Fransa, Laissac
... biberlerinden biri! Kurutulmuş et olan jambon fıstığı, atölyemizde nitrit ve koruyucu içermeyen, %100 doğal bir şarküteri sunar. Geri kalanında, doğa işini yapar ve bu güzel bütün et parçalarını, elle tuzlayıp biberleyerek yavaşça kurutur. Bu jambon fıstığı, 3 ila 4 ay sonunda kurutuculardan çıkarak ince dilimlenir ve cam kavanozuna yerleştirilir, ardından vakumlanarak oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanmasını sağlar. Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: 70g Son Tüketim Tarihi: 90 gün...
Fransa, Lyon
...Bigorre Siyah Domuz Jambonu AOP, kemiksiz bütün. Karakterli bir jambon, mermerleşmiş eti ve 24 aylık olgunlaşma süresi sayesinde kazandığı olağanüstü yağı ile tanınır. Bigorre siyah domuzu, İspanyol "Pata Negra"sının kuzeni olup, siyah tüyleri ile tanınan olağanüstü bir Fransız domuzudur. %100 bitkisel sağlıklı bir beslenme ve dağların eteklerinde özgür bir yaşam sürmektedir.
Fransa, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fransa, İspanya veya İtalya'dan, Le Delas size geniş bir şarküteri seçkisi sunuyor: ünlü bütün Pata Negra'dan, kullanıma hazır dilimlenmiş jambonlara, terineler, sosisler ve diğer pişirilmiş veya tütsülenmiş etleri de unutmadan...
... helal pastirma - Kuzu helal jambon Helal şarküteri ürünlerimizi dilimlenmiş paketler veya bütün parçalar halinde sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz helal sertifikalı ve EIAC akredite edilmiştir. Fransa anakarasına, Korsika hariç, teslimat yapılmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play