...Le Metton, yağsız süt peyniri, esasen inek sütü bazlı cancoillotte peynirinin yapımında kullanılmaktadır. Gıda sanayisindeki deneyimiyle, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES, tasarım, üretim, geliştirme ve sanayileşme aşamalarını entegre eden tamamen otomatik bir metton öğütücü geliştirmiştir. Tamamen otomatik merkezi bir kontrol sistemi ile yönetilen bu son nesil Metton öğütücüsü, hijyen...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Manastır biralarımızın kapısı: Hafif alkol içeren, lezzetli bir sarı bira Ağızda bıraktığı hafif acılık, onu çok ferahlatıcı bir bira haline getiriyor. Sarı rengi hafif doğal bulanıklık ve ince, homojen kabarcıklarla dolu. Tadım için davetkar, ferahlatıcı bir çiçeksi notaya sahip. Stil: Sarı Bira Alkol: 5° Maltlar: Pilsen, Münih 25 ve Buğday Şerbetçi Otları: Brewer’s Gold ve Strisselspalt IBU: 14 Beyaz Et: Tavuk waterzoi Peynir: Chaource, Brillat Savarin, Koyun Peyniri Yemekler: Midye-kızartma veya lahana turşusu...
... için kullanılır, peynir altı suyunun süzülmesini sağlar ve peyniri preslemek için bir ahşap daire içine yerleştirilebilir. Boyutlar 90x90cm 105x105cm 120x120cm 135x135cm 150x150cm 180x180cm 210x210cm 225x225cm Fonksiyonlar Süzme, Presleme, Süzme Meslekler Süt Ürünleri – Peynir Üretimi...
2013 yılından beri, CEZAM ASSISTANCE, Val-de-Marne bölgesinde her türlü kilit açma hizmeti için sizin çilingir ustanızdır: Kapı açma; Kilit değiştirme; Güvenlik kapısı montajı; Kapı güçlendirme; Posta kutusu kilidi değiştirme;... Şirketimiz, 94 numaralı Créteil'de yer almakta olup, 94, 91, 77 ve Paris genelinde her türlü kilit ve cam işleri için hizmet vermektedir. Telefonla fotoğraf veya video ya...
Fransa, Carquefou
...Tam bir kavrulmuş çeşitleri: geleneksel olarak tütsülenmiş, Orloff, orman tarzı, keçi peyniri & konfit domates, üç peynir, erik-aprikot, tartiflette, Ve ayrıca marine edilmiş etler: Meksika kaburgaları, Provençal vb.
Fransa, Grigny
..."Les Classiche" Canuti tarafından titizlikle seçilmiş hammaddelerden hazırlanmıştır, renklendirici veya koruyucu eklenmeden. Tüm Canuti yumurta makarnaları gibi, klasik yöntemle yavaş bir şekilde bronz kalıplarda şekillendirilerek üretilirler. Farklı iç harçlar sebzeler, et, balık, peynir, mantar ve trüflerden oluşmaktadır. Bu "Classiche" ürünleri hepsi mükemmel kalitededir: zarif ve aranan ürünlerdir. AMBALAJ: UV 3kg 154 karton / palet 462 K / palet...
Fransa, Montmorot
...Sadece Jura'da, çiğ süt kullanılarak ve geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Tüm raclette peynirlerimiz, titizlikleri ve işlerinin kalitesi için özel olarak seçilmiş küçük Jura peynir imalathanelerinden gelmektedir. Bu peynir tekerleği, 6 ila 7 kg ağırlığında, yuvarlak ve altın rengindedir; genellikle eritilerek, kabuklu patates, kurutulmuş et, tütsülenmiş çiğ jambon ve diğer tütsülenmiş ürünlerle birlikte tüketilmektedir.
Fransa, Thiais
...Drenaj/moldlama masası, serum tahliye kanalları ile birlikte süt peyniri için kullanılır, paslanmaz çelikten yapılmıştır. Taze peynir, süt peyniri ve yumuşak peynir üretiminde kullanılır. Özellikler Boyutlar (GxYxD): 1920 x 800 x 850 mm Malzeme: AISI 304 paslanmaz çelik...
Fransa, Olivet
...Referans 3417960034490 Kullanım önerileri: Balıklar, soslar, mercimekler, fasulyeler. 8 kişilik kabak clafoutis tarifi Hazırlama süresi 1saat - 5 g et suyu veya 1/2 et bulyonu - 100 g su - 800 g kabak - 1/2 çay kaşığı zerdeçal - Tuz - 3 yumurta (140 g) - 2 dal kekik - 100 g un - 400 g yağsız süt - Küçük bir çiçek demeti - 110 g taze keçi peyniri - 30 g siyah zeytin Kabakları yıkayın...
Fransa, Ascain
... de dégustation":"Tadım önerileri","Bien frappé, comme apéritif pour accompagner tout style de pintxos. Et pourquoi pas en dessert avec un gâteau basque ou un fromage de brebis et ses noix, un gâteau au chocolat ou une tarte tatin.":"İyi soğutulmuş, her türlü pintxos ile eşlik eden bir aperatif olarak. Neden bir Basque keki veya koyun peyniri ve cevizleri, çikolatalı bir kek veya tatin tartı ile...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... oluklu plakaya sahiptir. Bu profesyonel panini makinesi, aynı zamanda profesyonel panini presi olarak da adlandırılmaktadır ve fırınınızda, atıştırmalık dükkanınızda, sandviç dükkanınızda ve diğer restoran işletmelerinizde size faydalı olacaktır. Her türlü sıcak sandviç türlerini hazırlayabilirsiniz: Kırmızı biber ve keçi peyniri, REUBEN sandviçleri (tuzlu et, lahana turşusu, İsviçre peyniri ve...
Fransa, Auxerre
... ekşi notlar","Cépage:Sauvignon Blanc":"Üzüm çeşidi: Sauvignon Blanc","Vinification:élevé 6 mois en cuves inox":"Şarap yapımı: 6 ay paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılmış","Œil":"Göz","Accord met-vin:crustacés, fromage de chèvre, apéritif":"Yemek-şarap uyumu: kabuklu deniz ürünleri, keçi peyniri, aperatif","Appellation:Côtes du Marmandais":"Menşei: Côtes du Marmandais","Conditionnement:prix...
Fransa, Saint Cannat
... karmaşıklık) Syrah ile meyve ve baharat için bir dokunuşla harmanlanması. Kokunuzu büyülemesine ve damak tadınızı şaşırtmasına izin verin, keçi peyniri veya ızgara ya da soslu kırmızı et ile mükemmel bir eşleşme olacaktır. Bardakla kanıtlanmış! İdeal olarak 12°C-14°C'de servis edilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play