Fransa, Les Rues-Des-Vignes
LA BRASSERIE DE VAUCELLES, Hauts-de-France'da bulunan, 12. yüzyıl manastır bira geleneğine saygı gösteren bir zanaat bira fabrikasıdır. Biralarımızı yerel, iyi kaynaklardan temin edilen ve titizlikle seçilen hammaddelerle üretiyoruz: - Vaucelles kaynak suyu - malt - maya - şerbetçi otu Hiçbir kimyasal ürün, aroma veya işlem kullanmıyoruz. Tüm biralarımız saf malt. Sorumlu ve taahhütlü bira fabri...
Fransa, Le Sen
... olarak sertifikalandırılmıştır. Landema Etiketi: Çiftliklerimizde yetiştirilmiştir. Üretim Ülkesi: MADAGASKAR Hasat Ülkesi: MADAGASKAR Bitki Bölümü: Kök Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün. Koku Notları: odunsu, tütsülenmiş, kuru. Fransa'daki atölyelerimizde kontrol edilip paketlenmiştir. Kültür Dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetişen vetiver, köklerinin benzersiz toprak stabilizasyonu özellikleri...
Fransa, Le Sen
...Tüm parfümleme modlarında, çok düşük dozda, bu livèche esansiyel yağı, bileşimlerin baharatlı karakterini güçlendirir. Kırsal, baharatlı veya odunsu maddelerle iyi bir şekilde birleşir ve doğu veya şipre akorlarına iyi bir şekilde entegre olur. Aromalar Livèche esansiyel yağı, etin veya et bazlı sosların tipik tatlarına baharatlı, meyvemsi ve hafif tütsülenmiş notalar verir. Ayrıca mutfak gıdası olarak da kullanılabilir. Kozmetik Bu ürün, kozmetik ürünlerde pek kullanılmamaktadır.
...mineral ve lezzet açısından zengindir. "Piment d'Espelette": Bölgeye özgü, eşsiz bir lezzet ve hafif bir acılık katar. "Poivrons Séchés": "Piment d'Espelette" ile mükemmel bir şekilde tamamlayan tatlı ve tütsülenmiş bir notadır. Çok Yönlü Kullanımlar: Baharatlama: Izgara etler, balıklar ve sebzeler üzerine serpmek için idealdir. Marine: Etler ve balıklar için lezzetli marineler oluşturmak için mükemmeldir. Son Dokunuş: Pişirilmiş yemeklerinize bir tutam ekleyerek lezzet patlaması yaratın. Referans:VRACSELSUDOUEST...
Fransa, Paris
... tütsülenmiş balık ile lezzetli bir şekilde hazırlanır ve mil kuskusu ile servis edilir! Demir eksikliği için çok faydalı olan Nebeday, ayrıca lapalara da eklenir. Nijer'de ise, ülke genelinde tüketilen geleneksel bir yemek olan Kopto vardır! Yapraklar buharda veya suda pişirilir, üzerine yer fıstığı ezmesi ve baharatlar eklenir ve yerel tahıllarla birlikte servis edilir.
Fransa, Paris
... depolanan tuz, tüm iz elementlerini ve minerallerini korur. 140 saat boyunca soğuk beech odun dumanında tütsülenmesi, ona derin bir tat kazandırır. %100 beech odunuyla tütsülenmiş deniz tuzu. Aromasız ve yapay renklendirici içermeyen doğal soğuk tütsüleme. İyotsuz, florursuz tuz. Et veya balık ızgarası üzerinde son dokunuş olarak harika.
...Doğal tütsülenmiş siyah yer balığı lokmaları / Doğal tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Domates ve fesleğenle marine edilmiş tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Tayland usulü marine edilmiş tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Doğal tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları çeşitleri / Tayland / Domates-fesleğen.
Fransa, Paris
...Cernunos®'ta, köpeklerimizin peynir için yapmadığı pek bir şey yok ve Cheezy Dog Crunchy'lerini çok seviyorlar. Bu hazır, kabarık ödüllerin çıtır dokusunun ve lezzetli tütsülenmiş tadının tadını çıkarın. Cheezy Dog Crunchy, tamamen doğal malzemelerle yapılmıştır ve tüm köpekler için gerçekten lezzetli ve sağlıklı bir çiğneme ödülü sunar. Cheezy Dog Crunchy, büyüyen yavrular, küçük ırklar veya tüm...
Fransa, Auxerre
...Bağların yakınındaki ağaçlar onlara yuva sağlar, toprakların zengin yaşamı ve böceklerin varlığı bol miktarda yiyecek kaynağı sunar. Ayrıca, bağlar arasındaki otlar, onların çok sevdikleri küçük tohumları toplama imkanı tanır. Tadım Notları: Bu şarap, hafif tütsülenmiş orman altı ve reçel haline getirilmiş kırmızı meyve aromaları sunar. Ağızda yağlı bir doku ile birlikte kavrulmuş aromalar vardır. Bu...
Fransa, Saint-Fraimbault
...), baklagiller (yonca, fiğ) ve doğal olarak kalıcı veya geçici meralarımızda yetişen türler. Herhangi bir tarifte, yemek hazırlıklarına eklemeden önce bunu durulamanız önerilir. Mutfak samanımızla denemek için bazı tarifler: Samanla pişirilmiş camembert, samanla pişirilmiş domuz pirzolası, samanla pişirilmiş tavuk, samanlı panna cotta... ve daha fazlasını "Tarifler" sekmemizde keşfedin.
Fransa, Longwy
...Malzemeler*: Assam OP siyah çayı, Lapsong Souchong siyah çayı, limon kabukları (%6), bütün melisa, doğal kan portakalı aroması, Çin Siyah Altın Salyangoz, doğal aroma - Ambalaj: 40 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif mi oluşturmak istiyorsunuz...
Fransa, Mietesheim
... katmak için idealdir. İçindekiler: Horseradish kökleri, su, ayçiçeği yağı, buğday nişastası, sirke, tuz, modifiye nişasta, asidik maddeler: sodyum asetat, sitrik asit, kalınlaştırıcı: xanthan sakızı, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sodyum disülfid, renklendirici: titanyum dioksit. Ayrıca 35g'lık kavanozda, 200g'lık kutuda ve 1kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Levallois Perret
...La Niora, yıllık Capsicum annuum bitkisinden elde edilen küçük, yuvarlak ve kırmızı bir biber türüdür. Lezzetli bir aroması ve hafif tütsülenmiş, kendine özgü bir tadı vardır. Paprika'ya oldukça yakın bir baharattır. Niora'nın mutfaktaki kullanımları: Bu baharat, domates sosları, yumurtalar, omletler, balıklar, pirinç, beyaz etler, sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar... Niora'nın faydaları: Antioksidanlar, A ve C vitaminleri açısından mükemmel bir kaynaktır.
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Lyon
...Bigorre siyah domuz terinimiz, Pirene Dağları'ndan gelen bu olağanüstü yağlı domuzun karakteristik tatlarını, %100 doğal ve otantik etin tütsülenmiş tadıyla zenginleştiriyor.
Fransa, Vendin Le Vieil
... ürünleri), biyoteknoloji, doğal ürünlerin üretimi, stabilizatörlerin üretimi ve kimya alanlarında Avrupa ve dünya çapında lider konumundadır. Müşteri portföyümüz, Simon adı altında GMS (Büyük ve Orta Ölçekli Perakendeciler) ile RHD (Ev Dışı Restorasyon) alanında çeşitli uzman toptancılar arasında dağılmaktadır ve uygun ambalajlarla hizmet vermektedir. Tatlı tütsülenmiş ringa balığı filetoları...
Fransa, Amancy
.../kalite oranlarından bahsedecek olursak… Hiçbir sır yok, sadece sağduyu ve tat, adım adım. Temelde, en iyi ham maddeler, yalnızca Fransız etleri. En lezzetli, az yağlı domuz parçalarının seçimi: omuzlar, jambonlar, göğüs… Tartıları şişiren suyu bırakmayan! "Ev yapımı" baharatlar, Savoie bölgesinin baharat ve aromalarını taşıyan, doğal olanlar. Doğal bağırsaklarda doldurma ve el ile bağlama tabii ki...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play