Fransa, Issy-Les-Moulineaux
350'den fazla şarap, şampanya ve alkollü içecek referansı ile çevrimiçi şarapçı, La Cave Éclairée, bireylere (çevrimiçi siparişler, düğünler vb.) olduğu kadar işletmelere de (CSE, yıl sonu hediyeleri, etkinlikler, seminerler, partiler vb.) hizmet vermektedir. Ürün yelpazesi büyük ölçüde kaliteli küçük aile işletmelerinden oluşmakta ve organik ürünlere büyük önem verilmektedir. Şampanyalar, kırmız...
Fransa, Soreze
TOM PRESS, profesyonellere gıda koruma, işleme ve mutfak için tüm ekipmanları sunmaktadır: Ev yapımı tutkunları için N°1. TOM PRESS, gıda koruma, mutfak ve işleme için 5.000'den fazla ekipman ve ürün referansı tasarlayıp dağıtmaktadır. Bu ekipmanlarla meyve ve sebzeleri, et ve balıkları, süt ürünlerini, tahılları işleyebilir ve kendi şarküteri ürünlerinizi, meyve sularınızı, şaraplarınızı ve elma...
... yağlar, yağlarımızın sürülmesini son derece keyifli hale getirir. Cildi derinlemesine beslemenin yanı sıra, doğal parlaklığını da ortaya çıkarır. Kuru yağlarımız, cilde hızla nüfuz eder ve giysilerde iz bırakmaz. Carapa Procera Yağı: Carapa Procera Yağı, Orta Afrika'daki pigmeler tarafından geleneksel olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden, çoğu cilt ve saç derisi sorunlarına karşı kullanılan, beklenmedik faydaları olan şifalı bir yağ elde etmektedirler. Üzüm çekirdeği yağı,...
...Nar pekmezimiz, sadece kazanlarda pişirilmiş ve saatlerce azaltılmış nar suyundan yapılmaktadır. Bu geleneksel yöntem sayesinde nar pekmezi kırmızı, bordo, kahverengi bir renk elde etmektedir. Üretimi, küçük bir köyde geleneksel yöntemlerle gerçekleştirilmektedir. Pekmez, şeker, renklendirici, kıvam artırıcı veya koruyucu eklenmeden hazırlanır. Bu pekmezi, öncelikle kendi tüketimleri için üreten...
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Şampanya, dünyadaki en prestijli köpüklü şarap olup, kutlama, zarafet ve inceliğin sembolüdür. Fransa'nın Champagne bölgesinden gelen bu içki, geleneksel yöntemle üretilmektedir; bu yöntem, şişede ikinci bir fermantasyon gerçekleştirmeyi içerir. Bu karmaşık süreç, ona karakteristik ince kabarcıklarını ve nazik köpüğünü kazandırır. Üç ana üzüm çeşidinden — Chardonnay, Pinot Noir ve Pinot Meunier — üretilen şampanya, brut, demi-sec, rosé veya millésimé gibi çeşitli stillerde sunulmakta olup, meyvemsi aromalardan briyoş, badem ve bal gibi daha karmaşık notalara kadar uzanan bir tat çeşitliliği sunar.
Eşleşen ürünler
Şampanya
Şampanya
Diğer Ürünler
Tequila
Tequila
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel bölgesel yöntem: yarı karbondioksit ile bekletme. Şarap, Beaujolais meyvesinin tüm tazeliğini ve çıtırlığını korumak için paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. TADIM NOTLARI Derin garnet rengi, mor yansımalarla. Burunda hafif vanilyalı ve güzel kırmızı meyve aromaları ortaya çıkıyor. Ağızda yuvarlak bir başlangıç sunuyor ve şarap çeşidine özgü ipeksi tanenler barındırıyor. Ağızda...
Fransa, Castres
...çünkü yalnızca az miktarda tahrik gücü sunmaktadır. Bu konveyörler için iki motorizasyon varyantı da ayırt edilebilir: - Geleneksel motor-reduktörlerin kullanımı, 400 volt veya 230 volt üç fazlı. - 24 volt motor-reduktörlerin kullanımı, tamamen makaraların gövdesinde yer alan "motor makarası". Bu konveyörlere birçok isteğe bağlı fonksiyon eklenebilir: - Pnömatik iticiler. - Dönüş veya pivotlama makaraları. - Hattaki ters çevirme sistemi.
Fransa, Toulon
...Gerçek Al Bara Defne ve Zeytin Sabunu, normal ciltler için ideal bir bitkisel sabundur. Halep'in geleneksel yöntemiyle üretilmiştir. Bu gerçek Halep sabunu, günlük kullanım için tüm ailenin temizliği için uygundur. Gerçek Al Bara Zeytin ve %20 Defne içeren sabun, Halep'teki bir sabun ustası tarafından doğal ve el yapımı olarak, birinci sıkım zeytinyağı kullanılarak ve kazanlarda pişirilerek...
Fransa, Roubia
... burun, kırmızı meyveler, baharatlar, maki. Ağızda meyve ön planda, dolgun, yapılı, geleneksel bir tarzda. Beklemeye ihtiyaç duyan sağlam bir şarap. Güzel bir kalite.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nGastronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt ağırlık (Kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):13"}...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Şampanya Karışım : Pinot Noir - Chardonnay Olgunlaşma süresi : 9 yıl Şarap yapımı : Geleneksel Champenois presleme, emaye ve paslanmaz çelik tanklarda alkol fermentasyonu, yıllarının karıştırılması ve ardından tiraj likörü eklenmesi. Ekstra kükürt eklenmemiştir.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Keyifli bir şarap olan bu "geleneksel yöntem", her türlü durumda içilebilir: aperatif, kir veya tatlı tartlar, kekler vb. üzerinde tatlı olarak. Alan: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: VIN DE FRANCE Bölge: VAL DE LOIRE Renk: Beyaz Üzümler: Chardonnay %50 / Folle Blanche %35 / Pinot Noir %15 Yetiştirme yöntemi: Organik Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Brut...
Fransa, La Chapelle Heulin
...Geleneksel Yöntem Demi-Sec Üzüm Çeşidi: %50 Folle Blanche, %25 Chardonnay Yemek-Şarap Eşleşmesi: Tatlılar için.
Fransa, Cessales
...atölyeler, ocaklar, inşaat alanları, inşaat / yıkım / asbest temizleme şantiyeleri... Bu alanlarda, sis makinelerinin kullanılmasının göz ardı edilemeyecek avantajları vardır. Gerçekten de, sis, toz azaltma ile ilgili bazı geleneksel yöntemlerin aksine, üretim süreçleriyle çelişmez. Atmosfere yayılan mikro damlacıklar, askıda bulunan parçacıkları yakalar, üretilen ürünlerin kalitesini bozmadan ve herhangi bir ek yöntem kullanmadan.
Fransa, Paris
...Bölgedeki tarım yöntemleri büyük ölçüde geleneksel kalmaktadır. Yirgacheffe çiftçileri genellikle kahve bitkilerini diğer gıda ürünleriyle birlikte yetiştirmektedir. Bu yöntem, küçük çiftçiler arasında yaygındır çünkü arazi kullanımını maksimize eder ve ailelerine gıda sağlar. Geleneksel olarak birlikte yetiştirilmenin yanı sıra, çoğu çiftlik de varsayılan olarak organiktir. Yirgacheffe'deki...
Fransa, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
... artırabilir ve en son teknolojilerle yöntem geliştirmeyi otomatikleştirebilirsiniz. Böylece, laboratuvarınızdaki faaliyetleri optimize ederken daha hızlı yenilik yapabilirsiniz. Bugün, polimer uzmanları, yoğun bir rekabet ve yüksek performanslı biyomalzemelere ve malzemelere artan talep ile karakterize edilen çok dinamik bir pazarda faaliyet göstermektedir. Ancak, birçok laboratuvar bu talebe yanıt vermekte zorluk çekiyor, çünkü geleneksel kromatografi ile polimerlerin karakterizasyonu oldukça zaman alıyor.
Fransa, Saint-Vérand
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: elle. Yöntem: geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım ile. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: tankta. Tadım: Belirgin bir şarap. Güzel bir mor rengi var. Menekşe ve miskin çok tipik aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda, şarap geniş ve yumuşak. Bitiş uzun ve yoğun meyvemsi.
Fransa, Auxerre
...Ardışık "seçim" yöntemi, 5-6 haftalık aralıklarla geçişler. Bu yöntem, "noble rot" olarak bilinen Botrytis tarafından etkilenen üzüm miktarını artırmaya olanak tanır. 3-4 kez presleme. Yeni fıçılarda fermantasyon. 20 ay süreyle, her zaman fıçılarda olgunlaştırma. Göz: altın sarısı renk. Burun: yoğun, ince meyvemsi ve botritiz. Şarap uzmanının tavsiyesi: 10-12°C'de servis edin. Alkol oranı: %14. Saklama süresi: 44 yıl. Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton. Mülk: Château d'Yquem. Appellation: Sauternes. Yıl: 2011. Tarım: Geleneksel. Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi.
Fransa, Lignières-Ambleville
...Couprie Evi'nin ana varlıkları bu nedenle terroir'imiz ve her şeyden önce atalarımızdan miras kalan bilgi birikimimizdir. Üretimimizin tamamı, Konyaklarımız, Pineaux des Charentes ve Likörlerimize ek bir zarafet ve aromatik zenginlik katan geleneksel bir yöntem olan tortuda damıtılmaktadır. Konyak yelpazemizi oluşturan beş kalite vardır: V.S Sélection, 4 yıl fıçıda olgunlaşırken, V.S.O.P 8 yıl...
Fransa, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT veya 1/2 sec AOP Geleneksel Yöntem ŞARAP ÜRETİMİ: Saumur Brut'umuz geleneksel yöntemle üretilmektedir. Bu şarap, yer altındaki mahzenlerimizde 24 ay boyunca önemli bir tortu üzerinde olgunlaşma sürecinden geçmektedir: bu nitelikli seçim, bize ince kabarcıklar ve aromatik bir zarafet elde etme imkanı sunmaktadır. Chenin Blanc, Cabernet Franc ve Chardonnay arasındaki bu özgün harman...
Fransa, Montataire
... için ideal bir çözümdür; bu durum genellikle kompleks kaynağıdır. Bu geleneksel yöntem, Orta Doğu'dan gelmektedir; burada kadınlar, formik asit açısından zengin karınca yumurtaları ile vücutlarını ovuyorlardı. Bu aktif bileşen, kılları azaltma özelliğine sahiptir ve bugün Gutto ürünlerimizde kullanılmaktadır; bu nedenle karınca yumurtası kremi ve yağı olarak adlandırılmaktadır. Aloe vera ile...
Fransa, Saint Cannat
...{"GRAPES VARIETIES":"ÜZÜM ÇEŞİTLERİ\nSyrah %50\nGrenache %40\nMourvèdre %10\n\nWINEMAKING\nÜzümler elle toplanır, ayrıştırılır ve sapları çıkarılır. Geleneksel bir fermantasyon için yaklaşık 5 hafta süren bir bekletme ile işlenir; ayrıca kullanılan alternatif bir yöntem de karbonik bekletmedir.\nŞarap, 18 ay boyunca olgunlaştırılır (12 ay fıçılarda ve ek olarak 6 ay tanklarda).\n\nTASTING NOTES...
Fransa, Illats
... genişletebilirsiniz. Estetik nedenlerle veya markanızın ya da şirketinizin rengini değiştirmek için bir yenileme durumunda, yalıtımlı veya yalıtımlı olmayan levhaları her zaman sökebilir ve seçtiğiniz renk veya dokularda yeni cephe oluşturabilirsiniz, bu da son derece ekonomik bir maliyetle mümkündür. En prestijli mimarlık ofisleri, projelerinde giderek daha fazla metal kullanarak, geleneksel inşaatta hayal edilemeyecek şekil ve renkler sunma imkanı bulmaktadır.
Fransa, St Martin De Londres
...- Yabani popülasyonlardan gelen bitkiler, elle (geleneksel yöntem) toplanmaktadır. - Toplama alanları, garrigues'in kalbinde özenle seçilmiştir. - AB etiketi, Sud de France ibaresi. - Bilimsel olarak onaylanmış toplama yöntemleri (örneğin: CNRS ile işbirlikleri). - İzlenebilirlik, HACCP süreci (fiziko-kimyasal ve mikrobiyolojik kontroller).
... içermektedir. Bu şekilde, GRANGE NEUVE mülkü aşağıdaki şarapları üretmekte ve pazarlamaktadır: Monbazillac, Bergerac kırmızı, Bergerac kuru beyaz, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac tatlı, Geleneksel yöntem (bir brut köpüklü şarap) ve Üzüm suyu.
Fransa, Rochecorbon
...BLANC FOUSSY – kaliteli köpüklü şarap "Fines Bulles de Touraine" olarak Val de Loire'dan gelmektedir, "Krallar Vadisi" terroiridir. Blanc Foussy, şişede fermente edilme geleneksel yöntemi olan Méthode Traditionnelle ile özenle üretilmektedir; bu yöntem Şampanya'da "Méthode Champenoise" olarak bilinir. Köpüklü şarap markaları arasında belirgin bir şekilde öne çıkan bir üründür ve Touraine Kontrolü unvanının lideridir.
Fransa, Durtal
... dezenfeksiyonunu titiz bir süreç izleyerek, durdurmadan yeniden çalıştırmaya ve tesisin kontrolüne kadar müdahale etmektedir. Kriyojenik temizlik, geleneksel temizlik çözümlerine kıyasla duruş süresini minimize etme imkanı sunar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler