...Yaban Kekik: Aromatik ve doğal, et yemekleri ve güveçleri zenginleştirmek için mükemmel.
...yoğurtlu salatalık sosuna az miktarda eklenerek tazelik katmak için de kullanılabilir. Ayrıca, lazanya, ratatouille, pizza gibi bazı yemekleri lezzetlendirmek için düzenli olarak kullanılır. Kekik ayrıca, kavrulmuş susam tohumları ve sumak ile yapılan Lübnan baharat karışımı zaatar hazırlamak için de kullanılır; bu karışım et, balık ve sebze yemeklerini tatlandırmak için kullanılır. Yerli kekik çiçeğimizi keşfedin. Ambalaj: 8Kg...
Fransa, Paris
...Le Zaatar veya Za’atar, Farsça "kekik" anlamına gelir ve bir bakıma Levanten mutfağının Provence otudur. Bu, birkaç yüzyıldır var olan bir Orta Doğu baharatıdır. Malzemeler bölgeden bölgeye değişiklik gösterse de, zaatar genellikle kekik, origan veya mercanköşk, sumak ve susam tohumları içerir. Bazı mutfaklarda nane, kekik veya hatta sarımsak tozu veya kişniş tohumları da bulabilirsiniz. Zaatar, mutfakta çok sayıda kullanıma sahip oldukça çok yönlü bir karışımdır. Boyutlar: 5 x 4 x 4 cm Net ağırlık: 10 g Hacim: 30ml...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş beyaz fasulye*(%55), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, domates*, soğan*, tuz, sarımsak*, biberiye*, kekik*, paprika*, karabiber*. *Organik tarım ürünleri Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı chia tohumları veya çıtır sebzeler gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketmeden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Limon kabuğu ve kekik ile hardal. İçindekiler: hardal tohumları, su, sirke, limon kabuğu %5, tuz, kekik %3, şeker, koruyucu sodyum sülfiti.
Fransa, Ham
...Limonlu Kekik ile Hazırlanan Hardalımız, kaliteli hardal tohumlarını ince doğranmış limonlu kekik ile birleştirerek özenle hazırlanmıştır. Hardal tohumları titizlikle öğütülüp limonlu kekik ile karıştırılarak kremsi ve aromatik bir hardal elde edilmiştir. Bu kombinasyon, hardalın gücü ile limonlu kekiklerin taze ve limonlu notaları arasında ince bir denge sunarak ferahlatıcı bir tat deneyimi...
Fransa, Renaison
...Karom tohumları, Asya mutfağında, özellikle Kuzey Hindistan'da kekik veya maydanoz notaları getirir; burada karom, aile baharat kutusunun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu baharat, özellikle sebzeler veya balık köri ile harika bir uyum sağlar. Ayrıca, Hint ekmeklerini (chapati veya papadam) lezzetlendirdiğinde de çok hoşumuza gider. Köken: Kuzey Hindistan Kalite: A sınıfı...
Fransa, Levallois Perret
...Fenkel, çok taze, tatlı ve anasonlu bir lezzete sahiptir, baharat olarak kullanılır. Fenkelin mutfaktaki kullanımları: Fenkel, anason, çemen, maydanoz, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, kekik, biberiye, maydanoz, adaçayı ve kekik ile uyum içinde kullanılır. Ayrıca mantar, hindiba ve peynirlerle de çok iyi bir şekilde kullanılır. Fenkel tohumları, balık, kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Kahverengi hardal tohumları - Alkol sirkesi - Deniz tuzu - %14 bitki (fesleğen, kekik, biberiye, mercanköşk, nane) - Su - Koruyucu içermez Kullanım önerileri: Bu beş bitkili hardal, Provence lezzetleriyle ızgaralarınızı, fırın yemeklerinizi, sıcak veya soğuk etlerinizi ve marine edilmiş yiyeceklerinizi tamamlayacaktır. Izgaralarınıza, fırın yemeklerinize ve kuzu butlarınıza sürerek yumuşaklıklarını koruyabilir veya ton balığı tartının tabanında kullanabilirsiniz... harika bir lezzet. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play