Fransa, Nimes
... sağlar ve sabun uygulandığında cildinizi besler. Soğuk saponifiye sabunların büyük avantajı budur. Zeytin, hindistancevizi, kayısı ve tatlı badem gibi organik bitkisel yağlar ile birlikte bal açısından zengin olan bu sabun, hassaslaşmış epidermislerin bakımına ve onarımına yardımcı olur. Hafif patchouli kokusu, burunlarınızı şımartmaya devam edecek. Bu bal sabunu nasıl kullanılır? Bu sabunu günlük olarak ellerinizi, vücudunuzu veya yüzünüzü yıkamak için kullanın.
Fransa, Gisay La Coudre
...Kayısı Reçeli Bal ile 240 g İçindekiler: %55 Fransız Bergeron kayısı, %40 şeker, %5 bal, pektin. %100 Fransız Üretimi Referans: ABRI240...
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Türkiye, Malatya
Almanya, Waldkirch
...Aromatik çam-kavak balı, Baden-Württemberg ve Bavyera'nın yerel ormanlarından gelmektedir. Çam/Kavak Balı Hoş aromalara sahip, baharatlı ve aromatik bir bal çeşidi olup, genellikle kahverengi ile yeşilimsi-siyah arasında bir renge sahiptir. Tarifler: Pembe Kızarmış Kuzu Filetosu, İnce Kayısı-Bal Sosu ile Malzemeler: (2 kişi için) 2 adet taze kuzu filetosu, her biri 120g biraz zeytinyağı 50g...
...Hindistan Cevizi Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı ve Kanola Yağı ile zenginleştirilmiş, Bal, Mandalina ve Tatlı Portakal esansiyel yağları, Limon ve Portakal kabukları tozları ve kırmızı kil içermektedir. Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan Cevizi Yağı, cildi derinlemesine nemlendirir ve elastikiyetini destekler. Kuru ve hasar görmüş ciltlerin (çatlaklar, yarıklar) bakımı için idealdir. Kanola Yağı...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g cam kavanoz (125ml kavanoz veya 30g kavanoz olarak sipariş edilebilir) Favorimiz. 2014 Yılı Ürünü yarışmasında gümüş madalya kazandı. Küçük kuru kayısı parçaları ile birlikte parlak, hafif bir bal sufle. Balın tatlılığı, canlandırıcı meyve tazeliği ile dengeleniyor. *Tüm faydalı bal özellikleri korunur, çünkü sıcaklık rejimi sıkı bir şekilde kontrol edilmektedir. Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay...
Fransa, Villemandeur
...İzli yuvarlak zencefilli ekmek. Tarifi %21 bal içerir. Kayısı (24%) ile doldurulmuştur. 6 adet 25 g'lık parçalar halinde sunulmaktadır, toplam 150 g.
...Hassas Ciltler için Yüz Peelingi Organik Kekik ve Bal - Born to Bio 75mL Organik kayısı çekirdeği tozu ile zenginleştirilmiş, ölü hücreleri nazikçe temizlemeye ve kirleri arındırmaya yardımcı olan bir formül. Doğal, organik ve biyobozunur peeling maddeleri içeren bir formül. Ref: BIOVI0013...
Fransa, Coufouleux
...Bu kenarlı cam kavanoz, ya da reçel kavanozu, belirgin kenarlarıyla karakterizedir. İster çilek, ister kayısı, ister böğürtlen olsun, 340 ml kapasitesi ve TO 82 halkası ile bu kavanoz, tüm reçellerinizi, marmelatlarınızı ve diğer jölelerinizi en iyi şekilde saklayacaktır. Ayrıca bal için de bir kap olarak kullanılabilir. Referans: 340T82 mL: 340 Çap: 86 Yükseklik: 79 Ağırlık (g): 160 Ambalaj: 3.887 palet Halka tipi: TO 82...
Fransa, Longwy
...Malzemeler*: Üzüm, hibiskus, muz, hindistancevizi yağı, şeker kamışı, bal, doğal aroma, meyan kökü, portakal kabuğu, calendula, tarçın çubukları, kayısı - Ambalaj: 60 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif oluşturmak mı istiyorsunuz? Bizimle...
...Meyve toplam içeriği: 100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 982/231 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 53 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Her kavanoz, olgun kayısıların doğal faydalarını korumak için titiz bir işleme tabi tutulduğu basitlik ve zarafetin bir kutlamasıdır. Sonuç, ağızda kalıcı olan hafif ekşi bir ton ile bal gibi bir tat arasında uyumlu bir karışımdır. Ağırlık: 335 g SKU: 3 455 149 000 065...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Bal ile kuru meyveli 280g'lık zencefilli ekmek, hediye etmek için güzel bir ahşap kutuda. İçindekiler Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %18 kuru meyve (kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, yaban mersini), %3 bütün soyulmuş badem, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom...
Portekiz, Trofa
... ince notalar sunarken, yoğun kavrulmuş olanlar bal, kuru meyve ve baharat aromaları ekler. Aromatik Notlar: Moscatel fıçılar, distilatın profilini zenginleştiren portakal, kayısı ve bal gibi çiçeksi ve meyvemsi aromalar sunar. Oksidasyon: Fıçılardaki kontrollü oksidasyon, karmaşık tatların gelişmesine ve distilatın yumuşamasına olanak tanır. Fıçıların Kullanım Avantajları Tatlar Üzerindeki Etki...
...Fransız İsimlendirmesi Roussanne B Kullanım Şaraplık üzüm çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma dönemi: Chasselas'tan 8 gün sonra. Olgunlaşma dönemi: 2. dönem, Chasselas'tan 3 buçuk hafta sonra. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar küçük ila orta boydadır ve taneler küçüktür. Roussanne B, büyük zarafet ve karmaşıklıkta şaraplar verir (çiçeksi ve meyvemsi aromalar: bal, beyaz diken, kayısı), güçlüdür, iyi...
Fransa, Jarnac
... bir zamandır. İlk notalar fındık, kuru kayısı ve incir ile başlar, ardından kakao, bal ve tatlı baharatlar, beyaz biber ve kişnişin parfümleri gelir; son olarak deri ve puro kutusu gibi ince notalarla sona erer. Nazik tat, şekerlenmiş portakal ve zencefilli ekmek tatlarıyla sona erer ve ipeksi, muhteşem ve uzun bir finalle tamamlanır. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA Uluslararası Şarap ve Ruhlar Yarışması 2012 GÜMÜŞ MADALYA San Francisco Dünya Ruhlar Yarışması 2012...
İspanya, Murcia
...İncir atıştırmalıkları, bademli kayısı gurme ahşap kutuda ve antep fıstığı, fındık, ceviz, bal ve arı sütü ile hurma çubukları.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Yves Leccia'nın E Croce beyaz şarabı, basitçe büyük bir Korsika şarabıdır. %100 Vermentino olan bu şarap, ağızda çok güzel bir lezzet sunan, köklü bir terroir şarabıdır. Beyaz çiçek notaları (diken, sarmaşık) şeftali, armut ve kayısı aromalarıyla birleşirken, bir dokunuş bal ile tamamlanmaktadır. Tüm bunlar, tazelik ve şarabın genelinde büyük bir zarafet getiren, tükürük artırıcı bir...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Aromalı Fondanlar (Aromalı Brülör ile Kullanım İçin) Bu kategoride 1001 Sent’Eure'de mevcut olan "çiçeksi" kokuları keşfedin. 20 alana = 1 bedava 30 alana = 2 bedava 40 alana = 3 bedava, vb... Koku akasyalı, aloe vera, yıldız anasonu, bambu, adaların güzelliği, tarçın, sedir & yasemin, şampanya & gül, sarmaşık, gelincik, edelweiss, kış çamı, kayısı çiçeği, portakal çiçeği, kiraz çiçeği...
Bulgaristan, Plovdiv
...Masaj: 15 damla tütsü esansiyel yağı, 55 ml. baz yağı (badem, buğday tohumu, kayısı çekirdekleri, üzüm çekirdekleri, jojoba, makademya vb.) ile karıştırılır. Yorgunluğu ve gerginliği hafifletir. Yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Yüz maskesi: Cildi yeniler, pürüzsüzleştirir, yağlı ve sivilceye eğilimli ciltler için uygundur - 1 yemek kaşığı üzüm çekirdeği yağı, 1 yemek kaşığı bal, 1 yumurta sarısı, 2 damla tütsü esansiyel yağı ve 2 damla lavanta esansiyel yağı.
İspanya, Chipiona
... Üzümü, Ahududu, Nektarin, Şeftali, İncir, Kayısı, Üzüm... Sebzeler: Brokoli, Lahana, Karnabahar, Şalgam, Turp, Kaba Lahana, Şalgam, Ispanak, Pancar, Pırasa, Marul, Kıvırcık, Tatlı Patates, Patates, Balkabağı, Salatalık, Kabak, Yeşil Fasulye, Mısır, Kereviz, Kereviz Kökü, Hindiba, Mâche, Maydanoz, Kuşkonmaz, Soğan, Pırasa, Patlıcan, Biber, Domates, Havuç, Kereviz... Çiçekler: Allium, Krisantem...
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
... edebiliriz; örneğin - farklı çeşitlerde bal, arı propolisi, petek, arı propolisi ekstresi ve tozu, arı poleni tozu, kraliyet jeli, bal kaşığı vb. ve yenilebilir bitkisel yağlar (Zeytin, Avokado, Badem, Hindistan Cevizi, Kayısı - 300'den fazla çeşit ile), yağlar, mumlar, özler vb. ve gıda, ilaç ve kozmetik endüstrileri için kullanılacak uçucu yağlar. Yukarıdakilerin yanı sıra, özel bir şeyiniz varsa...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play