Fransa, Lyon
152km
Fransa, Pleucadeuc
218km
... sepet • Vakumlu 2,5 veya 5 kg'lık paket: 20 kg'lık karton veya sepet • Modifiye atmosferde: 3 veya 5 kg'lık polistiren tepsi veya 3 veya 5 kg'lık esnek ambalaj SAKLAMA • Taze: 0 +4°C'de 9 gün • Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Vakumlu: 0 +4°C'de 15 gün • Modifiye atmosferde: 0 +4°C'de 21 gün...
Fransa, Perpignan Cedex
227km
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
...Bu chutney, beyaz etler veya tavuk terrinleri ile çok beğenilecektir ve nişastalı yiyecekler ve taze peynirlerle iyi bir uyum sağlayacaktır. Malzemeler: Ananas - Kuru üzüm - Hardal tohumu - Tarçın - Zencefil - Esmer şeker Alerjenler: Hardal...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
247km
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
Fransa, Parnac
198km
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
Fransa, Lalinde
243km
...Ooni Karu 16 pizza fırını, odun, kömür veya gaz ile çalışmaktadır. Bu, açık havada devasa pizzalar yapmanıza, ayrıca kızartılmış etler, ızgara sebzeler veya taze ekmek pişirmenize olanak tanır. Odun veya kömürle pişirme, yiyeceklerinize dumanlı bir tat katacaktır. Kontrol: Ooni Karu 16 gaz brülörü ile propan gazı kullanımı, sıcaklık üzerinde daha fazla kontrol ve daha iyi bir tutarlılık sağlar. Esneklik: İstediğiniz zaman ve arzu ettiğiniz şekilde yakıt değiştirebilirsiniz! Gaz, daha fazla kolaylık için; odun/kömür ise yiyeceklerinize hafif dumanlı bir tat vermek için idealdir. Ağırlık: 40 kg...
Fransa, Roubia
171km
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Saint Cannat
167km
...Şaraplar daha sonra birkaç ay boyunca ayrı ayrı tanklarda olgunlaştırılır ve şişelemeden önce ince bir ahşap dokunuşu eklenir. Tadım Koyu mor yansımaları olan bir renge sahip. Nane, kırmızı meyveler, olgun biber, tütsülenmiş ve hafif kavrulmuş notalara sahip bir Cabernet Sauvignon. Etli, iştah açıcı, iyi yapılandırılmış, bol meyveli bir ağız yapısı. Bu şarap, kırmızı etler ve pizzalarla mükemmel bir uyum sağlar. Bu şarap, ideal olarak 14°C ile 16°C arasında servis edilmelidir.
Fransa, Saint Christol De Rodières
68km
...Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Etler ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Taze salatalarınızı tatlandırmak için idealdir. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g kaplarda ve 800 g ile 4 kg kovalar halinde de mevcuttur.
Fransa, Brue Auriac
211km
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play