Fransa, Laissac
...Koruyucu madde içermediği için şarküteri, birkaç ay boyunca bir dolapta saklanabilir. Pop ve hazır! Sadece isteklerinize göre bir Popine açmanız yeterli! Açmadan önce ve sonra: Oda sıcaklığında saklayın. Popinelerdeki şarküteri koruyucu madde içermediğinden, açıldıktan sonra hızlı bir şekilde tüketilmesi önerilir. Petit Pont kırmızı: Üzüm çeşitleri %60 Grenache, %25 Cinsault, %15 Cabernet Sauvignon. Hediye kutusu, mevcut duruma göre manyetik siyah bir kutu veya kraft bir çanta içinde hazırlanmıştır. Menşei: Laissac, Aveyron...
Fransa, Carquefou
...Yarım tuzlu ürün yelpazemiz, klasik salamura ürünlerini, yani diz, göğüs, omuz... ve eski usul tütsüleme ile sunmaktadır. Ayrıca kış yemekleri hazırlamak için kitler, lahana turşusu çeşitleri, küçük tuzlu mercimek, güveç, şeytan usulü omuz vb. içermektedir. Eski usul tütsülenmiş bonfile ile samimi anları da unutmuyoruz.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
...Doğal kılıfta, renklendirici veya kimyasal koruyucu olmadan Haute Savoie ve Rhône Alpes'den salam. Sucuklar doğal bir çiçekle kaplanmıştır. Jambonun 6 hafta minimum kurutma süresi vardır. Ürünlere saygı gösterilerek Pontchâteau'da olgunlaşma hücresinde saklanan yüksek kaliteli kuru şarküteri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play