...Beyaz kristal şeker, şeker pancarından elde edilir. Süreç, tatlı suyun çıkarılmasıyla başlar, ardından bu su arındırılır, yoğunlaştırılır ve kristalleştirilir. Bu, düzenli ve parlak şeker tanelerinin elde edilmesini sağlar. Saflaştırılan şeker, safsızlıkları ortadan kaldırmak için rafine edilir ve parlak beyaz bir renge ve arka tat olmadan saf bir lezzete sahiptir. Kıtır kıtır dokusu ve orta ila...
Fransa, Paris
...Katalogımızda ayrıca 1 kg ve 25 kg paketlerde, çok kaliteli profesyonel pastacılar için rafine beyaz şeker de bulunmaktadır.
Fransa, Clichy
...Beyaz şeker, şeker kamışı veya şeker pancarından elde edilen saflaştırılmış kristal bir tatlandırıcıdır. Bu, evlerde ve gıda endüstrilerinde yiyecek ve içecekleri tatlandırmak ve korumak için en yaygın olarak kullanılan şeker türüdür. Kimyasal olarak, beyaz şeker esasen sakkarozdan oluşur.
Fransa, Fleury Les Aubrais
... edilmektedir. 2) Kristal şeker : granül dokusu ile beğenilen, mutfakta ve içeceklerde yaygın olarak kullanılan bir şeker türüdür. 3) Rafine beyaz şeker : melas ve safsızlıklardan arındırılmış rafine bir üründür, genellikle masa şekeri olarak kullanılmaktadır. 4) Demerara ve esmer şeker : melas izlerini koruyan, eşsiz bir tat için kısmen rafine edilmiş şekerlerdir, pastacılıkta idealdir. Brezilya şekerinin gıda endüstrisindeki temel yerinin yanı sıra, biyoyakıt fabrikalarının stratejik bir yan ürünü olarak da önemli bir rol oynamaktadır; bu nedenle şeker kamışının sektördeki önemi büyüktür.
...Beyaz Şeker, rafine edilmiş kristal şekerdir. Rafine işlemi, şekeri beyazlatmayı, safsızlıkları ortadan kaldırmayı ve melasın tamamını yok etmeyi amaçlar. Bu işlem, vitamin ve mineral varlığını azaltma sonucunu doğurur. Bu nedenle, yüksek sakkaroz içeriği nedeniyle aşırıya kaçmamak ve ölçülü tüketmek önemlidir. Güçlü bir tatlandırma gücüne ve çok hafif bir lezzete sahiptir.
Fransa, Bobigny
...) Granülasyon: Standart İnce Elektrik külü: %0,04 Max. (Kuru ağırlığa dayalı) İletkenlik Sülfür dioksit: 20 mg / kg Min. Tortular: yok Koku: Hiçbir koku yok Redüktör şeker: %0,05 maksimum ağırlıkça Staphylococcus aureus NPH: sıfır AS max: 1 P.P.M. PS max: 2 P.P.M. CU max: 3 P.P.M. Maddesi: katı kristal...
Fransa, Berre L Etang
Fransa, Saint-Fraimbault
...Şef Hubert Nobis ve reçinacı André Guépratte arasında yapılan üçlü bir ortaklığın meyvesi olan bu, lezzet ve özgünlüğün mükemmel birleşimiyle sizi sarhoş edecek olan saman reçelimizdir. Jöle görünümünde olan bu ürün, saman infüzyonundan hazırlanmakta olup, içerisine kristal şeker, %1 meyve pektini ve %0.5 organik limon suyu eklenmektedir. Bu orijinal ve doğal ürün, foie gras, birçok peynir ile...
Fransa, Tilloy Lez Cambrai
... çikolatalar el yapımıdır ve renklendirici, zerdeçal kullanılarak üretilen doğal bir renklendiricidir. İçindekiler: Sütlü ve beyaz çikolata yumurtası: sütlü çikolata (şeker, tam süt tozu, kakao yağı, kakao kütlesi, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması). Kakao: minimum %33. Beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması). Kakao: minimum %31. Zerdeçal kullanılarak üretilen doğal sarı renklendirici.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play