Fransa, Aix En Provence
...Roger, tüm malzemelerin seçimine özel bir özen göstererek Özel Kızarmış Ekmekini hazırlıyor. Unlar, organoleptik ve tat kaliteleri için seçiliyor, ancak Biscottes Roger'ın sırrı aynı zamanda pişirme sürecinde yatıyor. Açık kalıbında hamur serbestçe kabarabiliyor, bu da tahılların eski usul kızarmış ekmeğin tüm lezzetini serbest bırakmasını sağlıyor. Özel Kızarmış Ekmek Bileşim: Buğday unu...
Fransa, Le Muy
...Bitkisel dolgu maddelerimiz, ya zeytin çekirdeği unu ya da ceviz kabuğu unundan oluşmaktadır. Aşağıdaki endüstrilere yöneliktir: - Yapıştırıcılar için dolgu maddeleri: fenolik, melamin - Katı patlayıcılar için dolgu maddeleri (kamusal işler) - Bakalit/melamin kalıplama tozu için dolgu maddeleri - Fırınlama için izolasyon (ekmek pişirme) - Bitkisel ürünler - Tuğlaların ve refrakter malzemelerin...
Fransa, Torcy Le Petit
...Unlarınızı, özel ekmekler ve/veya hamur işleri hazırlamak için çok amaçlı bir un elde edecek şekilde uyarlamak mı istiyorsunuz? Unlarınızı hamur işi ürünleri hazırlamak için dengelemek amacıyla bir düzeltici mi arıyorsunuz? Baget, turta, rustik ekmek gibi özel ürünler mi üretiyorsunuz ve bu uygulamalar için unlarınızı özel olarak düzeltmek mi istiyorsunuz?
Fransa, Olivet
...T55 un, ekmek, hamur işleri ve tatlılar yapmak için önerilir.
Fransa, Saint Ignat
... maması için özel olarak üretilen buğday unumuz, güvenli bir şekilde anlık tahıllar veya lapalar üretmenizi sağlar. Buğday Lifleri: Potasyum, fosfor ve magnezyum gibi mineraller açısından son derece zengin liflerdir. Limagrain Ingredients, tamamen doğal buğday lifinin kullanımını basitleştirir. Buğday Filizleri: Faydalarla doludur: %30 protein, %18 lif ve büyük miktarda folat (B9 vitamini), magnezyum ve çinko içerir!
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... yağ asitleri 1.4 g Karbonhidrat 66.3 g Şekerler 40.8 g Protein 4.7 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 4 ay. Yumuşaklığını korumak için dilimlenmemiş el yapımı zencefilli ekmek Merkez bölgesinin kestane, karabuğday ve çiçek balının lezzeti LoiretCher bölgesinden toplanan malzemeler (bal, unlar, yumurta ve tereyağı). Lif kaynağı, düşük yağ içeriği. Kalıp bile departmanımızda üretilmiştir.
Fransa, Soreze
...Buğday unu tip 65. Günlük mutfak kullanımı için, ekmek veya tart hamuru gibi. Kontrollü Sürdürülebilir Tarım (CRC) ile üretilmiştir. Bu resmi etiket birçok garanti sunar: - Tarım alanları, tüm kirlilik kaynaklarından en az 250 m. uzakta bulunmaktadır. - Hiçbir kimyasal işlem yapılmaz, buğday doğal olarak, katkı maddesi olmadan korunur. - Tahıllar ve un, Fransa'nın Tarn bölgesinde üretilir...
Fransa, Saint Mard De Réno
...Unutmayın, unumuz tam tahıldan oluşmaktadır. Protein, lif, mineral ve vitamin açısından zengindir. Sağlık için faydalıdır. Tahıl, filiz ve kabuk, daha iyi bir besin değeri sağlar. Unumuzun granül boyutu, günlük ve kolay kullanım imkanı sunar. Tohumun tüm faydalarından yararlanın ve mutfak alışkanlıklarınızı koruyun. Kullanım: Tek başına veya tuzlu ya da tatlı tüm hazırlıklarınız için karışım olarak kullanılabilir: kekler, quiche'ler, krepler, soslar, krema, ekmek…...
...Villamayor Ingrédients, Fransa'da fırınlar, el yapımı veya endüstriyel makarna, ekmek, pizza, hamur işleri, pastacılık için yüksek kaliteli un ve irmik dağıtmaktadır. Mülkümüz olan değirmenden kendi kamyonlarımız ve dağıtıcılarımızla dağıtım yapıyoruz. Titiz bir buğday seçimi, Fransız geleneğine uygun unlar sunmamıza olanak tanımıştır. Üretim yerimiz, un ve irmik yelpazemiz hakkında daha fazla...
Fransa, Auriac-Sur-Vendinelle
..."Les moulins de Perrine" tarım işletmesi, bu tahılları son ürünlere dönüştüren bir aile işletmesidir. Bunun için, en basit şekilde, taş değirmenleri, un eleme makineleri, yağ presleri gibi el yapımı makinelerle çalışmaktadır. Sonuç şaşırtıcıdır; unlar, yağlar, makarnalar ve ekmek, gerçek doğallık tadına sahiptir. Bizim ilkemiz: MÜKEMMEL İZLENEBİLİRLİK.
Fransa, Yvre L Eveque
Zanaatçı un üreticisi. %100 Fransız buğdayı unu üreticisi. Ekmek yapımına uygun un üreticisi. Fırıncılar için ekmek yapımına uygun unlar. Geleneksel Fransız ekmeği için kırmızı etiketli un. Pastacılık unları üreticisi. Katmerli hamur ve mayalı hamur yapımı için buğday unu. Viyanalı ekmek yapımı için buğday unu. Tahıllarla zenginleştirilmiş ekmek unu. Organik un üreticisi. Eski usul bagetler için un. Ayçiçeği tohumu ile zenginleştirilmiş eski usul bagetler için un. CRC buğdayından elde edilen unlar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play