...Bu, uzun süre olgunlaşmış bir jambon değil: işimizin en iyisi. Üretim süreci geleneksel, ancak başlangıçta butların seçimi özeldir, etlerin farklı kaliteleri vardır ve uzun olgunlaşmayı sağlamak için daha fazla yağ içermektedir. Jambonlar, üç hafta boyunca nemli (%80) ve soğuk (+1 ile +4 derece arasında) bir hücrede tuzu emer, ardından üç ay boyunca yavaşça kuruyarak dinlenir. Şimdi deniz havası...
Pozzi Proge.co, gıda endüstrisi için yenilikçi makineler sunan bir şirkettir. Yirmi yılı aşkın sektörel deneyimi sayesinde, müşterinin ihtiyaçlarına uygun makineler iç tasarım olarak geliştirilmekte, bu da küçük zanaat işletmelerinden büyük sanayiye kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Ayrıca birçok ortakla yapılan işbirliği sayesinde, Pozzi Proge.co makineleri genellikle mevcut veya yeni kuru...
Bütün Avrupa'da İtalyan Gıda Vadisi'nin gastronomik özeliklerinin B2C satışını yapan bir e-ticaret sitesi. Bu ürünler, Emilia Romagna'dan seçilmiş firmalar tarafından, sıfır kilometre olarak üretilmektedir. Tadımcılarımız, geleneksel Emiliano lezzetlerinden en iyi özelikleri seçti. Bunlar, Gıda Vadisi'nde her gün sofralarda tüketilen gastronomik ürünlerdir. Pianura, Collina ve Montagna bölgelerind...
..." mükemmeliyetini ve yeniliğini yansıtan ürünler sunmaktadır.
Teklifimiz şunları içermektedir:
- **Alimentari e Bevande:** İtalyan mutfağının eşsiz tatlarını yansıtan peynirler, sosisler, jambonlar, gurme ürünler, konserveler, kahve, şaraplar ve likörlerden oluşan bir seçki.
- **Moda e Accessori:** Birinci sınıf malzemeler ve yenilikçi tasarımlar ile öne çıkan erkek, kadın ve çocuklar için giyim, ayakkabı...
Vemac, taze, pişirilmiş ve olgunlaşmış etlerin işlenmesi için otomatik hatların tasarımı ve inşasında lider bir şirkettir. Etlerin otomatik boşaltma makinelerinden dondurma sistemlerine, salamların otomatik yükleme hatlarından jambonlar için seçim sistemlerine kadar, Vemac et endüstrisi için her türlü taşıma, otomasyon ve robotik ihtiyacını karşılayabilir. Ayrıca, müşterilerine hızlı ve kapsamlı bir teknik destek hizmeti sunmaktadır.
Müşterilere sunulan lezzetler çeşitlidir; bunlar arasında farklı tat özelliklerine sahip lonza, lonzini, sosis, salam ve jambonlar bulunmaktadır. Bu değerli özel ürünler, seçilmiş domuz etlerinden doğar ve ustalarımızın deneyimli elleriyle özenle aromalandırılır. Her şarküteri ürünü için garanti edilen minimum olgunlaşma süresi ve bu sürecin tamamlandığı ideal iklim, her ürünü son derece lezzetli...
...1932'den beri Guido Marzetti, taş değirmenle tahıl öğütme ve domuz yetiştiriciliği faaliyetlerine başlamıştır. Çiğ ve pişirilmiş jambonlar, mortadella ve saf domuz etinden yapılan şarküteri ürünleri ile iyotlu tuz. Yüksek Kalite ulusal pişirilmiş jambon, taze ulusal domuz butu ile, glütensiz ve laktozsuz.
Uluslararası pazarda faaliyet gösteren şirketimiz, şunları tasarlayıp inşa etmektedir: dumanlı ve dumsuz etlerin kurutulması ve olgunlaştırılması için tesisler, jambonlar ve peynirler; çözme tesisleri; gıda saklama odaları; iklimlendirme sistemleri; temiz odalar; soğutma, dondurma, pastörizasyon tünelleri ve daha fazlası.
...Şirket, esas olarak Avrupa ve ulusal kaynaklı çeşitli gıda ürünleri ile ticaret yapmaktadır. Bunlar arasında dondurulmuş deniz ürünleri, zeytinyağları ve tohum yağları, çeşitli ulusal tipik ürünler (farklı formatlarda makarna, kavanoz ve şişede domates sosu, Kuzey İtalya'dan küçük üreticilerden alınan peynirler, İtalyan ve İspanyol bütün jambonlar) bulunmaktadır.
Biz, toptan piyasada faaliyet...
... taşınmasıyla gerçekleşmiştir; şu anda şirketin bulunduğu yer burasıdır ve burada yeni üretimlere başlanmıştır: yeni grappa çeşitleri, grappa bazlı likörler, meyve distilatları, reçeller, şekerlenmiş kestaneler ve jambonlar. Grappalara odaklandığımızda, Valdotaine kataloğunu incelediğimizde klasik grappa çeşitlerini, aromatik, sindirim destekleyici, tonik, güçlendirici ve prestijli Aosta üzüm çeşitlerinden üretilen grappa çeşitlerini buluyoruz: Grappa di Torrette, Picotendro, Gamay ve Muscat de Chambave olgunlaştırılmış grappa.
Süt Ağacı, İtalyan gıda ve içecek ürünlerinin dağıtımını yapan bir şirkettir. Gıda sektöründe, aşağıdaki ürünlerin ticareti ile faaliyet göstermekteyiz:
- Peynirler: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola tatlı ve acı, tütsülenmiş scamorza, Caciocavallo
- Jambonlar: San Daniele jambonu, Parma jambonu, Ulusal jambon, mec jambonu ve mattonella formatında...
Yüksek kaliteli hammaddelerle üretilen şarküteri ürünleri, jambonlar, peynirler, Toskana pecorini üretimi ve ticareti. Chianti şarapları ve Toskana ekstra sızma zeytinyağı seçkisi, organik de dahil.
La Frigo Impianti S.r.l., yirmi yıldan fazla bir süredir uluslararası pazarda faaliyet gösteren bir Umbria şirketidir. Şirket, aşağıdakileri tasarlayıp inşa etmektedir:
- Dumanlı ve dumsuz etlerin kurutulması ve olgunlaştırılması için tesisler,
- Jambonlar ve peynirler için tesisler;
- Çözme tesisleri;
- Gıda saklama odaları;
- İklimlendirme tesisleri;
- Temiz odalar;
- Soğutma, dondurma, pastörizasyon tünelleri ve daha fazlası.
... makarna, sızma zeytinyağı, şarap, baharatlar, peynirler, jambonlar, bitki çayları, balsamik sirke ve lezzet artırıcılar gibi ürünlerin ticareti ile faaliyet gösteriyoruz ve tedarikçilerimizden bu ürünlerin sertifikasını talep ediyoruz. Şu anda oldukça talep gören ve ticari açıdan önemli bir ilgiye sahip olan çölyak hastaları için özel bir ürün yelpazemiz var; bu ürünler arasında makarna, ekmek alternatifleri, reçeller, zeytinyağı ve bisküvi bulunmaktadır.