Fransa, Paris
...Sebzelerle tatlandırılmış beyaz fasulye yemeği, tüketmeye hazır Bileşim: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz...
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
Fransa, Paris
...Kalsiyum hipoklorit özellikleri Kalsiyum hipoklorit, CAS numarası 7778-54-3, moleküler formülü ca (clo) 2, beyaz toz veya granül toz şeklinde, klor kokusuna sahip olup, pamuk, kenevir, hamur, ipek kumaş, içme suyu, havuz suyu gibi maddelerin ağartılmasında kullanılır... Sterilizasyon ve dezenfeksiyon, asetilenin saflaştırılması... Kalsiyum hipoklorit, hızlı etkisi ve ağartma özelliği nedeniyle endüstriyel üretimde önemli bir rol oynamaktadır.
Fransa, Bayonne
... GENİŞLİK (CM):7 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI PİŞİRME:15 dk. | 200ºC BOYUTLAR:503x293x461 BİRİM:90 Birim/Karton | 24 Karton/Palet ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1150 / 275 PROTEİNLER (G):8,30 KARBONHİDRATLAR (G):56,14 ŞEKERLER (G):1,25 YAĞLAR (G):0,91 LİF (G):4,43 TUZ (G):1,25...
Fransa, Malataverne
...Salatalık (%45), kereviz (%31), soğan, patates, yarım yağlı süt, sızma zeytinyağı (%1,6), tuz, doğal baharatlar. Servis yaparken, taze sebzeleri küçük parçalar halinde ekleyerek lezzetlendirebilirsiniz. Net ağırlık 485 Gr...
Fransa, Wingles
...Elde şekillendirilmiş ve içi eriyen, çıtır pralin badem-fındık dolgulu yumurtalar. Kuru ve serin (18°C) bir yerde, ışıkta saklamaktan kaçının. Ortalama besin değerleri / 100 g, Enerji değeri, 525 kcal, 2196 kJ Yağ, 31,7 - Doymuş yağ asitleri, 9,4 Karbonhidrat, 48,7 - Şekerler, 45,4 Protein, 8,0 Tuz, 0,1 Karton başına miktar: 4 Minimum sipariş miktarı: 4 Minimum sipariş miktar türü: Karton başına birim SKU: P-PN-N-P Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Hayır Kişiselleştirme: Evet Ağırlık (lbs): 0.40 Uzunluk (inç): 9.00 Genişlik (inç): 5.00 Yükseklik (inç): 20.50...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
Fransa, La Tessoualle
...Eco-Conseils Beyazlatıcı Lekeleri Çıkaran Tuz, çamaşırlarınızın inatçı lekelerine karşı ve renklerin korunmasında (beyaz beyaz kalır, renkler canlı kalır) en iyi müttefikiniz olacaktır. Antibakteriyeldir. Eco-Conseils Beyazlatıcı Lekeleri Çıkaran Tuz, %100 sodyum perkarbonatından, diğer adıyla katı oksijenli sudan oluşmaktadır. Bu ürünlerin bileşenleri %100 doğaldır (kireç, su, tuz). Suda...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Yeşil ve siyah zeytinli domates ezmesi. malzemeler : Yeşil ve siyah zeytin %54, domates püresi %27, zeytinyağı ve çift yoğun domates %8, kapari, soğan, fesleğen, ançüez kreması, tuz. Kullanım : Bu tapenade makarna, pizza veya sebze garnitürü ile kullanılabilir, bir sosun içine katılabilir veya sebzeler, balıklar ya da beyaz etlerle birlikte servis edilebilir. Bir vinaigrette ile karıştırıldığında, salata için orijinal ve yenilikçi bir garnitür şeklidir. Cam kavanoz 180gr...
Fransa, Saint-Omer
...Fransız mutfağının vazgeçilmezi, Maison Val de Luce'un tüm zanaatkâr bilgisiyle. Net ağırlık 50 İçindekiler listesi Ördek foie gras (Fransa veya AB menşeli) %98, tuz, beyaz biber, şeker. Son tüketim tarihi 2027 Bileşim Ördek foie gras (Fransa veya AB menşeli) %98, tuz, beyaz biber, şeker. Net ağırlık:50...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... bulabilirsiniz! Kuruyemiş kullanılan bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayın. Besin bilgileri 100 g baharatlı ekmek için Enerji 1319 KJ / 315 Kcal Yağ 2.7 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri 1.4 g Karbonhidrat 66.3 g Bunun içinde şekerler 40.8 g Protein 4.7 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 3 aydır. Baharatlı ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Net ağırlık: 40g Ambalaj: beyaz kağıt sargı Üretim süresi: 15 gün...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Donchery
... işlev görür. Korozyon önleyici ve çeşitli katkı maddeleri içerir. *AVANTAJLAR Önleyici (24H ila 48H kalıcı), -51°C'ye kadar tedavi edici (Tuz 7°C ve 5°C yüksek nem oranında), kalıntı veya beyaz lekeler bırakmaz, zeminleri, betonları, metal yüzeyleri vb. bozmaz. Antikorozif. Kazaları, kaymaları ve düşmeleri önler. Fauna ve flora için zararsız. Referans: ABS-GRENEILIQ/25 Ağırlık: 25 LİTRE Önleyici tedavi: 15 ila 25 ml/m2. Tedavi edici: - Buz için 60 ml/m2, Don için 220 ml/m2, Kar için 100 ila 140 ml/m2, Sıkışmış kar için 220 ml/m2.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Provence usulü pistou çorbası tarifi. Malzemeler: su, beyaz fasulye %5,3, kırmızı fasulye %5,3, düz fasulye %4,4, patates %4,4, kabak %6,6, limon püresi %1,3, karabiber, makarna %1,3, havuç %4,4, fesleğen %4,4, sarımsak %4,4, tuz, zeytinyağı %2,2, taze domates %11.
Fransa, Levallois Perret
...Ras el hanout, güçlü aromatik ve az acı bir karışımdır. Kendine özgü, sıcak ve yumuşak bir tadı vardır. Başlıca bileşenleri arasında acı biber, kişniş, kimyon, sarımsak, nane, defne yaprağı ve tuz bulunmaktadır. Ras el hanout'un mutfaktaki kullanımları: - Kuskusu, tajinleri, pastillaları, sebze yemeklerini, kabuklu deniz ürünlerini, beyaz etleri ve balıkları lezzetlendirir. Ras el hanout'un faydaları: - Anti-inflamatuar, anti-enfektif ve antioksidan özelliklere sahiptir...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: fındık %46,67, şeker, canistrelli (un, ayçiçek yağı, beyaz şarap, kabartma maddeleri, tuz, brendi), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: soya lesitini). Referans: NUTLTCAN...
Fransa, Ham
... pul biber, otantik bir Akdeniz mutfak deneyimi sunar. Tarif fikri: Pul Biberli Caprese Salatası Malzemeler: 2 adet olgun domates 1 top mozzarella Birkaç dal taze fesleğen 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre Referans: AR803817 Ean13: 3760306803817...
Fransa, Guenange
... eklenmesi gereken narenciye dokusunu katmak için burada; sarımsak ve soğan ise ünlü sosu lezzetlendirecek. İçindekiler: Su, taze jalapeno (kaynak Hollanda), şeker kamışı, sirke, tuz, soğan, sarımsak, rom (1%), limon (0,2%). Fransa'da üretilmiştir. 100 Ml 5 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Hardal Tohumu * - Elma Sirkesi* - Tuz - Limon Esansiyel Yağı* - Su - *Organik tarım ürünleri - Koruyucu içermez Kullanım önerileri: Bu Limonlu hardal, Dijon hardalı gibi, salatalarınız için mükemmel bir sos olarak kullanılabilir ve tüm beyaz etler veya balıklarla birlikte servis edilebilir. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Fransa, Liverdun
...Chapelure ürünlerinin tamamı A sınıfında yer almakta olup, Auguste Bloch şu hususlara dikkat etmektedir: - tuz oranı < 1% - Kolza veya Ayçiçeği yağlarının kullanımı - katkı maddesi ve koruyucu madde olmaması - unları için kısa bir tedarik zinciri ve üretiminde yan ürünlerin kullanılmaması. Farklı ambalajlar mevcuttur ve sanayicilerin, toptancıların ve restoran sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Şirket, müşterilerin taleplerine en iyi şekilde uyum sağlamaya özen göstermekte ve sektördeki önemli bir aktör olarak kalmak için sürekli yenilenmektedir.
Fransa, Vieux-Lixheim
... bakım yaparken çevreyi korumak önceliğimizdir. * %100 doğal ve organik ürünler Ürünlerimiz dikkatimizin merkezindedir, tedarikçimizin tüm laboratuvar analizlerine ve AB ile ECOCERT sertifikalarına sahibiz. Ürünlerimiz kimyasal içerik içermez. * Minimalist ambalajlar Şişelerin geri dönüşümünü teşvik ediyoruz, tuz ve kil ambalajlarımız kağıt ve beyaz kraft torbalardan oluşmaktadır. KOSMÉAL'de...
Fransa, Montagne
DELBECK bağları hem şarap üretimi hem de şarap tuzu üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. DELBECK bağları, Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc ve Bordeaux Rosé adlarına sahip beyaz, pembe ve kırmızı şaraplar üretmektedir. Ayrıca Poivrine ve Merlot Çiçeği, Cabernet Çiçeği, Syrah Çiçeği, Pinot Çiçeği ve Sauvignon Çiçeği ile aromalandırılmış tuz da üretmektedirler. Poivrine, Karabiber ve Şarap içeren gastronomik bir baharattır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play