Fransa, Nimes
... sağlar ve sabun uygulandığında cildinizi besler. Soğuk saponifiye sabunların büyük avantajı budur. Zeytin, hindistancevizi, kayısı ve tatlı badem gibi organik bitkisel yağlar ile birlikte bal açısından zengin olan bu sabun, hassaslaşmış epidermislerin bakımına ve onarımına yardımcı olur. Hafif patchouli kokusu, burunlarınızı şımartmaya devam edecek. Bu bal sabunu nasıl kullanılır? Bu sabunu günlük olarak ellerinizi, vücudunuzu veya yüzünüzü yıkamak için kullanın.
Fransa, Gisay La Coudre
...Kayısı Reçeli Bal ile 240 g İçindekiler: %55 Fransız Bergeron kayısı, %40 şeker, %5 bal, pektin. %100 Fransız Üretimi Referans: ABRI240...
Fransa, Villemandeur
...İzli yuvarlak zencefilli ekmek. Tarifi %21 bal içerir. Kayısı (24%) ile doldurulmuştur. 6 adet 25 g'lık parçalar halinde sunulmaktadır, toplam 150 g.
...Hindistan Cevizi Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı ve Kanola Yağı ile zenginleştirilmiş, Bal, Mandalina ve Tatlı Portakal esansiyel yağları, Limon ve Portakal kabukları tozları ve kırmızı kil içermektedir. Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan Cevizi Yağı, cildi derinlemesine nemlendirir ve elastikiyetini destekler. Kuru ve hasar görmüş ciltlerin (çatlaklar, yarıklar) bakımı için idealdir. Kanola Yağı...
...Hassas Ciltler için Yüz Peelingi Organik Kekik ve Bal - Born to Bio 75mL Organik kayısı çekirdeği tozu ile zenginleştirilmiş, ölü hücreleri nazikçe temizlemeye ve kirleri arındırmaya yardımcı olan bir formül. Doğal, organik ve biyobozunur peeling maddeleri içeren bir formül. Ref: BIOVI0013...
Fransa, Coufouleux
...Bu kenarlı cam kavanoz, ya da reçel kavanozu, belirgin kenarlarıyla karakterizedir. İster çilek, ister kayısı, ister böğürtlen olsun, 340 ml kapasitesi ve TO 82 halkası ile bu kavanoz, tüm reçellerinizi, marmelatlarınızı ve diğer jölelerinizi en iyi şekilde saklayacaktır. Ayrıca bal için de bir kap olarak kullanılabilir. Referans: 340T82 mL: 340 Çap: 86 Yükseklik: 79 Ağırlık (g): 160 Ambalaj: 3.887 palet Halka tipi: TO 82...
Fransa, Longwy
...Malzemeler*: Üzüm, hibiskus, muz, hindistancevizi yağı, şeker kamışı, bal, doğal aroma, meyan kökü, portakal kabuğu, calendula, tarçın çubukları, kayısı - Ambalaj: 60 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif oluşturmak mı istiyorsunuz? Bizimle...
...Meyve toplam içeriği: 100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 982/231 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 53 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Her kavanoz, olgun kayısıların doğal faydalarını korumak için titiz bir işleme tabi tutulduğu basitlik ve zarafetin bir kutlamasıdır. Sonuç, ağızda kalıcı olan hafif ekşi bir ton ile bal gibi bir tat arasında uyumlu bir karışımdır. Ağırlık: 335 g SKU: 3 455 149 000 065...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Bal ile kuru meyveli 280g'lık zencefilli ekmek, hediye etmek için güzel bir ahşap kutuda. İçindekiler Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %18 kuru meyve (kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, yaban mersini), %3 bütün soyulmuş badem, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom...
...Fransız İsimlendirmesi Roussanne B Kullanım Şaraplık üzüm çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma dönemi: Chasselas'tan 8 gün sonra. Olgunlaşma dönemi: 2. dönem, Chasselas'tan 3 buçuk hafta sonra. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar küçük ila orta boydadır ve taneler küçüktür. Roussanne B, büyük zarafet ve karmaşıklıkta şaraplar verir (çiçeksi ve meyvemsi aromalar: bal, beyaz diken, kayısı), güçlüdür, iyi...
Fransa, Jarnac
... bir zamandır. İlk notalar fındık, kuru kayısı ve incir ile başlar, ardından kakao, bal ve tatlı baharatlar, beyaz biber ve kişnişin parfümleri gelir; son olarak deri ve puro kutusu gibi ince notalarla sona erer. Nazik tat, şekerlenmiş portakal ve zencefilli ekmek tatlarıyla sona erer ve ipeksi, muhteşem ve uzun bir finalle tamamlanır. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA Uluslararası Şarap ve Ruhlar Yarışması 2012 GÜMÜŞ MADALYA San Francisco Dünya Ruhlar Yarışması 2012...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Yves Leccia'nın E Croce beyaz şarabı, basitçe büyük bir Korsika şarabıdır. %100 Vermentino olan bu şarap, ağızda çok güzel bir lezzet sunan, köklü bir terroir şarabıdır. Beyaz çiçek notaları (diken, sarmaşık) şeftali, armut ve kayısı aromalarıyla birleşirken, bir dokunuş bal ile tamamlanmaktadır. Tüm bunlar, tazelik ve şarabın genelinde büyük bir zarafet getiren, tükürük artırıcı bir...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Aromalı Fondanlar (Aromalı Brülör ile Kullanım İçin) Bu kategoride 1001 Sent’Eure'de mevcut olan "çiçeksi" kokuları keşfedin. 20 alana = 1 bedava 30 alana = 2 bedava 40 alana = 3 bedava, vb... Koku akasyalı, aloe vera, yıldız anasonu, bambu, adaların güzelliği, tarçın, sedir & yasemin, şampanya & gül, sarmaşık, gelincik, edelweiss, kış çamı, kayısı çiçeği, portakal çiçeği, kiraz çiçeği...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play