... les baguettes de pain contaminées après contrôle au DDM.":"Bu proje, DDM kontrolünden sonra kontamine olmuş ekmek bagetlerini dışarı atmayı sağlar.","Descriptif technique :":"Teknik Tanım:","Produit à transporter : baguettes de pain cru congelées":"Taşınacak ürün: dondurulmuş çiğ ekmek bagetleri","Nombre d’heures de fonctionnement par jour : 16h":"Günlük çalışma süresi: 16 saat","Un convoyeur à...
...Roger, tüm malzemelerin seçimine özel bir özen göstererek Özel Kızarmış Ekmekini hazırlıyor. Unlar, organoleptik ve tat kaliteleri için seçiliyor, ancak Biscottes Roger'ın sırrı aynı zamanda pişirme sürecinde yatıyor. Açık kalıbında hamur serbestçe kabarabiliyor, bu da tahılların eski usul kızarmış ekmeğin tüm lezzetini serbest bırakmasını sağlıyor.
Özel Kızarmış Ekmek
Bileşim: Buğday unu...
Pizzacılar, Fırınlar ve Pastaneler için Profesyonel Ekipmanlar: Restoconcept'i Keşfedin
Restoconcept, pizzacılar, fırınlar, pastaneler ve profesyonel mutfaklar için kaliteli profesyonel ekipman satın alımında ideal ortağınızdır. Restoran profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özenle seçilmiş yeni ve ikinci el malzemeler sunuyoruz.
Öne Çıkan Ekipmanlarımız:
- Profesyonel ekmek fırınlar...
...Endüstriyel fırın ürünlerinizde hacim, görünüm, koruma ile ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz?
Endüstriyel hatlarınızda tolerans, yapışkanlık ile ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz?
Reçetelerinizi optimize ederek kârlılığınızı ve rekabetçiliğinizi artırmak mı istiyorsunuz?
Temiz Etiket (Clean Label) yaklaşımına uygun olarak formülasyonlarınızdaki bazı hammaddeleri değiştirmek mi istiyorsunuz?
...4 mevsim ekmek torbaları, her duruma uyum sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu torbalar, ekmeklerinizi taşırken tazeliklerini korumak için mükemmeldir. Şık ve pratik tasarımları, bunları fırınlar ve etkinlikler için ideal hale getirir. Ekmek torbalarınızı kişiselleştirerek, markanızın kimliğini güçlendirir ve müşterilerinize unutulmaz bir deneyim sunarsınız. Bu torbalar, işlevsellik ve estetiği bir araya getirmek için akıllıca bir seçimdir.
...Açıklama :
T70 çavdar unu, geleneksel olarak ekmek yapımında kullanılan çavdar tanesinden elde edilen bir un türüdür. Hafifçe elenmiş olup, açık gri bir renge ve ince bir dokuya sahiptir. "T70" ifadesi, incelik ve besin zenginliği arasında iyi bir denge sağlayan bir kül oranını belirtir. Çavdar, hafif tatlı ve ekşi tadıyla tanınır ve ekmekler ile diğer hazırlıklara kendine özgü bir dokunuş katar.
Köken : Ukrayna.
Ambalaj : 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kraft kağıt torba. Paletleme : 750-950kg.
... yüksek sıcaklıklarda bile fırında ve pişirilmiş ürünlerde karbonlaşma veya yanık lekeleri oluşmaz.
Un, fırın çalışırken kaybolur. Ürün, pizza pişirmek için odun ateşinde de kullanılabilir.
Un, 25 kg'lık torbalarda satılmaktadır.
...Bademler, lezzete bir ode. Tatlı bademden, marzipan için tipik olan acı bademe kadar uzanan profil çeşitliliği, onları ekmek, hamur işleri ve kekler alanında "zorunlu" kılar.
...Doğal Kraft kağıdından yapılmış ekmek torbası, 36-40gr/M² Velin veya 35-40gr/M² beyaz Kraft. 2 kanatlı formatı, ürünün yerleştirilmesini kolaylaştırır. Gıda ile temas için uygundur ve ekmek için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır, özel ölçülerde torbalar üretebiliriz. Fırın ürünlerinizi paketlemenizi sağlayan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Gerçek bir iletişim aracı olarak, isteklerinize göre baskı ile kişiselleştirebilirsiniz.
... kraft kağıdı veya saf odun hamuru kahverengi kraft
• Baskılı veya baskısız
Ekmek Çantaları
Ekmek ve bagetin taşınması için daha iyi hijyen ve koruma sağlar.
Ekmek çantası, mesleği hatırlatan bir grafik ile beyaz kraft kağıdından yapılmıştır.
Sonefi, 30 yılı aşkın bir süredir keçe ve teknik kumaş parçalarının üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir.
Yapılarımız, bu malzemelerin üç ana özelliğini kullanmaktadır:
- Hassas ürünlerin taşınması sırasında korunması,
- Hava filtrasyonu ve tozdan arındırma,
- Süreçlerin sızdırmazlığı.
Ana ürünler şunlardır:
- Cam ve diğer malzemeler için kesim masası keçeleri,
- Endüstriyel fırınla...
...Ekmek, hamur işleri, pastalar, bisküviler için otomatik üretim için römork üzerindeki endüstriyel kalıplar... Özel yapım, endüstriyel boyutlar, çeşitli kaplamalar mevcut.
... sayesinde karakteristik ve yoğun bir lezzete sahip, mayalanma ve dinlendirme süreci geçiren bir ekmektir. Aile boyu bu ekmek, fırınımızda farklı bir tat ve iyi saklama özelliklerine sahip bir ekmek sunmak için idealdir.
REF:C115B
EAN-13:8436017103854
EAN-14:18436017103851
ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):300 g
PİŞİRME AĞIRLIĞI:250 g
UZUNLUK (CM):53 cm
GENİŞLİK (CM):7 cm
ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI...
... makinesine manuel olarak yapılır. Ekmek hamurunun laminasyonu, iki düz çelik silindir arasında gerçekleşir. Profesyonel şekillendirici, hamurun ön uzatılmasını, saf yünden yapılmış döner bir bant ile ağırlıklı bir bant arasında gerçekleştirir. Ardından, hamurun uzatılması, ters yönde dönen iki saf yünden yapılmış bant arasında gerçekleştirilir. Ekmek şekillendirici, hamurun laminasyonu ve uzatılması için ayar vidaları ile hassas bir ayar ile donatılmıştır.
kapasite / h: 2.000 uzun baget
şekillendirme: 100 gr'dan 3 kg'a kadar ekmek hamuru
boyutlar: U 1020 x D 730 x Y 710 mm
motor gücü: 0,55 kW...
...60x80 cm tekerlekli arabalar için G68 fırınımız, daha kapsamlı, daha şık ve daha modern bir başarıdır.
Yıllardır, 70'ten fazla ülkede bulunan binlerce fırın, geleneksel EKMEK VE PASTA ürünlerini G döner fırınlarımızda pişirmeyi tercih ediyor. Gerçek bir teknoloji ve güvenlik yoğunlaşması olan bu ürün serisi, en talepkar kullanıcılar için büyük kalite garantileri sunan güvenilir ürünlerdir.
Bu...
...Dışarıda veya içeride, bu soğutulmuş mağaza her yerde kurulabilir: otoparklar, yoğun karayolları, fabrika çıkışları, sanayi bölgeleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, havaalanları, köy meydanları vb. Fransız yapımı olan bu ürün, fırın ürünlerinin 24 saat, haftada 7 gün satışına yönelik tasarlanmıştır. Yeni satış noktalarında taze ürünlerini sunarak baget/ekmek/hamburger satışlarını artırmak...
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek.
İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason).
* Organik tarım ürünleri
Portiyon yaklaşık 140 gr.
Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın.
100 g için ortalama besin değerleri:
1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g
150:g...
...PANDOCOU odun fırını için dökme demir taban. Dökme demir taban, odun fırınının iç yüzeyini kaplar. İki parçadan oluşur, montajdan sonra fırın kapısından geçirilir ve birbirine geçer. Çapı 71 cm.
Fransız yapımı.
REF:PANDOCOUSOL
GARANTİ:24 AY
Üretim Yeri:Fransa
Net Ağırlık:34,009 kg...
...Keten tohumu unundan yapılan Omega 3 açısından zengin bir ekmek yelpazesi. Bu ürünler, Sağlık ve Tarım Bakanlıkları tarafından tanınan beslenme ve çevre girişimi olan Bleu-Blanc-Cœur etiketiyle işaretlenmiştir.
...Aynı zamanda ekmek torbası veya kişiselleştirilmiş ekmek poşeti olarak bilinen kişiselleştirilmiş çanta, evlerde mesajınızı yaymak için bir numaralı medya!
...DÖNGÜSEL BUHAR TUBALI FIRIN
Her türlü ekmek pişirmek için önerilen fırınlar.
Maksimum pişirme sıcaklığı: 300°C.
Isıtma sistemi: 27 mm çapında döngüsel buhar tüpleri ile 27 mm çapında basit bir çapraz tüp, dairesel kesitli yanma odası, Aisi 309 S çelikten silindirik refrakterler kullanarak, tuğla veya çimento olmadan.
Çalışma: mazot veya gaz brülörü ile. Standart kontrol paneli: elektromekanik. 99...
...Fırınlarda çok yaygın olarak kullanılan ekmek sergisi.
Malzeme:
Doğal beyaz soyulmuş hasır + ahşap
Dış boyutlar:
50 cm x 50 cm x 65 cm
Menşei: Fransa...
...Bu fırın, çeşitli ekmekler veya pizzalar pişirme kapasitesine sahiptir.
Kapıda bulunan bir pirometre, fırının sıcaklığını kolayca kontrol etmenizi sağlar.
Tamamen metalden yapılmış ve alev almaz bir kumaşla izole edilmiştir, ateş yeri pişirme odasından ayrılmış refrakter taşlardan döner tepsi(ler) ile donatılmıştır.
Özellikler
Model VHK01: 6 ila 7 ekmek için fırın, 100 cm çapında 1 seviyeye sahiptir.
Model VHK02*: 28 ila 40 ekmek için ekstra büyük model, 120 cm çapında seviyelere sahiptir.
...BOURGOGNE'da, Fırıncılık - Pastacılık Ekipmanları ve Malzemeleri Uzmanıyız. Ekipman yelpazemiz, fırın ve pastane veya çikolata laboratuvarı makinelerinin tamamını kapsamaktadır (fırınlar, soğutma, fermantasyon, karıştırma, bölme, şekillendirme, açma...) ve mağazanızın düzenlenmesi için gerekli malzemeleri (vitrinler, ekmek sepetleri, dilimleme makineleri...) içermektedir. Yeni projelerinizi oluşturma veya genişletme konusunda çalışmalar yapıyor, mevcut tesislerinizi standartlara uygun hale getirmek ve otomasyon seviyelerini artırmak için gerekli uyarlamaları gerçekleştiriyoruz.
... zamandan beri MERAND, hem yarı endüstriyel hem de endüstriyel hatlar için her türlü ekmek için makinelerinin ürün yelpazesini sürekli olarak genişletti. Ve 60 yılı aşkın süredir, şirketimiz modern, genişletilebilir ve kullanımı kolay iş ekipmanları tasarlayıp üretmektedir. Bugün, ihracat MERAND'ın cirosunun %60'ını oluşturuyor. Sloganımız: "Fırıncının hizmetinde yenilik ve fırıncılık geleneğine saygı". Bize telefon edin veya yazın, tüm sorularınıza memnuniyetle yanıt veriyoruz!
...Bridor, Lenôtre Paris okulunun ustabaşları tarafından hazırlanmış 30'dan fazla lezzetli tarif sunmaktadır. Geniş bir baget seçkisi. Küçük ve büyük ekmekler. Kıtır kıtır ve altın rengi, otelcilik ve restoran profesyonellerine yönelik. Ürünler tamamen tereyağlı ve hidrojenize yağ içermemektedir. Fırın tedarikçisi. Ekmek tedarikçisi. Hamur işi tedarikçisi. Pastane tedarikçisi. Dondurulmuş hamur işi üreticisi. Ön mayalanmış dondurulmuş hamur işi tedarikçisi. Dondurulmuş pastane ürünleri toptancısı.