Fransa, Brignais
... %88 kakao) (kakao kütlesi*, kakao yağı*, hindistancevizi şekeri*), yaban mersini* %4,5 (yaban mersini*, konsantre elma suyu*), agave şurubu*, pirinç topları*, kakao*. *Organik tarım ürünleri. Diğer kuruyemişler, süt, soya izleri içerebilir. Besin değerleri (bir bar için) Enerji: 591 kJ / 141 kcal Yağ: 7,1 g (doymuş yağ asitleri: 3,6 g) Karbonhidrat: 15 g (şekerler: 5,9 g) Lif: 2,5 g Protein: 2,9 g Tuz: 0,03 g Ağırlık: 30g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet...
Fransa, Neufmoutiers-En-Brie
...Küba kökenli festiv kokteyl. Bizim versiyonumuz, Meksika'dan gelen organik agave şurubu ile tatlandırılmış bir rom karışımı ile hazırlanmıştır. NOTA BENE : Hemingway'e göre, "içmek, günün sonunu getirmek için bir yoldur" ve eğer bu bir Daïquiri ile olursa, daha da iyidir. Profil: Harmanlanmış, taze, hafif ekşi Derece: %17 alkol Ferrand Evi Romu Tarım Romu Organik agave şurubu Kendi yaptığımız asidik madde...
Fransa, Soissons
...Soissons badem sütü ve agave şurubu sabunu, BIO kolza ve hindistancevizi yağının ince bir karışımıdır. İçerisine badem sütü ve agave şurubu eklenmiştir, böylece eski sabunların hissini yeniden bulmanızı sağlar. Ağırlık: 0,1 kg Boyutlar: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
Fransa, Villemandeur
...Meksika'dan 25 kg'lık kova içinde paketlenmiş agave şurubu. Agave şurubu, Meksika'nın güneyindeki volkanik topraklarda yetişen agave kaktüslerinin özsuyunun çıkarılmasından elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır. ECOCERT sertifikalı.
Fransa, Marseille
...Agave, Brezilya kökenli olup, saf meyve suyu, püresi veya bulanık ya da berrak konsantre haline dönüştürülmektedir. Bu ürün, egzotik ve tatlı lezzetler sunmayı hedefleyen endüstriler için idealdir. Agave'nin işlenmesi, aromatik ve besin özelliklerini korurken, çeşitli gıda ürünlerine entegrasyonunu kolaylaştırır. Yirmi yılı aşkın deneyimiyle, Équateur Fruits agave bazlı ürünleri için üstün...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş bezelye*(57%), haşlama suyu, ayçiçek yağı*, soğan*, limon suyu*, Agave şurubu*, tuz, tajin karışımı*, sarımsak*, kekik*. Enerji: 575 kJ (138 kcal) Yağlar: 7,9g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,9g Karbonhidratlar: 10,2g Bunlardan şekerler: 3,2g Proteinler: 4,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Moringhem
...Fikoçyanin, spirulinadan elde edilen mavi pigmenttir. 10G/L konsantrasyona sahip bir formül. Soğuk, çözücü kullanılmadan, mekanik bir yöntemle ekstrakte edilmiştir. Katkı maddesi veya gliserin içermeyen formül, agave şurubu içinde bir miktar alkol ile stabilize edilmiştir. İçindekiler: Agave Şurubu, Su, Alkol, Spirulinamızdan elde edilen Fikoçyanin (10g/L)...
Fransa, Paris
...Sporcuların dostu. Mısır gevreği, badem, fındık, chia, kabak, ayçiçeği, susam, hindistancevizi yağı, agave şurubu, goji berry ve kızılcık. Rafine şeker içermez ve lif açısından zengindir. Alerjenler: susam, kuruyemişler, gluten izleri içerebilir. Kuru bir yerde saklayınız. 100g için: KCAL: 423 Yağ: 13g Karbonhidrat: 64g Lif: 4,1g Protein: 7g ÜRÜN DETAYLARI Ekolojik Kraft Poşet Ambalaj 500G İçerir: Chia tohumları, badem, fındık, ayçiçeği tohumları, kabak tohumları, ceviz, susam, keten tohumu, goji berry, mısır yaprakları, hindistancevizi yağı, agave şurubu...
Fransa, Paris
... bir şekilde birleşir. Senegal'de, sulu ve aromatik eti sayesinde tariflerde sıkça kullanılan meyvedir. Ayrıca, tarifler çeşitlidir; bissap suyu, faydalarıyla ünlüdür ve asidite derecesine göre doğal ya da daha az ya da daha fazla şekerli olarak tüketilebilir. Şekerlemek için stevia, bal, agave şurubu veya akçaağaç şurubu da kullanılabilir.
Fransa, Champier
... hurma Malzemeler Taze hurma, badem tozu, hurma şurubu, agave şurubu, şekersiz kakao tozu, rendelenmiş hindistan cevizi, ceviz içi tozu, ceviz yağı, ceviz içi parçaları. Koruyucu, boyar madde ve meyvede doğal olarak bulunan şeker dışında eklenmiş şeker içermez. Biliyor muydunuz? Tunus'un organik ürünleri, kontrol ve sertifikasyon açısından Avrupa Birliği'ndekilerle aynı gereksinimlere sahiptir. Tunus, organik ürünlerin ithalatı için Avrupa düzenlemeleriyle eşdeğer olarak tanınan tek Afrika ülkesidir. Ağırlık: 270 g...
... sunmaktadır: arı sütü, bal, sürülebilir bal, polen, işlenmemiş polen, propolis ve işlenmemiş propolis. Hasat işlemleriyle ilgilenmektedir: bal toplama ve bal kalitesi analizi. Ayrıca zencefilli ekmek ve bal bisküvileri gibi hamur işleri ve bisküvi üretmektedir. Famille Michaud Apiculteur, ayrıca akçaağaç şurubu (Maple Joe®) ve agave şurubu (Sunny Via® ve Sunny Bio®) da üretmektedir. 2005 yılında, 5800 kovanı ile Avrupa'daki ilk bal üreticilerinden biri olan şirket, bugün ürünlerini 80'den fazla ülkede ve Fransa'daki satış noktalarının %100'ünde dağıtmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play