Fransa, Castelnaudary
Güney Fransa'da yerel bir temele sahip olan Groupe Rivière, 3 nesildir, geleneksel Fransız tariflerinden yola çıkarak lezzetli ve yenilikçi hazır yemekler tasarlamakta ve geliştirmektedir. Doğal malzemelerle hazırlanan tarifleri, renklendirici, koruyucu ve yapay aroma içermez. Groupe Rivière, markaları aracılığıyla ürünlerinin kalitesine olan bağlılığını ve Sürdürülebilirlik (RSE) yaklaşımına ola...
Romanya, Botosani
...Sırt, en değerli et parçasıdır. Yumuşak, nazik ve sulu kas dokusundan oluşur. En yaygın işlemlerden biri, hayvanın yaşına bağlı olarak 2-7 gün boyunca olgunlaştırılmasıdır; bu, ızgarada kızartmaya hazırlanmak içindir. Aynı zamanda, bu kas, tournedos ve madalyonlar veya filet mignon hazırlamak için de kullanılır.
İtalya, Lumezzane
GNALI BOCIA, Brescia ilinde Lumezzane'de bulunan bir şirkettir. 1970'lerin sonlarında Gnali kardeşler tarafından kurulmuştur ve LPG gazı, su ve sıvılar için ürünlerin üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Ürün yelpazesi arasında LPG, Teknik Gazlar ve Su için regülatörler, musluklar ve bağlantı elemanları bulunmaktadır. Uzun yıllara dayanan sektörel deneyimi ve edinilen bilgi birikimi ile ş...
Fransa, Rungis
EURODIS, Rungis'teki olağanüstü et toptancınız, kasapların ve en büyük restoranların taleplerini karşılamak için yüksek kaliteli et tedarikçisi olarak bir seçim sunmaktadır. EURODIS, olağanüstü etlerin uzmanı olarak, olağanüstü etlerin toptan satışını yapmaktadır ve Wagyu, Kobe sığırı ve diğer et ırkları gibi lüks etler sunmaktadır. Olağanüstü et tedarikçisi olan EURODIS VIANDES, size mükemmel e...
Fransa, Carquefou
Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş te...
Fransa, Lyon
...Filet mignonumuz 3 ay boyunca kurutulur ve Güneybatı'daki tüm aperatif tabaklarında yer alan AOP Espelette biberi ile ovulur.
Fransa, Reichstett
BERTHOLD MARX et Cie, gaz yayları üreten Fransız fabrikası, 1970'lerin başından beri gaz yayları kullanıcıları arasında tanınan bir uzmanlık kazanmıştır. Avrupa'nın merkezinde, Strasbourg'da ideal bir konumda bulunan BERTHOLD MARX, üretim aracına yatırım yapmaya devam etmektedir. Hemen temin edilebilen 12000'den fazla referansın yanı sıra, teknisyenlerimiz ve organizasyonumuz, endüstrinizin özel i...
Hollanda, Enschede
... - Bavette, Vinkenlap, (kıyma, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Ossenhaas (Ossenhaas'ın ucu) Fillet - Ossenhaas, haşhaş bifteği Hanger Steak (veya Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Omuz Kısmı Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Üst Bacak Rump Cap - Kuyruk Parçası, Picanha Rump Steak - Biftek Short Loin - İnce Bel Shoulder Clod - Çiçek Parçası (Carpaccio) Sirloin - Kalın Bel Skirt Steak - Orta Kısım, Çevre Tenderloin - Ossenhaas Top Round Steak - Kangal Biftek...
Fransa, Laure-Minervois
...Aperatif, sığır carpaccio, tavşan, güvercin, filet mignon, domates, biber ve patlıcan ile zeytinyağında ızgara garnitürler.
Fransa, La Garde
... kaburgalar, Kemsiz şerit biftek, Alt yuvarlak london broil, Alt yuvarlak rostosu, Şef kesim ribeye, Göğüs ucu, Chuck kol rostosu, Chuck tender, Çapraz kaburga rostosu, Filet mignon, Arka rostosu, Kısa kaburgalar, Şank primal, Sırloin flap, Şerit filet, Tenderloin rostosu, T-bone, Tam göğüs, Üst sığır bifteği vb. Gönderim detayları: Gönderim yöntemi: 40 FT YÜKSEK-Q Soğutulmuş KONTENYNERLER -18C - Denizle. Ölçü: Her 40 fitlik dondurucu konteynerde toplam net ağırlık 27 MT, her kutuda TR Numarası ile. Tahmini gönderim süresi: 35 ila 43 iş günü Denetim: Sevkiyat öncesi hijyen kontrolü.
İspanya, Riudellots De La Selva
... referans yelpazesi sunuyoruz: * Sığır: kalibre edilmiş kaburga, bonfile, yanak eti, filet mignon, kuyruk, ossobuco,... * Domuz: 5 mm kesilmiş sırt, kaburga merkezi, diz, sır gibi... * Koyun ve keçi: kesilmiş kaburga, omuz,... * İşlenmiş: %100 genç sığır köftesi, köfte, kıyma, butifarra,... * Konfit (4. nesil): domuz yanak eti, domuz diz, genç sığır kaburga, domuz kaburgası, domuz patisi,...
Fransa, Bordeaux
... dişi geyik ürünlerimizin kapsamlı olmayan bir listesi: dişi geyik butu, geyik butu, dişi geyik omuzu, geyik omuzu, dişi geyik boynu, geyik boynu, dişi geyik diz, geyik diz, dişi geyik sırtı, geyik sırtı, dişi geyik kuşakları, geyik kuşakları, dişi geyik filet mignon, geyik filet mignon, dişi geyik rosto, geyik rosto, dişi geyik biftek, geyik biftek, dişi geyik sote, geyik sote, dişi geyik eti veya geyik eti. EURO WILD ayrıca, geyik, antilop, yaban keçisi, ördek, sülün, kanguru, yaban tavşanı, keklik, güvercin, yaban domuzu ve ayrıca bizon eti de sunmaktadır.
İspanya, Calera De León
... şarküteri ürünlerinin tümü. Ayrıca İber Pata Negra etleri de üretiyor ve pazarlıyoruz: presa iberica, pluma, kaburga, filet mignon... Önemle belirtmek gerekir ki, yalnızca Pata Negra ile çalışıyoruz. Safkan İber domuzlarından elde edilen en iyi ürünler. Ayrıca, hayvan refahına duyarlı ve yerel zanaat bilgisine saygılı bir çift veterineriz. Çalışmamız, ürünlerimizin her zaman izlenebilirliğini garanti eder ve bu ürünler, yetkili kontrol kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Artık 5 yıldan fazla bir süredir ürünlerimizi doğrudan Fransa'da pazarlıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play