Belçika, Waterloo
...Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 0,5 ila 0,65 kg Kalibre: Kalibre yok...
Belçika, Beringen
...Flank steak son derece çok yönlüdür. Stir-fry için ince dilimler halinde kesmek için mükemmel olan flank steak, yavaş pişirme koşullarında da son derece iyi performans gösterir. Yavaş pişirdikten sonra, bu sığır eti parçası bir çatal ile didiklenebilir ve burritolara veya salatalara eklenebilir.
Fransa, Charvieu Chavagneux
...Marine Yağı Meksika -Doğal- deniz tuzu ile Doğal Meksika baharat yağımız, özellikle Rib Eye veya Flank Steak gibi daha doyurucu biftek spesiyaliteleri için mükemmel bir ortaktır! Hafif dumanlı bir not ve kimyonun bir dokunuşuyla baharatlı ve acı, neredeyse hazırlandığı kamp ateşini tadıyorsunuz. Eklenmiş alerjen yok*. Hela. Biz, et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern...
1997 yılından beri, MDR Şirketi müşterilerini memnun etmek için ürün yelpazesini geliştirerek sürdürülebilir kalkınmaya mükemmel bir şekilde entegre olmaktadır ve endüstriyel malzemeleri geri dönüştürmektedir. MDR Şirketi, yeni ve ikinci el depolama ekipmanları pazarında liderler arasında yer almaktadır. MDR'nin etkili teknik imkanları ve profesyonel ekibi, tesislerinizin geliştirilmesi ve kurulu...
Almanya, Berlin
... yürek Bavette PAD Flank steak PAD Genç boğa işleme eti R1 parçaları 98/02 parçaları 95/05 parçaları 90/10 parçaları 85/15 parçaları 80/20 parçaları 70/30 parçaları 60/40 parçaları 50/50 parçaları Akış eti Et yağı Genç boğa arka kısım parçaları Üst kısım kapaklı Üst kısım kapaksız - Standart / PAD Alt kısım ruloyla Alt kısım rolu olmadan - Standart / PAD Semer rulosu - Standart / PAD Top - Standart / PAD Kapaklı kalça Et...
Hollanda, Enschede
...Sığır Et İsimleri: Bebek Top - Kangal Biftek Blade Steak (Pot Roast) - Sukadelap Brisket - Göğüs (kas) Chuck - Omuz/Alt Kaburga Chuck Roast - Güveç Eti (sığır parçaları, kıyma eti) Chuck tender (petit tender) - Diamanthaas, Yahudi bifteği Club Steak (Ayrıca NY Steak veya Strip Steak olarak da bilinir) - Entrecôte Delmonico Steak - Ribeye Eye of Round - Arka Kısım (Rosbif) Flank Steak/Et...
Romanya, Constanta
...Maria, 1995'ten beri Romanya'daki en iyi hayvanları sunmaktadır. Taze ve dondurulmuş Kuzu, Koyun, Keçi, Sığır ve Dana eti sağlıyoruz. Kesimlerimiz şunları içerir: Tenderloin, Prime Rib, Brisket, Flank, Shin & Shank, Knuckle, Topside, Silverside, Rumpsteak, Baş Eti Kesimi, Eyeround, Chuck & Blade, Chuck Tender, Ribeye Steak, Heel.. Yan ürünler: Mide, Testis, Kuyruk, Ayak, Omasum, Akciğer, Aort, Dil, Diyafram, Karaciğer, Tendon, Maske, Burun, Bağırsak, Yağ, Böbrek, Karaciğer, Kalp, Penis.. Ayrıca, en yüksek standartlarda ve premium Dana, Genç Boğa ve Sığır markası ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play