...Antep fıstığı, yeşil-sarı rengi ve kısmen açılmış kabuğu ile diğer yağlı meyvelerden farklıdır; bu da onu tüketimi kolay bir kuruyemiş haline getirir. Ağaçta salkımlar halinde bulunur ve ilk meyvelerini ancak on yıl sonra verir. Olgunlaştıkça, çekirdek hacmini aşıp kabuğundaki yeri zorlamaya başlar. Aynı zamanda, meyve olgunlaştığında perikarpı (kabuk koruyan tüylü ve etli yeşil deri) yumuşak yeşilden pembe-mor renge geçer. VIJAYA Doğal Kabuklu Antep Fıstığı çiğdir. Referans:23201...
Fransa, Yssingeaux
...Saf antep fıstığı ezmesi Pralin ve/veya aromalı ve/veya boyalı ezmeler (doğal veya azo olmayan boyalar) Notlar: acı badem, veya meyvemsi, kavrulmuş Renkler: koyu yeşilden pastel yeşile, kahverengi-yeşile kadar...
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Kuru siyah üzüm ya da Farsça'da kishmish sia, Afganistan'da yetiştirilmektedir. Diğer kuru üzümlerden küçük kırmızı ve siyah formu ve kullanımıyla ayrılır. Doğal olarak tatlı bir lezzete sahiptir ve hiçbir katkı maddesi içermez. Bu kuru siyah üzümü yemeklerinize karamelize bir tat katmak için pişirebilirsiniz. Ayrıca bu kuru üzümleri salatalarınıza ekleyerek lezzetli bir dokunuş katabilirsiniz. Ya da doğrudan aperatif olarak tüketebilirsiniz.
Fransa, Montelimar
...Pistachio, frambuaz, limon ve vanilya aromalı yumuşak nougat torbası. Geleneksel tarifine göre kazanlarda pişirilen bu nougatlar, doğal pistachio, frambuaz, limon veya vanilya aromaları ile, bademlerin gevrekliği ve Provence balının tatlılığı ile birleştirilmiştir. Referans: 193251 Ağırlık (kg cinsinden): 0.20 Paketleme: 18 KDV: %20.0...
... çeşittir. Antep fıstıklarımız doğal olarak yeşil renklerini korur ve ekstra %24 yağ içeriğine sahiptir, bu da bize pürüzsüz, ultra kremsi ve doğal olarak yeşil bir antep fıstığı ezmesi elde etme imkanı tanır. Kullanım: Ezmemiz, dondurma, kek, pastacı kreması veya çırpılmış krema aromalandırmak, bir yemeği veya kahvaltıyı süslemek veya zenginleştirmek için kullanılabilir. Daha iyi bir saklama için serin ve kuru bir yerde saklayın. Ağırlık: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
Fransa, Pégomas
...Doğallık: Doğal Görünüm: Sıvı Alkol oranı: %63 VOL Çözünürlük: Alkol; Suda çözünür...
... notası katar. Doğal Boya E141: Fıstığın ayırt edici tadını görsel olarak vurgulayan doğal yeşil bir boyadır. Kullanım Önerileri: Fıstık Aromalı Şekerimiz, tatlılarınız, hamur işlerinize, dondurmalarınıza ve daha fazlasına muhteşem bir ekleme olacaktır. İnce dokusu ve büyüleyici aroması, her bir tadım anını lezzet dolu bir deneyime dönüştürecektir. Referans:SUCRE00044B...
Fransa, Talant
... tatlılar arasında eklemek için idealdir. Şeflerin İpuçları: Doğal Biyolojik Fıstık Aroması konsantredir, istenen dozaja göre birkaç damla dökün ve hazırlıklarınızda yumuşak spatulalarımızın yardımıyla karıştırın. Soğuk veya oda sıcaklığında ekleyin. Eğer hazırlık pişirilecekse, pişirme süresine ve yoğunluğuna göre dozu artırın. Bu nedenle, hafif bir dozajla başlamalı ve yalnızca gerekli olduğunda artırmalısınız. Aromanın ortalama dozu yaklaşık %0.5'tir (hazırlama başına 5g). Referans: ARB023 Stokta: 52 Ürün Boyutlar: 58 Ml...
Fransa, Malataverne
...Bileşenler beyaz çikolata (kakao min %28). Bileşenler şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, %4 antep fıstığı, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması. Kuruyemiş izleri içerebilir. Beyaz çikolata, kakao yağından üretilen beyaz fildişi renginde bir şekerlemedir. Ayrıca süt ürünleri, şeker, lesitin ve aromalar içerir, ancak diğer çikolataların aksine kakao tozu içermez.
Fransa, Furiani
...İçindekiler: sütlü çikolata %37 (kakao kütlesi, kakao yağı, tam süt, şeker, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması), bitter çikolata %70, kuru meyveler (antep fıstığı, karamelize fındık), kuru üzüm. Referans: MENDTUB...
... kavrulmuş kaju fıstıkları sağlıklı bir aperatif için idealdir. Kaju fıstığının faydaları Doğal antidepresan Ağız sağlığını iyileştirir Magnezyum açısından zengindir Enerji verir (B1, B2 ve B6 vitaminleri) Diyabet ve kanser riskini azaltır Günde bir avuç tüketilmesi önerilir. CROC'ELLA, kuru meyve el yapımı üretimi Kurutulmuş (Mango, çilek, üzüm, kayısı, zencefil...) Kabuklu (Antep fıstığı, kaju fıstığı, badem, yer fıstığı...) Tuzsuz kavrulmuş (Kaju fıstığı, Antep fıstığı, badem...)...
Fransa, Olivet
... kaynaktır. Antep fıstığı ağacı, en eski kuruyemiş ağaçlarından biridir. Bir efsaneye göre, bu küçük yeşil meyveyi yeryüzüne getiren kişi Adem'dir ve kökeni İran'dır. Tüketim Önerileri Atıştırmalık olarak, karışım içinde veya her türlü tuzlu ve tatlı hazırlıklarda tüketebilirsiniz. Serin ve kuru bir yerde, ışıkta kalmayacak şekilde saklayın. İçindekiler Organik antep fıstığı * *Organik Tarım'dan elde edilmiştir.
Fransa, Montauroux
...Bademle zenginleştirilmiş mükemmel financierlerimiz. Tatlar: doğal, antep fıstığı, ahududu, çikolata. Diğer tatlar talep üzerine mevcuttur.
Fransa, Objat
... 20 adet metal kutuda 20€ (şeker kutusu) İçindekiler: badem tozu, pudra şekeri, yumurta akı, kakao tozu, rendelenmiş hindistancevizi, doğal aromalar: antep fıstığı, çilek, frambuaz, armut, limon, lychee, menekşe, yaban mersini, spekulos, tuzlu tereyağı karamel, ceviz ezmesi, boyalar: pancar, beta-karoten, klorofil.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Küçük siyah veya sütlü çikolata paletleri, kuru meyve ile kaplanmış (kuru karamelize edilmiş), çıtır ve ışıltılı. İçindekiler: kakao çekirdekleri, şeker, SÜT tozu, SOYA lesitini, doğal vanilya aroması, Badem, Fındık, Antep Fıstığı, Ceviz.
Fransa, Nice
... etkisi yoktur! Bloom&Cie Çikolatası nasıl tüketilir? Bloom&Cie CBD Çikolata tabletini açın 1 veya 2 kare (ya da daha fazla mı?) yiyin Tüketimden sonra çikolatayı kutusunda saklamayı unutmayın Bloom&Cie CBD Çikolatanızı açıldıktan sonra maksimum 2 ay saklayın İçindekiler Bitter çikolata (Kakao ezmesi*, şeker*, kakao yağı*), badem, fındık, ceviz, antep fıstığı, kızılcık, kuru incir, MCT hindistancevizi yağı, CBD (kannabidiol kenevir ekstresi), terpenler ve bolca sevgi! Tat: Yoğun çikolata %71 kakao CBD: Kare başına 10mg...
... uygulamalar için uygundur. Müşterilerinizi tatmin etmek için en iyi aromatik hammaddeleri belirleyebiliriz. Tüm ürünlerimiz, büyük/orta/küçük ölçekli sipariş türüne göre farklı ambalaj formatlarıyla sunulmaktadır: dökme, 30ml şişeler, 250ml veya 500ml bidonlar. Katalogumuzda, acı badem, antep fıstığı, vanilya, karamel, çilek, anason, bergamot, kahve, limon, portakal çiçeği, fındık pralin, zencefil, nane, portakal, biber, gül, menekşe, ahududu, ...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
... Politikamız kaliteli ürünler üretmektir. Kg'dan birkaç tona kadar teslimat yapıyoruz. Tatlı aromalar (acı badem, çilek, hindistancevizi, şeftali, kivi, antep fıstığı vb.), tuzlu aromalar (mantar, peynir, trüf, kekik, biberiye, fesleğen vb.), doğal aromalar (vanilya, kahve, portakal çiçeği, gül, limon, portakal vb.), toz aromalar, bitkisel özler ve özel aromalar geliştiriyoruz. Ayrıca sentetik boyalar da ticaretini yapıyoruz.
Fransa, TERRASSON
FRUISEC, Soparind Bongrain grubunun bir yan kuruluşudur ve kuru meyvelerin işlenmesi ve dönüşümü konusunda uzmanlaşmıştır. FRUISEC, gıda endüstrisi için bir malzeme tedarikçisi olarak tanınmaktadır. Ürettiğimiz bazı kuru meyve ve karışım örnekleri: ceviz, badem, makademya, fındık, pecan cevizi, çam fıstığı, antep fıstığı, kaju, kaju fıstığı, kakao, kahve, tahıllar, dondurulmuş meyveler, bisküvi...
Fransa, Paris
...1910 yılında kurulan aile çikolata atölyemiz, kaliteli çikolata üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, doğal içeriği ile de tanınmaktadır. Ürün yelpazemiz esasen Piyemonte fındığı ve pralin, Sicilya antep fıstığı veya İspanya'nın şekerlenmiş portakal kabuklarından oluşmaktadır. Gerçekten de, tariflerimizde hiçbir katkı maddesi, koruyucu veya kakao çekirdeği dışındaki ek yağ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play