İtalya, Novoli
...ardından tuz, karabiber, iyice süzülmüş sümüklü böcekler ve birkaç defne yaprağı eklenir. Harlı ateşte pişirilir ve yağ yüzeye çıkmaya başladığında, bir bardak Rosato şarabı eklenir ve buharlaşması beklenir. Tuz ile ayarlanır ve sıcak servis edilir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, temizlenmiş ve süzülmüş sümüklü böcekler, tüketmeye hazır Satış dönemi: yıl boyunca mevcut 1 kg'dan 5 kg'a kadar kartonlarda paketlenmiştir Minimum sipariş: 500 kg...
İtalya, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia, tuz, baharatlar, dehidre rendelenmiş peynir, şeker, kakao, granüller ve genel olarak gıda tozlarının ambalajı için nötr, beyaz ve renkli polipropilenden silindirik dispenserlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Farklı kapasitelerde, 50cc'den 750cc'ye kadar ve farklı çaplarda, 35mm'den 82mm'ye kadar mevcut olan bu kaplar, ayrıca geniş bir yükseklik yelpazesi için de üretilebilir. Tüm...
...İçindekiler: porcini mantarı (boletus edulis) %72, kaliteli beyaz trüf (tuber magnatum pico) %3, zeytinyağı, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir şekilde ana yemekler, lezzetli iç harçlar, yoğun et ve balık aromalı soslar, kanepeler ve volovanlar için uygundur. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
İtalya, Dorgali
...Yumuşak bir kalbe ve kısa bir olgunlaşmaya sahip bir koyun peyniri. Bu peynir, pürüzsüz veya hafif çizgili bir kabukla ve beyazdan hafif kahverengiye değişen bir renkle sunulmaktadır. Pastörize koyun sütü, peynir altı suyu ve tuz ile yapılan Novello Sardo, tatlı bir peynir olup, beyaz renkte yumuşak ve yoğun bir dokuya sahiptir. Tatlı ve nazik tadı, onu armut, altın üzüm, Pane Carasau ve mevsim...
İtalya, Forlì
...Organik ayçiçeği tohumları, bitkinin kuru meyveleridir; hem basit hem de karmaşık birçok tarifte kullanılabilecek bir üründür. Ayçiçeği tohumları, sağlıklı ve doğal, yağsız hızlı bir atıştırmalık olarak çiğ halde harika bir şekilde tüketilebilir. Ayçiçeği tohumları farklı renkte olabilir; yoğun aroması ve dolgun, belirgin tadıyla beyaz çeşit önerilmektedir. Ayçiçeği tohumlarına tuz, katkı maddesi...
İtalya, Roma
...Malzemeler: Yetiştirilen mantarlar (Agaricus bisporus), ayçiçeği yağı, yeşil zeytin, Beyaz Trüf %1 (Tuber magnatum Pico), tuz, aroma, askorbik asit: E300. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
İtalya, Mesoraca
... görünüm kazanır; hoş bir kokuya sahip, yumuşak bir dokuya ve çok nazik bir tada sahiptir. İnce dilimlendiğinde ağızda eriyip gider. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 500/550g Ağırlık: 0.550 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65, ayçiçek yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
...El yapımı pizza hamuru, daha sindirilebilir ve gevrek hale getirilmiştir. Dışarıda çıtır, içinde yumuşak. İsteğe göre baharatlandırılabilir; margherita tabanı veya sadece zeytinyağı, tuz ve biberiye ile beyaz. Önceden ısıtılmış 240° fırının ızgarasında, güzelce altın rengi alana kadar pişirilmelidir.
İtalya, altamura
...Pizza hamurları, basit ve az sayıda malzeme ile yapılan bir hamurun işlenmesiyle elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, patates nişastası, soya lesitini, sızma zeytinyağı, tuz, bira mayası, su. Gluten ve soya içerir. Hazırlaması ve baharatlarla süslemesi oldukça kolay bir pizzadır; baharat sayısı sadece hayal gücüyle sınırlıdır. Şekli yuvarlaktır, el işçiliği ile yapılmış ve mükemmellik...
İtalya, San Giovanni In Fiore
...100% Helix salyangoz eti, su, beyaz şarap, tuz, aromatik otlar, doğal aromalar, karabiber, baharatlar. 5/6 pizza için fırına hazır yarımlar. Kutu 420g.
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
İtalya, Margherita Di Savoia
... havuzların dibinden deniz tuzu toplanmaktadır. 1 metreküp deniz suyundan 27 kg tuz elde edilmektedir. Tuz, daha sonra beyaz karla kaplı dağlar gibi görünen büyük yığınlar halinde biriktirilmekte ve sonraki işlemler için alınmaktadır. Kullanıma bağlı olarak, tuz daha sonra yıkanmakta, santrifüjlenmekte, kurutulmakta, öğütülmekte, elenmekte, iyot ve topaklanmayı önleyici maddelerle zenginleştirilmekte ve satış için paketlenmektedir.
Le Bontà Trecchinesi Fırını, yirmi yılı aşkın bir süredir, zamanla sadık bir müşteri kitlesine ve sürekli bir büyümeye sahip ürünlerini sunmaktadır. Yıllar içinde Le Bontà Trecchinesi fırını, yalnızca ekmek değil, aynı zamanda kraker, tozzetti, beyaz ve kırmızı pizzalar, panettone ve rendelenmiş ekmek gibi çeşitli ürünler sunarak ürün yelpazesini genişletmiştir. Peki, bu ekmeğin tazeliğinin sırrı nedir? Basit: Un, su, tuz ve doğal mayadan oluşan malzemeler, bir zamanlar ustalarından gelen öğretilere göre, tutku ve ustalıkla işlenmektedir.
İtalya, Orsogna
... • Trüf ile beyaz soslar • Domates sosları ve ragù • Aromalı yağlar ve tereyağları • Dilimlenmiş ve öğütülmüş trüf • Şarküteri ve peynir üreticileri için sterilize edilmiş trüf • Reçeller ve marmelatlar • Hediye/Noel paketleri. YENİ: Aromalı Sprey Tuz - %70 Sodyum. YENİ: Trüf Boncukları (havyar) Hammaddelerimizi, İtalyan mutfak geleneğine saygı göstererek titizlikle seçiyoruz. İlginiz varsa, tanıtım...
İspanyol çeşitli şirketlerden özel olarak İber ürünleri ithal ediyoruz. Temelde beyaz ırk (duroc) ve siyah ırk (iberico pata negra) kuru etlerimiz tamamen doğaldır ve düşük tuz içeriğine sahiptir (2.57gr Xkg) ve dekstroz, renklendirici veya koruyucu içermez. Sadece tuz ve 2000 metreden yüksek dağlarda olgunlaştırma.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play