Fransa, Arengosse
200km
...yaratımımız için mükemmel bir temel sunar. - Kaliteli Kırmızı Şarap: Kırmızı şarap infüzyonu, her tuz tanesinde bir tat senfonisi oluşturarak aromatik derinlik katar. - Taze Şalotlar: Özenle seçilen şalotlar, bu karışıma lezzetli bir soğan notası ekler. Önerilen Kullanım: - Izgara Etler: Lezzet patlaması için bifteklerinize, ızgaralarınıza ve tavuklarınıza cömertçe serpin. - Gurme Salatalar: Salatalarınızın tadını artırmak için bir tutam ekleyin. Referans:SEL0016...
Fransa, Bordeaux
200km
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Pleucadeuc
242km
... sepet • Vakumlu 2,5 veya 5 kg'lık paket: 20 kg'lık karton veya sepet • Modifiye atmosferde: 3 veya 5 kg'lık polistiren tepsi veya 3 veya 5 kg'lık esnek ambalaj SAKLAMA • Taze: 0 +4°C'de 9 gün • Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Vakumlu: 0 +4°C'de 15 gün • Modifiye atmosferde: 0 +4°C'de 21 gün...
Fransa, Perpignan Cedex
180km
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
Fransa, Parnac
55km
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
195km
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
Fransa, Lalinde
114km
...Ooni Karu 16 pizza fırını, odun, kömür veya gaz ile çalışmaktadır. Bu, açık havada devasa pizzalar yapmanıza, ayrıca kızartılmış etler, ızgara sebzeler veya taze ekmek pişirmenize olanak tanır. Odun veya kömürle pişirme, yiyeceklerinize dumanlı bir tat katacaktır. Kontrol: Ooni Karu 16 gaz brülörü ile propan gazı kullanımı, sıcaklık üzerinde daha fazla kontrol ve daha iyi bir tutarlılık sağlar. Esneklik: İstediğiniz zaman ve arzu ettiğiniz şekilde yakıt değiştirebilirsiniz! Gaz, daha fazla kolaylık için; odun/kömür ise yiyeceklerinize hafif dumanlı bir tat vermek için idealdir. Ağırlık: 40 kg...
Fransa, Roubia
126km
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Auros
155km
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
Fransa, Saint Christol De Rodières
225km
...Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Etler ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Taze salatalarınızı tatlandırmak için idealdir. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g kaplarda ve 800 g ile 4 kg kovalar halinde de mevcuttur.
Fransa, Castets
232km
... maddesi, koruyucu, renklendirici veya tat artırıcı içermez. Taze ürünlerimizi alıyor ve mümkün olduğunca kısa tedarik zincirlerini destekliyoruz; yerel üreticilerden iyi sebzeler (domates, yeşil fasulye, beyaz fasulye, bezelye...), iyi etler (domuz, ördek...) ve Saint Jean de Luz veya Adour balık pazarından mükemmel balıklar (kalamar, beyaz ton balığı, lamba balığı...) seçiyoruz. Tüm konservelerimiz, 600 m2'lik CEE ve HACCP standartlarına uygun atölyemizde, üç aşçımız tarafından hazırlanmakta ve pişirilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play