok yiyecek ile mükemmel bir uyum sağlar. Et, bir yemek sırasında en iyi şişelerinizi çıkarmak için ideal bir yemektir. Ördek, kuzu veya sığır eti gibi etler, etin aromalarını ön plana çıkarmak için kaliteli bir Bordeaux şarabı ile servis edilebilir. Pişmiş domates, kırmızı şarap ile mükemmel bir uyum sağlayan bir besindir.
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Bordeaux Şatoları ve Şarapları, Saint-Emilion appellasyonunun kalbinde, Saint-Sulpice de Faleyrens'te bulunan bir aile şirketi olan şarap ticareti yapan bir firmadır. Saint Emilion Grand cru ve Bordeaux'da iki mülkün sahibidir. Maison, Bordeaux'nun Grands Crus'undan, Corbières, Languedoc ve Champagne şaraplarına kadar çeşitli terroirlerden gelen şaraplarla olağanüstü bir tadım deneyimi sunmayı he...
Fransa, Saint-Omer
...LE DELICIEUX MELANGE DE NOTRE SAUCISSON BRIDE ARTISANAL IGP ARDECHE ET DU VIN ROUGE SAINT JOSEPH AOC. Saint-Joseph, Rhône Nehri'nin kuzey vadisinde yer alan bir kontrollü menşei olan (AOC) şarap türüdür. Rhône Nehri'nin sağ kıyısında üretilmektedir. AOC alanı, Ardèche ve Loire departmanlarında 26 belediyeyi kapsamaktadır. Bu şarap bölgesi, ılıman bir iklimden faydalanmaktadır. Net ağırlık: 380...
Fransa, Pantin
...Hem çok şık hem de iştah açıcı bir cuvée. %80 Merlot. %20 Cabernet Sauvignon. Çok güzel bir mor renkte. Karmaşık burun, şekerlenmiş kırmızı meyve, baharat, hindistancevizi ve vanilya notalarıyla kendini ifade ediyor. Ahşap, erimiş ve cazip. Ağızda, bu yıl ince taninler, uzun ve zarif bir yapı ile kendini gösteriyor, kiraz, vanilya ve kakao gibi karmaşık meyve notalarının kalıcı olmasını sağlıyor. Sözleşmeye dayalı fotoğraf - Ambalaj ücretleri uygulanabilir - bizimle iletişime geçin. Yemek-şarap eşleşmeleri: -Aperatif -Ördek Göğsü -Et...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Bu, muscadet üzerinde büyük bir cru'nun eşdeğeridir. Kör tadımda, uzun süreli tortuda bekletme, iyi yetiştirilmiş güzel bir beyaz burgonya çağrıştırıyor. Aperitif olarak ideal olan bu büyük Loire şarabı, tüm soslu balıklarla, beyaz etlerle mükemmel bir uyum sağlayacak ve ayrıca foie gras ile de eşlik edecektir. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Région:VAL DE LOIRE Couleur:Blanc Cépages:%100 Melon de Bourgogne Mode de culture:Organik Contenance:75cl Poids:1 kg Caractère:Kuru Millésime:2017...
...Taze üzüm yemiş hissi veren, lezzetli bir çiçek buketiyle dolu beyaz şarap. Harika bir aperatif ve keyifli bir resepsiyon şarabıdır. Günün her saatinde içilebilir. "Bayanların Şarabı" olarak bilinir. Üzümler: %100 Muscat Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 30 yıl Olgunlaşma: Yüzyıllık fıçılarda 8-9 ay Alkol: %12 Şeker: 5,1 g/L Toplam asidite: 3.54 Servis sıcaklığı: 8 – 10°C Saklama: 3-4 yıl...
Fransa, Les Églisottes-Et-Chalaures
Château Brande-Bergère, Saint Emilion'un kuzeyinde yer alan 8 hektarlık bir alandır. Bağda yapılan çalışmalara büyük özen gösterilmektedir; tüm işlemler elle yapılmaktadır (yaprak alma, üzüm ayıklama, hasat). Mülk, "Yüksek Çevresel Değer (H.V.E.)" sertifikasına sahiptir; herbisitler yasaktır ve atıklar geri dönüştürülmektedir. Şaraplar, Bordeaux'da geleneksel bir karışım olan: Merlot (yüzde 40),...
Fransa, Lys Haut Layon
...Tortulardan arındırma - Fermentasyonun günlük takibi - 16°C'de sıcaklık kontrolü - Süzme - Filtrasyon Şişeleme ve şaraplarımızın troglodit mahzenlerinde en az 12 ay olgunlaşması ile köpüklenme. Basınç: 5 ila 6 bar. Tadım Notları: Hafif amil alkol notaları içeren cazibeli bir burun, taze ve aromatik bir ağızda başlangıç. İnce ve zarif bir kabarcık. Eşleşmeler: Vouvray, aperatif olarak kutlama anlarınıza eşlik ederken, Brut için balık veya beyaz et ile yemeklerinizi ve tatlılarınızı da tamamlayacaktır.
Fransa, Paris
... preslenmesi nazik ve kademeli bir şekilde yapılır, böylece suların lekelenmesi önlenir. Birkaç aşamada gerçekleştirilir ve şıralar (sular) bölümlere ayrılır: Cuvée (ilk su, yani en iyi olan) ve taille (ikinci sular, geri dönüşümden sonra elde edilen) ayrı ayrı toplanır. Bu şampanya yalnızca Cuvée bazında üretilmektedir. VR = rezerv şarabı","ASSEMBLAGE":"70 % Pinot Meunier\n20 % Chardonnay\n10...
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela ve Tinto Cão Aroması yoğun, Douro'nun olgun meyve notalarını, aromaları ve reçelleri ve bir dokunuş çalıyı belirgin şekilde hissettiriyor. Dolu ve sarıcı, hafif tütsülenmiş notalarla birlikte, son tadı güçlü ve geniş. Kırmızı et yemekleri ve peynirlerle eşlik etmek için. 18ºC | 64ºF'de servis edin. 14% vol. 750ml...
Fransa, Paris
...Durum buğdayı irmiği, Yumurta %30, Kırmızı pancar tozu, Barolo DOCG Şarabı %2. Kabuklu deniz ürünleri izleri içerebilir. Yaklaşık 3/4 kişilik. Büyük bir miktar tuzlu kaynar su içinde yaklaşık 6/7 dakika pişirin. Süzün ve baharatlayın. Beyaz veya siyah trüf sosu, et veya sebzelerle servis etmenizi öneririz. Aynı terroirden bir kırmızı şarap (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) veya beyaz şarap (Roero Arneis, Gavi di Gavi) mükemmel bir uyum oluşturacaktır. Ean13:3701511702359 Referans:TagliatelleBioVinItalie1...
Finlandiya, Turku
...{"Eşleştirme":"Mükemmel Bir Aperitif Şarabı, Çiğ Balık, Kabuklu Deniz Ürünleri, Balık, Beyaz Et, Sebzeler","Bölge":"İtalya – Piemonte","Belgelendirme":"DOC","Alkol Oranı":"%13","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Arneis","Yaşlandırma":"Bu Şarap, En Az Dört Ay Süresince Paslanmaz Çelik Tanklarda Maya ile Dinlendirilir ve Ardından İki Ay Şişede Bekletilir."}...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Fransız yeni meşe fıçılarında 26 ay boyunca olgunlaştırıldıktan sonra, Muga evinin mahzenlerinde en az 18 ay şişede bekletilen Reserva Selección Especial şarabı, Rioja'nın elitlerinden biridir! Sonsuz uzunluğu, derin ve karmaşık tütün aromaları, baharatlı notaları ve harmanlanmış odunsu yapısıyla sizi etkileyecek. Kırmızı et veya av eti ile eşleştirilebilecek büyük bir gastronomi şişesi ve uzun...
İspanya, Olite, Navarra
...Renk: çekici bir yakut kırmızısı şarap, hafif tuğla rengi kenarlarıyla. - Aromalar: yoğun aromalar, olgun meyve tonlarıyla uyum içinde tüm tipik meşe olgunlaşma notalarını bir araya getirecek kadar karmaşık. - Ağız: ağızda lezzetli ve zarif. Çok olgun meyve ve tatlı tanenlerin, fıçı olgunlaşmasının kavrulmuş notalarıyla dengelendiği bol meyveli bir ifade. Uzun bir bitişe sahip, yuvarlak ve yapılı bir şarap, kırmızı et ve olgun peynir ile mükemmel bir uyum sağlar.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jenar meyvelerinin şarabı ekşimekten koruma yeteneği, Antik Roma'da bile biliniyordu. Akdeniz ülkelerinde ve İskandinavya'da, jenar kozalakları et ve balık için marinelerde ve baharatlarda kullanılmıştır. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, soslar, av yemekleri, marineler, sakatat, lahana turşusu için temel. Tat Baharatlı, ekşi acı. 100 gr'daki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 7,5 Yağlar (g / 100g)… 5,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 57 Enerji değeri (kcal / 100g)… 310...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play