Almanya, Gnarrenburg
... alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır. Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır. BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...
Almanya, Buxtehude
...Agave şurubu neredeyse %100 fruktozdan oluşur, bu da özellikle yüksek bir çözünürlük sunar ve normal sofra şekerinden yaklaşık 1,2 kat daha tatlıdır. Bu tatlı şurup ayrıca vegan bir tatlandırıcı ve evde kullanılmak üzere bir şeker alternatifi olarak kabul edilir.
Almanya, Bad Bentheim
... şurupları, şeker yerine, bal yerine (veganlar tarafından) ve çeşitli tahıl barlarında bağlayıcı olarak kullanılır. Açık renkli agave şurubu hafif ve neredeyse nötr bir tada sahiptir, bu nedenle genellikle nazik tatlı yemeklerde ve içeceklerde kullanılır. Agave şurubunun sağlıklı özellikleri Agave şurubu, düşük glisemik indekse sahip yüksek fruktoz içerir. Bu, vücudunuz tarafından yavaşça işlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, agave şurubu tüketimi kan şekerinizin bu kadar hızlı dalgalanmasına neden olmaz. Ancak, fazla fruktoz tüketimi sağlıklı değildir, bu yüzden ölçülü kullanın.
Almanya, Trittau
...Agave şurubu üretimi için yalnızca agave bitkisinin kalbi kullanılır. Hasattan sonra meyve yıkanır, doğranır ve tatlı suyu sıkılır. Bitki lifleri ve bulanıklıklar süzülür. Suyun istenen viskoziteye ulaşana kadar nazikçe yoğunlaştırılması başlar. Agave şurubu, yiyecekleri, meyve sularını ve gazlı içecekleri tatlandırmak için mükemmel bir şekilde uygundur. Tat: karamelli veya hafif maltlı Aroma: karamelli, maltlı Renk: kehribar rengi...
Almanya, Bad Essen
... eklemek, ona canlı bir tat katar. • Organik Rhabarber Nektarı: Bu nektar, Osnabrück bölgesinden Bioland rabarbarından elde edilen filtre edilmemiş bir üründür. Agave şurubu burada alternatif bir tatlandırıcı olarak kullanılır. • Rhabarber Şorlesi: Yüksek oranda rabarbar direkt suyu ( %40), su ve fruktoz ile karıştırılmış, karbonatlı bir içecektir. Rhabarber şorlemiz alkolsüzdür ve şimdi 0,7 litrelik şişelerde de mevcuttur. Şorleyi, bir damla Aperol ile buzlu olarak keyifle tüketin.
Almanya, Hamburg
Norevo GmbH, gıda ve içecek endüstrisi, ilaç ve kozmetik sektörü ile teknik uygulamalar için doğal hammaddeler ve özel bileşenler üreten ve tedarik eden dünya çapında tanınmış bir firmadır. Doğal hammaddelerden – Arap zamkı, Agar-Agar, bal, agave şurubu, meyan kökü ekstresi ve mumlar – özel kaliteler ve Confectionery Performers ürün serisine kadar, Norevo doğal ürünler ve fonksiyonel bileşenler...
...Meksika'dan organik ürünlerin ithalatı ve pazarlaması: Aloe Vera, Habanero sosu, Damiana, Agave şurubu vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play