Almanya, Gnarrenburg
... alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır. Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır. BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...
Almanya, Buxtehude
...Agave şurubu neredeyse %100 fruktozdan oluşur, bu da özellikle yüksek bir çözünürlük sunar ve normal sofra şekerinden yaklaşık 1,2 kat daha tatlıdır. Bu tatlı şurup ayrıca vegan bir tatlandırıcı ve evde kullanılmak üzere bir şeker alternatifi olarak kabul edilir.
Polonya, Brzozów
... kullanıldığında olduğu kadar artmayacaktır. Bu tatlandırıcı, veganlar tarafından özellikle takdir edilmektedir çünkü diyetlerinde balın yerini alır. Çay, içecekler ve kokteyllere eklenebilir. Soğuk içeceklerde bile kolayca çözünür. Koyu renkli nektar, karamele benzer bir tada sahip olduğu için çeşitli tatlıların hazırlanmasında kullanılır. Bu şekilde, pankekler veya waffle'lar için kaplama olarak da kullanabiliriz. Deniz ürünleri ile de iyi bir tamamlayıcı olarak işlev görür. Agave şurubu ısıtılabilir.
... agave türleri, tequila gibi alkollü içeceklerin üretiminde kullanılırken, diğerleri lif ve tıbbi ürünlerin imalatında pratik uygulamalara sahiptir. Agavelerin çiçek açması, nadir olsa da muhteşem bir olaydır, çünkü çoğu tür yalnızca bir kez çiçek açar. Bu eşsiz çiçeklenme genellikle bitkinin ölümünden sonra gerçekleşir, ancak geride türün devamlılığını sağlamak için birçok tohum bırakır. Agaveler, iyi drene edilmiş toprakları ve güneşli bir maruziyeti tercih ederler ve az bakım gerektirdikleri için kuru bahçeler ve az su gerektiren peyzaj düzenlemeleri için popüler bir seçimdir.
Almanya, Bad Bentheim
... şurupları, şeker yerine, bal yerine (veganlar tarafından) ve çeşitli tahıl barlarında bağlayıcı olarak kullanılır. Açık renkli agave şurubu hafif ve neredeyse nötr bir tada sahiptir, bu nedenle genellikle nazik tatlı yemeklerde ve içeceklerde kullanılır. Agave şurubunun sağlıklı özellikleri Agave şurubu, düşük glisemik indekse sahip yüksek fruktoz içerir. Bu, vücudunuz tarafından yavaşça işlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, agave şurubu tüketimi kan şekerinizin bu kadar hızlı dalgalanmasına neden olmaz. Ancak, fazla fruktoz tüketimi sağlıklı değildir, bu yüzden ölçülü kullanın.
Hollanda, Amsterdam
...Açık Agave şurubu, Meksika'nın mavi agave bitkisi olan Agave Salmeana'dan elde edilen doğal fruktoz tatlandırıcısıdır. Şurup, agave bitkisinin 23 ila 70 kg arasında değişen çekirdek kısmından hasat edilir. Bitkinin yaprakları çıkarıldıktan sonra, özsu çıkarılır, filtrelenir ve agave şurubu üretmek için ısıtılır. Rafine şekerden 1,4 kat daha tatlıdır ve neredeyse yarı miktarda karbonhidrat kalorisine sahiptir. Kökenler: Meksika...
Ukrayna, Novomoskovsk
...kiraz, susam tohumu, hava amarantı, 100g, Sağlıklı Nesil - İçindekiler: rendelenmiş kakao, kakao yağı, organik agave şurubu, osmotik olarak kurutulmuş kirazlar, kavrulmuş susam tohumları, hava amarantı, tuz, konsantre elma suyu, doğal vanilya aroması. Tatlandırıcı içerir. 100 g ürün başına besin değeri: Protein – 7.5 g Yağlar – 39.0 g Karbonhidratlar – 37.0 g 100 g ürün başına enerji değeri: 529 kcal (2215 kJ) Ağırlık: 100 g...
Fransa, Brignais
... %88 kakao) (kakao kütlesi*, kakao yağı*, hindistancevizi şekeri*), yaban mersini* %4,5 (yaban mersini*, konsantre elma suyu*), agave şurubu*, pirinç topları*, kakao*. *Organik tarım ürünleri. Diğer kuruyemişler, süt, soya izleri içerebilir. Besin değerleri (bir bar için) Enerji: 591 kJ / 141 kcal Yağ: 7,1 g (doymuş yağ asitleri: 3,6 g) Karbonhidrat: 15 g (şekerler: 5,9 g) Lif: 2,5 g Protein: 2,9 g Tuz: 0,03 g Ağırlık: 30g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet...
Meksika, Guadalajara
... Nobazul, günlük 30 ton agave şurubu üretim kapasitesine ve Hollanda'daki deposuna sahip olmasıyla, istediğiniz miktarları hızlı ve kısa yollarla temin etme imkanı sunmaktadır. Nobazul'u yüksek kaliteli ürünleriyle potansiyel bir tedarikçi olarak değerlendirmenizi çok isteriz ve sizinle iletişime geçmeyi dört gözle bekliyoruz.
Almanya, Trittau
...Agave şurubu üretimi için yalnızca agave bitkisinin kalbi kullanılır. Hasattan sonra meyve yıkanır, doğranır ve tatlı suyu sıkılır. Bitki lifleri ve bulanıklıklar süzülür. Suyun istenen viskoziteye ulaşana kadar nazikçe yoğunlaştırılması başlar. Agave şurubu, yiyecekleri, meyve sularını ve gazlı içecekleri tatlandırmak için mükemmel bir şekilde uygundur. Tat: karamelli veya hafif maltlı Aroma: karamelli, maltlı Renk: kehribar rengi...
Fransa, Neufmoutiers-En-Brie
...Küba kökenli festiv kokteyl. Bizim versiyonumuz, Meksika'dan gelen organik agave şurubu ile tatlandırılmış bir rom karışımı ile hazırlanmıştır. NOTA BENE : Hemingway'e göre, "içmek, günün sonunu getirmek için bir yoldur" ve eğer bu bir Daïquiri ile olursa, daha da iyidir. Profil: Harmanlanmış, taze, hafif ekşi Derece: %17 alkol Ferrand Evi Romu Tarım Romu Organik agave şurubu Kendi yaptığımız asidik madde...
Fransa, Soissons
...Soissons badem sütü ve agave şurubu sabunu, BIO kolza ve hindistancevizi yağının ince bir karışımıdır. İçerisine badem sütü ve agave şurubu eklenmiştir, böylece eski sabunların hissini yeniden bulmanızı sağlar. Ağırlık: 0,1 kg Boyutlar: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
Fransa, Villemandeur
...Meksika'dan 25 kg'lık kova içinde paketlenmiş agave şurubu. Agave şurubu, Meksika'nın güneyindeki volkanik topraklarda yetişen agave kaktüslerinin özsuyunun çıkarılmasından elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır. ECOCERT sertifikalı.
Fransa, Marseille
...Agave, Brezilya kökenli olup, saf meyve suyu, püresi veya bulanık ya da berrak konsantre haline dönüştürülmektedir. Bu ürün, egzotik ve tatlı lezzetler sunmayı hedefleyen endüstriler için idealdir. Agave'nin işlenmesi, aromatik ve besin özelliklerini korurken, çeşitli gıda ürünlerine entegrasyonunu kolaylaştırır. Yirmi yılı aşkın deneyimiyle, Équateur Fruits agave bazlı ürünleri için üstün...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş bezelye*(57%), haşlama suyu, ayçiçek yağı*, soğan*, limon suyu*, Agave şurubu*, tuz, tajin karışımı*, sarımsak*, kekik*. Enerji: 575 kJ (138 kcal) Yağlar: 7,9g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,9g Karbonhidratlar: 10,2g Bunlardan şekerler: 3,2g Proteinler: 4,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Paris
...Sporcuların dostu. Mısır gevreği, badem, fındık, chia, kabak, ayçiçeği, susam, hindistancevizi yağı, agave şurubu, goji berry ve kızılcık. Rafine şeker içermez ve lif açısından zengindir. Alerjenler: susam, kuruyemişler, gluten izleri içerebilir. Kuru bir yerde saklayınız. 100g için: KCAL: 423 Yağ: 13g Karbonhidrat: 64g Lif: 4,1g Protein: 7g ÜRÜN DETAYLARI Ekolojik Kraft Poşet Ambalaj 500G İçerir: Chia tohumları, badem, fındık, ayçiçeği tohumları, kabak tohumları, ceviz, susam, keten tohumu, goji berry, mısır yaprakları, hindistancevizi yağı, agave şurubu...
Fransa, Paris
... bir şekilde birleşir. Senegal'de, sulu ve aromatik eti sayesinde tariflerde sıkça kullanılan meyvedir. Ayrıca, tarifler çeşitlidir; bissap suyu, faydalarıyla ünlüdür ve asidite derecesine göre doğal ya da daha az ya da daha fazla şekerli olarak tüketilebilir. Şekerlemek için stevia, bal, agave şurubu veya akçaağaç şurubu da kullanılabilir.
Fransa, Moringhem
...Fikoçyanin, spirulinadan elde edilen mavi pigmenttir. 10G/L konsantrasyona sahip bir formül. Soğuk, çözücü kullanılmadan, mekanik bir yöntemle ekstrakte edilmiştir. Katkı maddesi veya gliserin içermeyen formül, agave şurubu içinde bir miktar alkol ile stabilize edilmiştir. İçindekiler: Agave Şurubu, Su, Alkol, Spirulinamızdan elde edilen Fikoçyanin (10g/L)...
Fransa, Champier
... hurma Malzemeler Taze hurma, badem tozu, hurma şurubu, agave şurubu, şekersiz kakao tozu, rendelenmiş hindistan cevizi, ceviz içi tozu, ceviz yağı, ceviz içi parçaları. Koruyucu, boyar madde ve meyvede doğal olarak bulunan şeker dışında eklenmiş şeker içermez. Biliyor muydunuz? Tunus'un organik ürünleri, kontrol ve sertifikasyon açısından Avrupa Birliği'ndekilerle aynı gereksinimlere sahiptir. Tunus, organik ürünlerin ithalatı için Avrupa düzenlemeleriyle eşdeğer olarak tanınan tek Afrika ülkesidir. Ağırlık: 270 g...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Ürün pastörize edilmiştir. İçindekiler: Doğrudan sıkılmış YABANİ KIZILCIK suyu %19, tatlandırıcı – organik agave şurubu, su. Koruyucu maddeler ve yapay katkı maddeleri içermez. Doğrudan güneş ışığından uzakta, +2°C ile +25°C arasında ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. Saklama sırasında, doğal tortu olarak pulpa parçalarının oluşmasına izin verilir. İçmeden önce iyice çalkalayın. Açıldıktan sonra, +2°C ile +6°C arasında bir günden fazla saklamayın. Raf ömrü, etiketin alt kısmında belirtilen üretim tarihinden itibaren 24 aydır. STO 65532222–007–2021...
Almanya, Bad Essen
... eklemek, ona canlı bir tat katar. • Organik Rhabarber Nektarı: Bu nektar, Osnabrück bölgesinden Bioland rabarbarından elde edilen filtre edilmemiş bir üründür. Agave şurubu burada alternatif bir tatlandırıcı olarak kullanılır. • Rhabarber Şorlesi: Yüksek oranda rabarbar direkt suyu ( %40), su ve fruktoz ile karıştırılmış, karbonatlı bir içecektir. Rhabarber şorlemiz alkolsüzdür ve şimdi 0,7 litrelik şişelerde de mevcuttur. Şorleyi, bir damla Aperol ile buzlu olarak keyifle tüketin.
Almanya, Hamburg
Norevo GmbH, gıda ve içecek endüstrisi, ilaç ve kozmetik sektörü ile teknik uygulamalar için doğal hammaddeler ve özel bileşenler üreten ve tedarik eden dünya çapında tanınmış bir firmadır. Doğal hammaddelerden – Arap zamkı, Agar-Agar, bal, agave şurubu, meyan kökü ekstresi ve mumlar – özel kaliteler ve Confectionery Performers ürün serisine kadar, Norevo doğal ürünler ve fonksiyonel bileşenler...
İspanya, Valencia
... şurubu, panela, ksilitol, eritritol) Tohumlar (chia, susam) Referans başına 10 kg'dan tam konteynerlere kadar tedarik yapabilme kapasitesine sahibiz. Rekabetçi fiyatlarımız, hızlı ve kaliteli hizmetimizle öne çıkıyoruz.
... sunmaktadır: arı sütü, bal, sürülebilir bal, polen, işlenmemiş polen, propolis ve işlenmemiş propolis. Hasat işlemleriyle ilgilenmektedir: bal toplama ve bal kalitesi analizi. Ayrıca zencefilli ekmek ve bal bisküvileri gibi hamur işleri ve bisküvi üretmektedir. Famille Michaud Apiculteur, ayrıca akçaağaç şurubu (Maple Joe®) ve agave şurubu (Sunny Via® ve Sunny Bio®) da üretmektedir. 2005 yılında, 5800 kovanı ile Avrupa'daki ilk bal üreticilerinden biri olan şirket, bugün ürünlerini 80'den fazla ülkede ve Fransa'daki satış noktalarının %100'ünde dağıtmaktadır.
İspanya, Cabanillas Del Campo
...Süper gıda ithalatçıları: Kolombiya, Peru ve Bolivya'da çiftliklerimiz var. Kinoa, Chia, Maca, Panela (Organik ve Konvansiyonel) Tüm ürünlerimiz ve tesislerimiz Avrupa Birliği tarafından sertifikalıdır. İthalatını yaptığımız ürünler: Spirulina, Matcha çayı, Chlorella, Psyllium, Rendelenmiş hindistancevizi, Hindistancevizi sütü, Agave şurubu... vb.
İspanya, Granada
Uluslararası pazarlar için yüksek kaliteli bal ve agave şurubu üretimi, ambalajlaması ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış bir şirket. 1944 yılından beri bir aile işletmesi olan Feysol, dünya pazarlarının sürekli değişen ve talepkar doğasına uyum sağlayarak büyük bir büyüme ve başarı elde etmiştir. Feysol Nature ekipleri, özel etiketleme, toptan bal, kendi markaları ve gıda hizmetleri konularında...
...Meksika'dan organik ürünlerin ithalatı ve pazarlaması: Aloe Vera, Habanero sosu, Damiana, Agave şurubu vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play