Fransa, Marseille
...Duyularınızı "traiteur" bölümünde eşsiz şarküteri seçkimizle uyandırın. Ürün yelpazemiz, karşılaştırılamaz kalitede jambonlar, sosisler ve terrineler içermektedir ve benzersiz bir tat deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, her türlü damak zevkine ve mutfak geleneğine hitap eden lezzetli "halal" şarküteri ürünlerimizi de keşfedin. Şarküteri ürünlerimiz, olağanüstü kalite ve lezzet garantisi vermek için...
Fransa, Soreze
...48,5x29x88,5 cm boyutlarında, çeşitli balıkları (alabalık, somon, yılan balığı...) ve büyük jambonlar dahil olmak üzere şarküteri ürünlerini tütsülemek için kullanılabilen çok amaçlı tamamen paslanmaz çelik dikdörtgen tütsüleyici. Tütsüleme hem sıcak hem de soğuk olarak mümkündür. Sıcak tütsüleme, yiyecekleri pişirirken (lezzet için) tütsülemeyi sağlar. Bu, tütsüleyicinizi birkaç kömürle...
Fransa, La Teste De Buch
MAAIANA, Arcachon, Bordeaux'da üretilen doğal ve Fransız bir markadır. Biz, güzellik ürünleri satan kadınlara yönelik bir markayız. Markamız, estetisyenler, wellness salonları ve parfümcüler gibi 30 perakendeci ile işbirliği yapmaktadır. Sadece Fransız bir marka olmakla kalmıyor, aynı zamanda İspanyol, Portekiz ve İtalyan pazarlarında da Avrupa çapında varlık gösteriyoruz. MAAIANA, müşteri hizmet...
Fransa, Vouneuil Sous Biard
Houral’s Food, hayvan sağlığı gıda/nutrisyonu konusunda uzmanlaşmış bir Fransız toptancıdır. Birkaç yıldır, hayvan sektöründeki profesyonellere danışmanlık yapıyoruz. Yetiştiriciler, davranış bilimciler, beslenme danışmanları ve köpek eğitmenleri ile deneyimlerimizi ve uzmanlıklarımızı birleştirerek, size geniş bir hayvan beslenme seçeneği sunmaya karar verdik. Ekonomik bir seriden, tahılsız seç...
Fransa, Pleucadeuc
...• Yağ kabuğu: dış yağ • Yağ parçası: kabukların kesiminden elde edilen yağ • Yağlı veya yağsız deriler, maksimum 21 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında • AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler UYGULAMALAR • Yağ: şarküteri, tuzlama (sosis harcı, iç harçlar, börekler…) • Deriler: jambonlar, jambon parçaları… AMBALAJ • Yağ: 20 ila 25 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok • Deriler: 20 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok SACAKLAMA • Yağ: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Deriler: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...Uluslararası Gilbert & Gaillard 2019 Gümüş Madalya YIL: 2017 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin. TOPRAK: Kil-sabunlu. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Güneşle olgunlaşmış üzümlerin nazik bir şekilde preslenmesi. Karmaşık bir yapı elde etmek için ince tortular üzerinde meşe fıçısında olgunlaştırma. APELLASYON: AOP Anjou Blanc. TADIM NOTLARI: Açık altın rengi, parlak. Sarı etli meyve aromaları, yoğun çiçeksi ve baharatlı notalar (vanilya). Bol, yağlı ve hacimli bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Soslu balıklar, deniz tarağı, tütsülenmiş jambonlar, peynirler. SERVİS SICAKLIĞI: 9°C. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
... olgunlaşma sürecine saygı göstererek yavaşça kurutulmaktadır. 9 aydan fazla olgunlaştırılan jambonlar, tüm inceliklerini ortaya koymaktadır. SUCUKLAR Sucuğumuzu yapmak için en iyi parçaları seçmeye özen gösteriyoruz. Auvergne veya Rhône-Alpes kökenli domuzların omuz, göğüs veya jambonundan elde edilen etler, ustaca bir karışıma girmektedir. Böylece her bir tarifimize yumuşaklık ve aromatik güç karakterleri kazandırıyoruz. Doğal bağırsaklara doldurma işlemi elle gerçekleştirilmektedir.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
Fransa, Aurillac Cedex
...Aurillac'ta bulunan La Maison TEIL, şarküteri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Maison, jambonlar, sucuklar, terrinler, fritonlar, Auvergne usulü pastalar ve Auvergne mavi peynirli feuilleté veya patatesli turta gibi tipik şarküteri hamur işleri üretmektedir. Taze jambonlar asla dondurulmaz, elle tuzlanır, kuru tuz ile ve geleneksel Auvergne yöntemine göre hazırlanır. Jambonların kurutulması ve olgunlaşması 7 ay sürer. Sosisler ve sucuklar da aynı ustalıkla eski usul hazırlanır. Maison, modern teknikleri ve geçmişin ustalığını birleştirerek olağanüstü ürünler üretmektedir.
Fransa, LA ROCHETTE
...Henri Raffin, 1937'den beri Fransa'nın Alpleri'nin kalbinde bulunan %100 aile şirketidir. Yerel kuru et ürünleri üretiyoruz: kuru sosisler, kuru jambonlar, geleneksel sosisler ve terinler. Savoie bölgesine ait geniş bir sosis yelpazesi sunuyoruz ve ayrıca birçok kez Genel Tarım Yarışması'nda ödüllendirilmiş geleneksel yöntemlerle üretilen kuru sosislerimiz de bulunmaktadır. Savoie jambonlarımız...
Diğer Ürünler
Geleneksel Kuru Sosisler
Geleneksel Kuru Sosisler
Fransa, Colmar
... Bordeaux'nun tütün ve sedir notaları... Ve eğer tabakta, bu çok seçkin şarapları başka güzel yerel keşiflerle eşleştirebilseydik, istisna jambonlar, ince şarküteri, nadir el yapımı lezzetler? Ve eğer Colmar'da başka bir şarap barı konseptinde, wine-bar, weinbar, yeni bir duyusal keşfe çıkabilseydik? Tatların, meyveli, çiçeksi, odunsu, baharatlı, mineralli, hayvansal... şarap haritasında yolculuk yapmak? Sizinle bu biraz çılgın rüyayı gerçekleştirmek için, Cercle des Arômes'u açıyorum. Sizin Çemberiniz. Tatların şiirini hissedenlerin çemberi. Kısacası, basit tutmak gerekirse,...
Fransa, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, Lorp Sentaraille'de, zengin bilgi birikimini kullanarak birçok yıldır, "Terroir" geleneğine en saf şekilde saygı göstererek kaliteli şarküteri ürünleri üretmektedir. Şirket, yüksek kaliteli ürünler üzerinde gelişmektedir; örneğin: Kuru Jambonlar, Sucuklar, Taze Sucuk vb....
Fransa, Amancy
.../kalite oranlarından bahsedecek olursak… Hiçbir sır yok, sadece sağduyu ve tat, adım adım. Temelde, en iyi ham maddeler, yalnızca Fransız etleri. En lezzetli, az yağlı domuz parçalarının seçimi: omuzlar, jambonlar, göğüs… Tartıları şişiren suyu bırakmayan! "Ev yapımı" baharatlar, Savoie bölgesinin baharat ve aromalarını taşıyan, doğal olanlar. Doğal bağırsaklarda doldurma ve el ile bağlama tabii ki...
Fransa, Prades
...Hullo Froid, oteller, kuru temizleme, hastaneler, huzurevleri, mağazalar ve tüm gıda sektörleri gibi yapılar için profesyonel soğutma ekipmanlarının kurulumu, satışı, onarımı, bakımı ve satışı konusunda 30 yıllık deneyime sahiptir. Hullo Froid'in yetkinlikleri, endüstriyel veya özel birçok yapıyı kapsamaktadır; soğutma ekipmanları, endüstriyel ve ticari soğutma; peynirler, jambonlar ve sosisler...
...SA SALAISONS PYRENEENNES, istisnai jambonların tuzlanması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Salaisons Pyrénéennes, istisnai jambonlar ve tuzlamalar üretiminde otantik bir ustalık uygulamaktadır. Büyük şaraplar gibi, bu tuzlamalar kaliteli bir "üzüm çeşidi" yetiştiriciliğinden üretilmektedir: Güneybatı'nın sertifikalı beyaz domuzu. Beyaz domuz "üzüm çeşidi"nden elde edilen ürünler, "SALAISONS PYRENEENNES" markası altında sunulmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play