...Kendi zaatarımızı Fransa'daki tesislerimizde kendimiz yapıyoruz. Kekik, sumak ve kavrulmuş susam tohumlarının birleşimi, yemeklerinize yeni tatlar katmanızı sağlar. Zaatarı bir baharat olarak kullanmanızı ve pişirmemenizi öneririz, böylece tüm özelliklerini ve lezzetini koruyabilir. Kullanım: Bu baharat karışımı, bazı yemeklerde fleur de sel gibi kullanılır. Asidik bir dokunuş katmak için...
Fransa, Mietesheim
...Egzotizm arayışında, hardal, horseradish'in lezzet gücünü ortaya çıkarır. Bu ince hardal / horseradish karışımı, aperatif tostları hazırlamak için çırpılmış hazırlıklara mükemmel bir şekilde entegre olur veya etler, şarküteri, tütsülenmiş balıklar ile birlikte sıcak soslarda kullanılmak üzere gevşetilir ya da soğuk olarak salata soslarını zenginleştirmek için kullanılır. Su, hardal tohumları...
Fransa, BRIE
...Doğu sosu, tercihen Fas mutfağını özellikle temsil eden malzemeleri içerir; bunlar arasında Ras El Hanout baharat karışımı, tatlı biber, safran ve zeytinyağı bulunmaktadır. Bir Doğu sosunun tarifi ve bileşimi, esasen ona koyduğunuz niyete bağlıdır.
Fransa, Cuincy
... zenginleştirmek için kullanımı kolay bir ürün yelpazesi geliştirmektedir; bunlar arasında: otlar, tatlı ve acı biber, Espelette biberi, tarçın, sarımsak, biberler, zencefil, köri, zerdeçal, haşhaş, Doğu karışımı, Colombo karışımı, Tex Mex karışımı, Tandoori karışımı, Wok karışımı ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca, soğuk hazırlıklarınız, çorbalar, püreler, fondötenler ve soslar için tuzlu dehidre...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play