Fransa, Saint Emilion
207km
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Bordeaux
234km
... aittir. Seçkin konumu, kaliteli toprağı ve hem üzüm bağlarına hem de şarap mahzenine gösterilen özen sayesinde, Château Haut-Vigneau kısa sürede büyükler arasında yer alacaktır. Tadım Koyu, parlak bir renk. İlk burunda siyah ve kırmızı meyveler (frambuaz, kuş üzümü) ile birlikte kavrulmuş ve tütsülenmiş notalar. Açık ve iştah açıcı bir aromatik buket. Yumuşak bir başlangıç, iyi bir tanen yapısı...
Fransa, Bordeaux
237km
...%35 yeni fıçı, %30 bir yıl önceki şarap, %20 beton tank ve %15 büyük fıçı. Tadım: 2020 yılı, ilk burunda uyumlu bir şekilde açılıyor; cabernet franc'ın kiraz çiçeği aromaları, merlot'un kırmızı meyveleriyle zenginleştiriliyor. Ağızda dolgun, zengin ve ipeksi bir yapı var; tanenler hem son derece belirgin hem de yumuşak bir şekilde kendini gösteriyor. Tadım, bu şaraba karakterini veren büyük bir tazelikle sona eriyor.
Fransa, Auxerre
242km
...{"Appellation":"Appellation: Languedoc","Dégustation":"Tadım\nRenk, mor yansımaları olan derin ve kadifemsi bir nar çiçeği kırmızısı. Yoğun ve zarif, gençliğin aromalarıyla şık. İlk burunda orman meyveleri notalarıyla taze, ardından baharatlı notalar. Yumuşak ve dengeli bir yapı, erimiş ve kadifemsi tanenler. Meyan kökü notası.","Conseil de l'œnologue":"Şarap, 18°C'de servis edilmelidir...
Fransa, Soing-En-Sologne
176km
... ile mükemmel bir uyum sağlar. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Beyaz Üzüm Çeşitleri: Sauvignon – Mauzac Yetiştirme Yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: Yumuşak Hacim: 75cl Yıl: 2018...
Fransa, Lys Haut Layon
233km
... kuru beyaz şarap. Dégustation önerileri: 10°C'de soğuk servis edilmelidir. Deniz ürünleri, balıklar ve Valençay gibi keçi peynirleri ile iyi gider. İyi bir saklama için şişeler, serin ve karanlık bir yerde yatay olarak 3 yıl boyunca saklanmalıdır. SOUS SOL: Kalker Yüzölçümü: 4 Hektar...
...Fransız Appellasyonu Chasselas B Kullanım Şarap ve masa üzümü çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 21 Mart. Olgunlaşma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 1. dönem (tanım gereği), 14 Ağustos. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar ve meyveler ortalama büyüklüktedir. Kabuk ince, et yumuşak ve sulu, lezzeti oldukça hoştur. Chasselas B'nin saklama ve...
Fransa, Les Églisottes-Et-Chalaures
186km
...Bu şarap, Château Brande Bergère'nin imzasını temsil eder, terroir'ımızı ve bağlarda ve mahzenlerde yapılan çalışmaları yansıtır. Derin kırmızı rengiyle yapılandırılmış, yumuşak ve çok şık bir şekilde sunulmaktadır. 75cl şişelerde şişelenmektedir.
Fransa, Jarnac
177km
... hızla olgunlaşır ve çok yumuşak bir konyak üretir. Olgun meyveler Küçük kapasiteli (25 hektolitre) damıtma cihazlarında yapılan damıtma, taze üzüm, armut, limon, portakal ve diğer olgun meyvelerin notalarını getirir; bu, VS kalitemizin belirgin aromalarıdır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Courvoisier VS'yi oda sıcaklığında servis edin ve bardağınıza döktükten sonra bir dakika bekletin, böylece genç...
Fransa, Saint-Vérand
207km
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: elle. Yöntem: geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım ile. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: tankta. Tadım: Belirgin bir şarap. Güzel bir mor rengi var. Menekşe ve miskin çok tipik aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda, şarap geniş ve yumuşak. Bitiş uzun ve yoğun meyvemsi.
Fransa, Cissac Medoc
239km
...Château Lamothe-Cissac şarapları gençken derin bir yakut rengi sunar. Hava aldıkça, kırmızı meyve (frambuaz), pişirilmiş meyve ve tatlı baharat notalarını bir araya getiren geniş bir aromatik palet bulursunuz. Vanilya aromaları çok iyi entegre edilmiştir. Damakta dengeli bir bütünlük, yumuşak ve bol tanenler, çok zarif bir bitişe yer açar. Güzel bir saklama yeteneğine sahip olan bu şarap, yıllar geçtikçe deri, orman altı ve karmaşık duman notalarını ifade eder. YIL:* 2017...
Fransa, Blanquefort Cedex
233km
...Amiral de Beychevelle, Château Beychevelle'in ikinci şarabıdır ve yalnızca Barrière Frères tarafından satılmaktadır. "Amiral" ismi, şarabın 17. yüzyıldaki sahibi olan Duc d’Epernon'a ve Henri III döneminde Fransız Donanması Amiraline bir saygı duruşu olarak verilmiştir. Château Beychevelle ile net bir şekilde tanımlanabilen bu şarap, mükemmel bir zarafetle yumuşak, şık ve meyvemsi bir yapıya sahiptir. "Amiral" ile amaç, Grand Vin'den daha erken içilebilecek bir şarap yapmaktır.
Fransa, Soussans
237km
...Koyu yakut garnet rengi. Fuşya kenarlarla derin bir ton. İyi bir sunuma sahip parlak bir şarap. Tonu nispeten derin. Açık burun, hala meyveye yakın, hafif erik, siyah frenk üzümü ve kiraz dokunuşlarıyla alt tonlar barındırıyor. İyi bir şekilde var olan ve cömert bir saldırı. Gövde de aynı şekilde, yapılı, yağlı, açık ve iyi bir arkadaşlık sunuyor. Sonuç, son derece yumuşak bir tat ile...
Fransa, Graulhet
236km
... sarımsağın aromaları, kurutma süresine bağlı olarak değişir ve biraz da balsamik sirkeyi andırır. Optimal raf ömrü 1 yıldır, ancak Japonya'da bazıları bunu 10 yıl saklamaktadır. İyi bir şarap gibi, yaşlandıkça daha da güzelleşir; olgunlaşmayı durdurmak isterseniz, buzdolabında saklayın. Peki ya mutfakta? Ağızda hafif ekşi, muhteşem bir tat ortaya çıkar; bu tat, anasonu andıran bir tat ile birlikte Umami lezzetlerinden biridir. Tadı o kadar yumuşaktır ki, onu olduğu gibi, saf ve bütün olarak, istediğiniz herhangi bir saatte tadabilirsiniz.
Fransa, Reuilly
134km
Şarap bağı 2004 yılında Bay Jean Pierre Ponroy ve oğlu Romain tarafından AOC Reuilly şarabı üretimi konusunda uzmanlaşmak üzere kurulmuştur. Bugün bağ 5.50 Ha alan kaplamaktadır ve ilk dikimler 2006 yılında kilolu kireçli topraklar, kireçli marn ve yüksek çakıl ve kum teraslarında gerçekleştirilmiştir. Sauvignon üzümümüz kuru ve meyvemsi beyaz şaraplar üretirken, Pinot Noir yumuşak kırmızı...
...Château Beaumont, Bordeaux yakınlarındaki Haut-Médoc'ta yer almaktadır. Château Beaumont, çevreye en büyük saygıyla kaliteli üzüm üretmek amacıyla dengeli bir şarap üretimi seçeneğini benimsemiştir. Beaumont şarapları, yumuşak, kadınsı ve ipeksi bir yapıya sahiptir. Tannini genellikle erimiş ve yumuşaktır. Bazı yıllar hariç, gençken tadılabilirler.
Fransa, Yvrac
230km
CHÂTEAU MIREFLEURS, yumuşak ve dolgun bir AOC BORDEAUX SUPÉRIEUR kırmızı şarap üretmektedir. Mülk, çeşitli çakıllı kil ve killi kum topraklarda yetiştirilen 40 hektarlık soylu üzüm bağlarına sahiptir.
Fransa, St Germain Au Mont D'or
210km
... SAONE ve LOIRE bölgelerindeki meyve yetiştiricilerinin elma ve armut suları sezonu başlamaktadır. Meyve sularımızın hazırlanmasında titiz ve dikkatli bir yaklaşım benimsiyoruz; en iyi ve en yumuşak meyve sularını, çok titiz bir şekilde seçilmiş meyvelerden sunmayı hedefliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play