İtalya, MILANO
... lezzet arasında bir denge sağlar. Kalite ve yenilikle tanınan Ferrero, Nutella'nın dünya şekerleme pazarındaki başarısını pekiştirmiştir. karton 2 parça, paketler 90 = 1 palet, son kullanma tarihi 18/06/25 minimum sipariş 15 palet...
... görünmez tomurcuklardır. Köken Fındık yetiştirme alanları Türkiye, Gürcistan, İtalya, Fransa, İspanya ve ABD'de bulunmaktadır. Fındığın tarihi kökeni Türkiye'deki Karadeniz bölgesindedir: Oradan fındıklar ilk olarak Roma'ya getirilmiş ve buradan tüm dünyaya yayılmıştır. Ancak fındığın en eski belgesi Çin'de bulunmuştur: Şimdi ünlü olan bu kuruyemiş, M.Ö. 2838 yılında orada zaten bilinmekteydi.
Fransa, Lattes
...Nutella 1kg Paleti Palet başına ambalaj 588 kavanoz Fiyat 3€ Son Kullanma Tarihi 12/11/2025 Nutella, 20 Nisan 1964'te İtalya'nın Piemonte bölgesinde Ferrero adlı İtalyan gıda sanayi şirketi tarafından yaratılan bir sürme kreması markasıdır. Şeker, palmiye yağı, fındık, kakao, süt, peynir altı suyu ve emülgatörlerden oluşmaktadır. Bu marka, dünya genelinde sürme kreması pazarında hakim konumdadır. Fransa'da, sürme kreması pazarının yaklaşık üçte ikisini temsil etmektedir.
...Kıtır kıtır Waffle, %82 fındık kreması dolgulu, parlak veya mat kaplamalı beyaz akışkan ambalajda tek tek paketlenmiştir. Tekil kurabiyelerin kırılması mümkündür. Ürün ID: 110103001 Temel Miktar: 100.0000 Birim: Adet Min. Sipariş Miktarı: 5100 adet Acelesi: Hayır Format: yaklaşık 90 x 30 mm Brüt Ağırlık: 8 gr. Net Ağırlık: 7.50 gr. Son Kullanma Tarihi: uygun depolama koşullarında yaklaşık 6 ay...
Fransa, Warmeriville
... değeri (kJ) 1682 kJ / 100g Protein 3.1 g / 100g Doymuş yağ asitleri 4 g / 100g Karbonhidrat 79 g / 100g Çiğneme Şekerleri: (20'li Paket) EAN Kodu: 3664346300780 Ürün Kodu: 019900 Ortalama Son Tüketim Tarihi: 360 gün Menşei Ülke: FRANSA Paketleme: 20 UVC Palet Paketleme: 800 UVC (yani 40 paket) Marka: CARAMBAR Anahtar Kelimeler: carambar...
İtalya, Goito
...Calcesana Nocciola Doğal hidrolik kireç, fındık renginde, refrakter taş ve tuğlalardan yapılmış dikey bir ocakta 1100°C sıcaklıkta pişirilerek elde edilir, sürekli kaliteye sahip seçilmiş mermer kireç taşları, ekolojik yapı çalışmalarında ve tarihi ile anıtsal restorasyon müdahalelerinde harçlar, sıvalar ve alt zemin şapları için spesifik olarak kullanılır. Calcesana Nocciola, ocakların doğal...
Almanya, München
...Son kullanma tarihi: Fıçıda 12 ay, serin sıcaklıklarda saklayın ve güneş ışığından koruyun. Ambalaj: 200l fıçı...
İtalya, Gricignano Di Aversa
... polipropilen liflerden oluşan fibrorinforzeli olarak mevcuttur, türü “FR”. UNI EN 14024 çevresel etiketleme tür I'ye göre ANAB-ICEA sertifikalıdır. PAKETLEME: Silo ile dökme - 25 kg'lık torbalar - 70 torba palet - 17,50 ql KULLANIM: İç/Dış RENK: Fındık GRANÜLOMETRİ: ≤ 1,3 mm VERİM: 14 kg/m² cm kalınlık için BUHAR GEÇİŞİNE KARŞI DAYANIM KATSAYISI EN 1015-19: μ ≤ 5 KAPİLER SU EMİLMESİ EN 1015-18: Sınıf “W0” ISIL İLETKENLİK EN 1745: λ10,dry,mat= 0,40 W/mK...
Fransa, Montelimar
...pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir. Saklama önerileri: Kapalı ve kuru bir yerde 18 ile 22°C arasında saklayın. Son kullanma tarihi: 12 ay 100g başına besin ve enerji değerleri: Enerji (kJ): 1925 Enerji (kcal): 458 Toplam yağ (g): 14,6 Doymuş yağ (g): 1,2 Lif (g): 3.3 Protein (g): 7,7 Karbonhidrat (g): 72.2 Şeker (g): 64.
Almanya, Bad Bentheim
...Kenevir Tohumunun Kökeni ve Tarihi: Kenevir tohumları, dut ağacı ile akraba olup, dünyanın bilinen en eski şifalı bitkilerinden biridir. Marihuana gibi kenevir bitkisinin diğer kısımlarının aksine, psikoaktif bir etkisi yoktur. Tohum, yüksek Edestin içeriği nedeniyle en kolay yenilebilir ve sindirilebilir protein formu olarak kabul edilir. İnce bir fındık tadına sahiptir ve kremsi olarak da...
Almanya, Koblenz
...Bu hurma-fındık kreması ile neler yapabileceğimize dair o kadar çok harika fikrimiz var ki. Ne yazık ki, o kadar lezzetli ki, genellikle kremayı direkt kavanozdan kaşıkla yiyoruz. Müşterilerimiz bu konuda daha yaratıcı: İster granola için bir sos olarak, ister kek yapımında ya da klasik olarak ekmek ve krep üzerinde – kremamsı kıvamı ve meyvemsi-çikolatalı tadı her kombinasyonda etkileyici. Hatta bazen çocukların, rafine şeker içermeyen yeni çikolata sürme ürününe geçişi hiç sorun etmeden karşıladıkları bile söyleniyor. Yağ: 30g Karbonhidrat: 40g Lif: 3,5g Protein: 6,1g Tuz: 0,1...
Hırvatistan, Kutina
...ANLIK KAPÜÇİNO Ürün açıklaması: Süt, şeker ve zengin köpük ile kahve bazlı bir içecek için anlık toz karışım. Mevcut tatlar: Klasik, Çikolata, Vanilya, İrlanda Kreması, Rom, Fındık, Karamel veya talep üzerine diğerleri. Görünüm: ince toz Renk: açık kahverengi Tat: kahve ve süt aroması ile tatlı Sertifikasyon: HACCP Son kullanma tarihi: 18 ay Menşei ülke: AB Özellikler: - Kolay hazırlama...
Fransa, Tonneins
...Fıstık ezmesi bazlı poşetlerimiz. Enerji depolamak için ideal: atıştırmalık, yürüyüş... sağlıklı bir atıştırmalık! Son kullanma tarihi: 12 ay Net ağırlık: 50g Ambalaj: x15...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Üzüm Churchkhela (Chuch-Hela) Fındıklı - MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalaj - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). Malzemeler: Üzüm suyu, fındık, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji değeri: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi::+15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
Fransa, Saint Orens De Gameville
... çikolata mousse'unuzun hazırlanmasında kullanıldığında da tüm aromalarını ifade eder ve bu istisnai çikolatayla daha da güzelleşir. İçindekiler Kakao çekirdekleri, şeker, kakao yağı, ayçiçeği lesitini. SÜT, Badem, Fındık, SUSAM izleri içerebilir. Kakao içeriği min. %70 Besin değerleri (100g için) Enerji 2421 KJ / 584 Kcal; Yağlar 43,2 g, bunların doymuş yağ asitleri 26,61 g; Karbonhidratlar 34,6 g, bunların şeker 30 g; Protein 8,7 g; Tuz <0,01 g Saklama önerileri: Işıktan ve kokulardan uzak, serin ve kuru bir yerde 16-18°C'de saklayın. Net Ağırlık: 100g Son Tüketim Tarihi: 12 ay...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
... tüketilmesi gereken bir Son Tüketim Tarihi belirliyoruz. 90€ KDV dahil siparişlerde kargo ücreti ücretsiz 24/48 saat içinde hızlı teslimat Soğuk zincirine uyum %100 Périgord Referans: PTCAVA20 İçerik: Sturgeon yumurtası, tuz Yetiştirme: Fransa Tür: Sibirya Havyarları (Acipenser baerii) Saklama: Maksimum 2 ay saklama. Arkada belirtilen STT'ye bakınız Tavsiye Edilen Miktar: Kişi başı 15g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Maqui berry tozu lezzetli bir fındık tadına sahiptir. Yüksek enerji değerine rağmen, ürün yüksek lif içeriği ve minimum yağ miktarı nedeniyle diyetiktir. Net Ağırlık: 28 gr. Brüt Ağırlık: 420 gr. Son Kullanma Tarihi: 12 ay Saklama koşulları: 18 ± 3 °C sıcaklıkta ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. Açıldıktan sonra, saklayın. 100 gr. başına besin değeri: protein - 10 g, yağ - 2 g, karbonhidrat - 60 g 100 g ürün başına enerji değeri (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ) İçindekiler: Peru maqui tozu Organik: Evet Çiğ: Evet Gluten içermiyor: Evet...
Fransa, Saint-Laurent-Des-Arbres
...İçindekiler: Tam Melegueta Biber Taneleri. Menşei: Gana. Tatlar: Fındık notaları, Zencefil tadı. Saklama: Sıcaklık, ışık ve nemden uzak tutarak saklayın. Son Kullanma Tarihi: 01/10/2023 Parti No: PPG BA MEL 1000 09083100 - Hava geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir torbada teslim edilir. - Gard bölgesinde özenle paketlenmiştir.
Fransa, Objat
... asitleri 19g, karbonhidrat 51g, şeker 49g, protein 4.4g, tuz 0.05g. Son kullanma tarihi: 24 ay Kakaolu fındık ezmesi İçindekiler: %65.79 pralin badem fındık (şeker, fındık, badem, tereyağı), %66 siyah çikolata (kakao, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), yer fıstığı yağı, vanilya çubuğu. 100g için besin değerleri: Enerji 2133Kj, 511Kcal, yağ 30g, doymuş yağ asitleri 13g, karbonhidrat 56g, şeker 54g, protein 4.2g, tuz 0.02g.
İtalya, Roma
... sarısına kadar değişir. Lezzeti hafif fındık aromalı, meyvemsi bir notaya ve kremsi bir dokuya sahiptir. Hafif tuzlu, Malossol işlemi ile. Son kullanma tarihi: 6 ay. Mevcut boyutlar: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
...Fındık ve meyve parçaları ile kaplanmış bir bal zencefilli kurabiye. Üzerine logonuz, resminiz veya metninizle yenilebilir bir şeker baskı ekleyebiliriz. Net ağırlık: 85 g | Son kullanım tarihi: Üretimden itibaren 180 gün - Oda sıcaklığında saklayın | U 15,0 x G 7,5 x Y 1,5 cm | Alerjen maddeler: Gluten içeren tahıllar, yumurta, kabuklu yemişler, SO2 ve sülfatlar Ürün numarası: 6061 Doldurma ağırlığı: 85 g Kalite özelliği: AMA-El Sanatları Mührü, 1660'dan beri fırın geleneği...
İtalya, Siderno
... ağırlığı: 1350 g. Kutu: 10 parça Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 1 yıl Gluten kaynağı içermeyen ürün Kutu boyutları: cm.35 X cm.14 X cm.7 (yükseklik) Tatlar: -Limon -Fıstık -Karasakız -Klasik (Çikolata ve Fındık) -Beyaz (Sütlü Dondurma) -Acı Şeker -Ceviz ve İncir -Amaretto -Kokos -Çilek -Fındık -Cunese (Çikolata ve Rom) -Koyu Çikolata ve Portakal Herhangi bir ihtiyaç ve tercihe göre...
İtalya, Piacenza
...Pasticceria Falicetto, 1985 yılında Piacenza'ya taşınan genç bir Piyemonte pastacısı olan Aldo Scaglia'nın öngörüsü sayesinde kurulmuştur. Günlük olarak fırınlanan ve yüksek pastacılık geleneklerine göre hazırlanan ürünlerde büyük bir tutku ve hayal gücü ile birlikte malzemelere sürekli bir dikkat gösterilmektedir. Gerçekten de, en iyi Venezuela, Bolivya ve Sao Thome adası kakao çekirdekleri seçilmekte ve badem veya fındık ile birleştirilerek, tüm Piacentinolar için tatlı bir alışkanlık haline gelen bir çikolata üretilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play