Fransa, Castelnaudary
...Geleneksel tarife göre, Maison Rivière, bölgenin ve sakinlerinin karakterini yansıtan cömert ve lezzetli bir cassoulet hazırlamaktadır. Taze sebzelerle hazırlanmış bir et suyunda pişirilmiş yumuşak fasulyelere, Fransa menşeli domuz eti kullanılarak atölyelerimizde üretilen Toulouse sosisi ve konfit ördek kanatları eklenmektedir. Bu özel lezzeti tatmak için, kutunun içeriğini tercihen bir cassole olan toprak bir tabağa dökün. Geleneksel fırınınızı 200°C'ye önceden ısıtın ve düşük ateşte gratinlenmeye bırakın.
Fransa, Castelnaudary
...Özlü yağında konserve edilmiş ördek butları, tuz. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Kutuyu açın ve yağı eritmek için su banyosuna koyun. Butları fırında veya tavada ızgara yapın ve yağda sotelenmiş kış mantarları veya patateslerle birlikte tadını çıkarın. Konfit, Güneybatı'nın yemeğidir! İyi ızgara yapılmış bir konfit ördek butu, fırında güzelce çıtır olur. Bu, hepimizin ulaşabileceği yüksek gastronomidir. Bu konfit için ördekleri, Castelnaudary çevresindeki tepelerde kaybolmuş küçük bir köy olan Plaigne'de M. Marty tarafından özel olarak yetiştiriyorum.
...Foie gras'larımızın yanı sıra geniş bir hazır yemek yelpazesi sunuyoruz. Çeşitli olan bu yemekler, bölgenin, güneybatının ustalığını temsil ediyor. Keşfetmeniz gerekenler: Alicuit, ördek konfit, tavuk güneşi, ördek kanatları ile cassoulet, şaraplı horoz, palombanın salmis.
Fransa, Brive La Gaillarde
...Gurme bir tête-à-tête için... 2 kişi için. 780 g'lık kutu, 2 ördek butu içerir. Küçük kızarmış patatesleriniz için yağı saklamayı unutmayın!
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
Fransa, Rungis
COURTIN HERVOUET: Rungis'te bulunan kümes hayvanları ve av hayvanları uzmanınız. COURTIN HERVOUET, geniş bir kümes hayvanı, foie gras ve av hayvanları yelpazesi sunmaktadır. Ördek, tavuk, horoz, hindi, tavşan, domuz yavrusu, kuzu, güvercin, kaliteli ürünlerin (etiketler, adlandırmalar, seçilmiş yetiştirmeler) ve yerel ürünlerin (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…) uzmanıyız. Kümes h...
Fransa, Objat
...foie gras ile doldurulmuş bıldırcınlar, foie gras ile magret flütleri, kestane ve foie gras ile pastalar - Hazır yemekler: foie gras ile ördek paupiettes, foie gras ile doldurulmuş lahana, porcini mantarlı ördek sote, ördek konfitli cassoulet, ördek konfit, kaz konfit, pişirilmiş porcini - Bölgesel pastalar: corrézien pastası, kuru erik ve foie gras ile pasta, orman terini, 2 zeytin ve foie gras ile terini - Füme magretler, ördek ve kaz gizzreleri, karışık salata - Özel hediye kutuları ve iş hediyeleri - Kendi tarifinize göre özel etiketleme ile konserve üretimi.
Fransa, Pomarez
...Üç nesildir, Chalosse'nin kalbinde bulunan DUMECQ ailesi, foie gras üretmektedir. Foie gras'ın yanı sıra, DUMECQ şirketi, konserve ve taze çiftlik ürünleri de üretmektedir. Böylece geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: taze ürünler (ördek filetosu, bütün ördek, ördek foie gras, ördek göğsü), kutu veya kavanozda ördek foie gras, ördek göğsü, mide, konfit, ördek butları ve kanatları kutuda, yerel ürünler kutuda (ördek şişleri, foie gras ile ördek rilletleri...) ve hediye kutuları.
Fransa, La Chapelle Aubareil
...Otuz yılı aşkın bir süredir, Dordogne'da ördek ve kaz ciğeri ile kestane üreten zanaatkar üreticileriyiz. Konserve ürünlerimiz, Périgord'un geleneksel tariflerine göre yerinde hazırlanır. Konserve atölyemiz insana yönelik bir yapıya sahiptir. Ciğerler ve hazır yemekler (cassoulet, konfit, civet...) özenle hazırlanmakta ve üretim sürecinin her aşamasında büyük bir dikkatle ele alınmaktadır. Laboratuvarımız Avrupa standartları ve HACCP sertifikasına sahiptir. Savunduğumuz değerler misafirperverlik, gastronomi, gelenek ve kalitedir.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
Fransa, OSSES
...Bask Bölgesi'nde bulunan ARNABAR şirketi, foie gras ve Bask ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Bu nedenle, aşağıdaki yerel ürünleri üretmekte ve pazarlamaktadır: foie gras bloğu, bütün foie gras, yarı pişmiş foie gras, ördek konfit, axoa, Bask tarifleri, pastalar ve rilletler, sucuklar, tuzlama ürünleri, Espelette biberi, Bask bölgesine ait şaraplar ve içecekler, tatlı özel ürünler, deniz ürünleri vb. ARNABAR ayrıca, kurumsal hediyeler olarak verilebilecek gurme kutuları da sunmaktadır.
Fransa, Hagetmau
...LE GRENIER DES GASTRONOMES, ördek eti üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmış bir Landaise şirketidir. Modern üretim tesisi, Avrupa onayına ve Güneybatı'nın foie gras ördeği sertifikasına sahiptir. Bu nedenle, LE GRENIER DES GASTRONOMES, çiğ ördek foie gras, ördek magreti, kurutulmuş ve tütsülenmiş magret, ördek konfit, ördek yağlı parçaları, yarı pişmiş ördek foie gras ve konserve foie gras üretmektedir. LE GRENIER DES GASTRONOMES, size yüksek kaliteli ürünler sunma taahhüdünde bulunmaktadır.
Fransa, Vigan (Le)
THOCAVEN şirketi, ördek yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Sağlıklı ve doğal ürünler sunmak için ördekleri mısırla besliyoruz. Size foie gras, göğüs etleri, konfit, tournedos, rilletler, sosisler, butlar gibi tam bir ördek eti yelpazesi sunuyoruz...
... ürünlerini de hazırlamalarımıza dahil ediyoruz. Ördek etini, konfit butlar, gizzarlar, Guérande tuzunda kurutulmuş magretler veya foie gras ile sunuyoruz; ayrıca konfit ve/veya kurutulmuş sosisler, doldurulmuş karnabaharlar ve tadına bakılacak daha birçok lezzet sunuyoruz... Son 5 yıldır Paris'teki genel tarım yarışmasında her yıl madalya kazanıyoruz (altın ve gümüş madalyalar). Ayrıca, ürünlerimizin...
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
Fransa, Lanzac
... bazlı pâté gibi mezeler ile portakal soslu ördek konfit ve Lanzaguais cassoulet gibi özel ürünler de pazarlamaktadır. La Ferme de Grezelade, ayrıca geniş bir yerel ürün kutusu yelpazesine sahiptir. Ürünler, kendi mağazalarımızda, gurme marketlerde ve restoranlarda satılmaktadır. 2016 yılı için bir bağlantılı seminer odası ve bir yemek salonu inşaat halindedir.
Fransa, Figeac
...Jean LARNAUDIE evi, ördek eti bazlı bölgesel spesiyalitelerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Bu nedenle, şirket, foie gras, konfit, terrinler ve hazır yemekler üretmektedir. Jean Larnaudie'de, bütün foie gras hala manuel ve geleneksel bir şekilde pişirilmektedir. 60 yılı aşkın bir süredir Quercy'deki Lot bölgesinde kök salmış olan Jean Larnaudie, öncelikle bölgesel zanaatkarlığa bağlı olan ve yıl...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play