Almanya, Bad Bramstedt
...Fasulye otu, biraz kekik gibi bir aroma taşır. Bu baharatı karakterize eden hafif acı ve biberli bir notadır. Aromaları sayesinde, fasulye yemekleri ve mercimek ile nohut gibi diğer baklagillerle yapılan yemeklere mükemmel bir tat katar. Çorbalar, salatalar veya soslar için uygundur. Güçlü kuzu veya yaban etleri, fasulye otu ile yoğun ve lezzetli bir tat kazanır; örneğin, uygun sosların...
Polonya, Brzozów
... baharatlandırmak için kullanılır. Baklagillerle (fasulye, nohut, mercimek, soya) yapılan yemeklere de uygundur. Her türlü köri yemeği ve diğer Hint mutfağı yemekleri için zorunlu bir bileşendir. Hamur işlerine, mayalı hamura veya pandispanya eklenirse, onlara güzel bir sarı renk verir.
İspanya, Molina De Segura
...Lord Spices Group'un baklagilleri, kalite ve lezzeti bir araya getiren temel bir beslenme kaynağıdır. Mercimek, nohut ve fasulye dahil olmak üzere çeşitli baklagiller sunuyoruz; bunların hepsi tazelik ve kaliteyi garanti etmek için titizlikle seçilmiştir. Bu ürünler, günlük yemekleri için sağlıklı ve besleyici bir seçenek arayanlar için idealdir. Kaliteye olan bağlılığımız, üretim sürecimizin...
Exim GmbH East-West Trade, uluslararası ticaret alanında önde gelen bir şirkettir ve Doğu Avrupa ile Batı Avrupa arasında mal ve hizmet değişimi konusunda uzmanlaşmıştır. Kuruluşundan bu yana, Exim GmbH, her iki bölgedeki şirketleri bir araya getirmede ve onlara yeni pazarlara açılmalarında yardımcı olmada önemli bir rol oynamıştır. Uluslararası ticaretin özellikleri ve gereksinimleri konusunda de...
Bulgaristan, Sofia
... macunları, ağız gargaraları, sakızlar ve şekerlemeleri tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş yeşil nane yaprakları genellikle çay için kullanılır. 1 ila 2 tatlı kaşığı yaprağı, 250 ml taze kaynamış suya ekleyin ve damak tadınıza göre 8 ila 10 dakika kapalı bekletin. Ayrıca, tadı vurgulamak için bal ve limon ile birlikte kullanılabilir. Kurutulmuş yaprakları kullanmanın bir diğer çok popüler yolu, fasulye, mercimek ve diğer vejetaryen yemekleri baharatlandırmak, ayrıca süsleme, soslar ve çorbalar için kullanmaktır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Fransa, Perpignan Cedex
...Sarımsak otu, ayrıca "eşek biberi" veya "fasulye otu" olarak da bilinir, uzun zamandır biberin yerini almak ve yemekleri lezzetlendirmek için kullanılmıştır. Muhtemelen Asya kökenli olan sarımsak otu, özellikle Akdeniz iklimini sever. Izgara yemekleriyle birlikte sunulması çok tercih edilir, ayrıca terapötik ve baharat olarak da kullanılır. Sarımsak otu, magnezyum ve manganez gibi güçlü antioksidanlar içerir. Ayrıca sindirim ve rahatlatıcı özelliklere de sahiptir.
Polonya, Węgorzewo
...Toptan olarak şeker ve kuru otlar, Himalaya tuzu ve egzotik baharatlar gibi diğer popüler ürünler sunuyoruz. Ayrıca, granül şeker, pudra şekeri, ksilitol veya stevia gibi çeşitli versiyonlarda tatlandırıcılar da satıyoruz. Belirli yemeklerin tadını vurgulamak için tasarlanmış seçilmiş ürünler sunuyoruz. Örneğin, bigos, haşlanmış fasulye veya kıyma yemekleri için bir baharat karışımıdır. Onların...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play