İtalya, Conegliano
... sunulmaktadır. İtalya'da (Patent no. IT0001412563) ve Avrupa'da (Patent no. EP3147092) tescillenmiş bir üründür. Kalınlık min / max: 0,8mm / 3,4mm Tahta genişliği: 45mm'den 150mm'ye kadar değişken Farklı ağaç türlerinde mevcut: Meşe, Tütsülenmiş meşe, "Canaletto", "Frassino", "Faggio", "Faggio cuorato", "Acero", "Betulla", "Larice" ..
İtalya, Misano Adriatico
...Gustoso tronchetto di capra cenere conf. da 350g. Lezzetli, yoğun ve kremalı bir tada sahip, tütsülenmiş keçi peyniri. Antipastolar, salatalar ve peynir tabaklarıyla mükemmel bir şekilde eşlik eder. Sadece doğal malzemelerle üretilmiş, yüksek kaliteli bir ürün. Arkadaşlar ve aile ile tadına varılacak gerçek bir lezzet.
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
İtalya, Martina Franca
...Pecorino Affumicato, koyun sütü ile üretilen ve buğday odunu ile doğal olarak tütsülenmiş bir olgunlaşmış peynirdir. Bu peynir, ince baharatlı bir tat ve yumuşak bir doku ile karakterizedir, bu da onu tek başına veya bir peynir tabağının parçası olarak tadım için mükemmel kılar. Tütsülenmiş pecorino, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve benzersiz tadı, onu İtalyan süt ürünleri geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Noci
...El yapımı, doğal olarak tütsülenmiş, elle çekilmiş mozzarella ve krema ile dolu bir peynir torbası. Tütsülenmiş burrata, Puglia burratasının mükemmel bir evrimidir. Stracciatella'nın tatlılığı, odun talaşı ile fırında gerçekleşen doğal tütsülemenin hafif ve hoş aromasıyla birleşerek, eşsiz bir lezzet ve ayırt edici bir tat oluşturur. Bu özel ürün, gurme pizzalar veya salatalar için mükemmel bir dolgu malzemesidir, ayrıca taze balık veya tütsülenmiş tatlarla ya da yoğun tatlara sahip reçel ve marmelatlarla da eşleştirilebilir.
İtalya, Torino
...Nadir beyaz trüf ve diğer doğal botaniklerin infüzyonu, gerçekten benzersiz bir ruh yaratıyor. Özenle seçilmiş, fıçıda yaşlandırılmış bir ruh bazında, patentli sürecimiz aracılığıyla trüfün cennet gibi aromalarını çıkarıyor ve davetkar tütsülenmiş rom tonlarıyla birleşerek sadece bir damıtım değil, aynı zamanda gözler kapalıyken bile ayırt edilebilen benzersiz tatlarla dolu, otantik ve unutulmaz...
İtalya, Favara
Altamarea, 1996 yılından beri sadece tütsülenmiş deniz ürünleri üretmektedir. Giderek daha kimyasal ve endüstriyel bir gıda pazarında, Altamarea, ürününe doğal bir tütsüleme sağlayarak el işçiliği üretim sürecini korumuştur ve bu sayede rakiplerinden farklılaşmıştır. Tütsüleme, eski bir koruma ve lezzet verme sürecidir; sonucu standartlaştırılamaz, tamamen operatörlerin yeteneğine bağlıdır...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play