... şiddetle tavsiye edilir.","NUTRİSYON DEĞERLERİ":"Enerji değeri: 141kJ (33kcal) Yağ: <0,5 g (doymuş: <0,1 g) Karbonhidrat: 7,4 g (şeker: 7,4 g) Lif: <0,5 g Protein: <0,5 g Tuz: 0,23 g B3 vitamini: 7 mg (44%) B5 vitamini: 2 mg (33%) B12 vitamini: 5 µg (200%)"}...
Fransa, Guérande
...Bu muhteşem bitki eczanesi tarzı cam kapta ve ahşap kepçesiyle, Beyaz Ülke Grisi Tuzu mutfağınıza davet ediyor ve bu lezzeti her masada deneyimlemenizi sağlıyor. Kil tabanları üzerinde yer alan Grisi Tuz kristalleri, taneciklerinde Okyanus'un tüm faydalarını barındırıyor. Güneşte toplanıp kurutulan Beyaz Ülke Grisi Tuzu, ham ve mineral tadını her masanın erişimine sunuyor. Doğal tuz rafine...
Fransa, Chassant
...Oxy'Clear, beyaz ve renkli kumaşlar ile yüzeylerdeki tüm organik lekeleri ortadan kaldırır. Tekstiller için Oxy'Clear leke çıkarıcı tuz, çamaşır makinesinde, ıslatma yöntemiyle veya püskürtme ile kullanılabilir. Yüzeyler için Oxy'Clear leke çıkarıcı tuz, sıcak su ile seyreltilerek sünger, püskürtücü veya fırça ile uygulanır. Oxy'Clear leke çıkarıcı tuz, kan, idrar ve kusma lekelerini ortadan...
Fransa, Avignon
...Brassica Oleracea latince adıyla bilinen organik beyaz lahana, Brassicaceae familyasına ait bir lahanadır ve düzgün bir başa ve yaprağa sahiptir. Hasat edildikten sonra, organik beyaz lahana yıkanacak, doğranacak ve ardından IQF olarak dondurulacaktır. Organik tarımdan elde edilen beyaz lahana: %100 Toplam enerji: 26 Kcal 110 kJ Lif: 2,3 g Protein: 0,9 g Tuz: 0,02 g...
...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz, 5 meyve (beyaz biber, siyah biber, Jamaika biberi, pembe biber, yeşil biber) Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfür izleri bulunabilir Referans: SEL0002...
Fransa, Brignais
... tozu*), yaban mersini* %1,75 (yaban mersini*, konsantre elma suyu*), böğürtlen* %1,25 (böğürtlen*, konsantre elma suyu*), oleik ayçiçeği yağı*. *Organik tarım ürünleridir. Kuruyemiş ve soya izleri içerebilir. 100g için besin bilgileri: Enerji 1736 kJ/413 kcal, Yağ: 13 g (doymuş yağ asitleri: 2,8 g), Karbonhidrat: 60 g (şekerler: 15 g), Lif: 7,9 g, Protein: 10 g, Tuz: 0,02 g. FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmıştır. Fransa'da üretilmiştir. AB/Dış AB tarımı BİO: Evet Format: 800g, 5kg %100 Bitkisel: Evet...
Fransa, Warmeriville
...portakal, limon, çilek, ahududu, ananas, meyve ve bitki konsantreleri: safran, spirulina, elma, kivi, mürver, frenk üzümü, aronya, limon, üzüm, mango, passion meyvesi, mürver ekstresi, invert şeker şurubu, karamel şurubu, asidite düzenleyicileri: monodiyum sitrat, sodyum malik asidi, boyalar: kurkumin, patentli mavi v, bitkisel kömür, bitkisel karotenler, lutein, antosiyaninler, kaplama maddeleri: beyaz ve sarı arı balmumu, carnauba balmumu.","Pallet packaging:576 UVC (soit 32 colis)":"Palet ambalajı:576 UVC (yani 32 paket)","Les acides gras saturés 0,1g / 100g":"Doymuş yağ asitleri 0,1g / 100g"}...
Fransa, Rives-En-Seine
...DÜĞÜMLÜ NYLON FILET 280m/kg konfeksiyon için. Kesimle veya balya olarak satış. Sert veya yumuşak seçenekleri mevcut. Alev geciktirme: Tuz banyosu ile alev geciktirme imkanı. Malzeme: Yüksek Dayanıklılık Polyamid Çap: 280m/kg Renk: Beyaz, Siyah Ağ Boyutu: 100 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm...
Fransa, Paris
...Taze somon ve füme somonun ince birleşimi, taze dereotu yapraklarıyla birleştiğinde bu ürünü vazgeçilmez bir klasik haline getiriyor. Malzemeler: Taze somon %44, füme somon, krema, balık suyu, soğan, zeytinyağı, dereotu, tuz, agar agar, beyaz biber. Net ağırlık: 90 g...
Fransa, Moringhem
...İçindekiler: İncir (%29), hurma püresi, kaju fıstığı, ceviz içi, antep fıstığı, spirulina (%3,9) Tuz **Spirulina, Ecocert tarafından kontrol edilmektedir. Enerji: 419,32 kcal / 1745 kJ Protein: 11,3 g Yağlar: 18,63 g Karbonhidratlar: 44,66 g (bunların 38,11 g'ı şeker) Tuz: 0,128 g...
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
...Diğer ambalajlar VRAC ve SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kaju fıstığının kalitesi esas olarak boyutuna ve rengine bağlıdır. Çekirdek ne kadar beyaz-krem renginde olursa, kalitesi o kadar iyidir. Kıtır kıtır ve zarif olan VIJAYA Adil Ticaret Tam Kaju Fıstığı mükemmel bir kaliteye sahiptir; tuz eklenmemiş, hiçbir aromalandırma veya kızartma işlemine tabi tutulmamış doğal bir fıstıktır. Aperatiflerinizin ve yemek hazırlıklarınızın lezzet kaynağı olacaktır. Referans:20900...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 166.9 enerji (Kj) = 696.8 yağlar (g) = 8.2 / bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 0.7 karbonhidratlar (g) = 17.1 / bunlardan şekerler (g) = 3.6 proteinler (g) = 3 / tuz (g) <0. Durum: Yeni İÇİNDEKİLER: BEYAZ BALSAMİK %61, KORSİKA FINDIĞI %17, PASSION MEYVESİ PÜRESİ kıvam artırıcı: XANTAN GOMU Miktar: 25 cl...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Beyaz çikolata %33, AB dışı köken (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini, bourbon vanilyası kabuğu). 100g için besin değerleri: Enerji 2118kj / 508 kcal, yağ 34g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 45g, şekerler 44g, protein 5.6g, tuz 0.18g.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş beyaz fasulye*(%55), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, domates*, soğan*, tuz, sarımsak*, biberiye*, kekik*, paprika*, karabiber*. *Organik tarım ürünleri Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı chia tohumları veya çıtır sebzeler gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketmeden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin...
Fransa, Le Bois-Plage-En-Re
...Küçük +: Beyaz oval sehpa, Benoît Maltier'in büyükbabasıyla vakit geçirmeyi sevdiği tuzlu sulak alanlardan ilham alıyor. "Georges'a Saygı" koleksiyonunun bir parçasıdır. Oval tepsi bir havuzu, sinüzoidal ayaklar kanalları temsil eder, küçük çöküntü ise bir küçük tepsi veya isteğe bağlı entegre bir indüksiyon şarj cihazı yerleştirmek için, tuz koymak için yer sağlar. Not: İç mekan dekorunuza...
...Kampot ve Himalaya tuz ve biber değirmeni Şık ve zarif tasarımıyla son derece dekoratif ve estetik olan bu "keşif" değirmeni, 2 tuz (deniz kökenli Kampot tuzu ve mineral kökenli Himalaya tuzu) ile 3 Kampot biberi ile doldurulmuş beş değiştirilebilir bölmeye sahiptir. Bölmelerin içeriği tükendiğinde, sitemizde bulabileceğiniz diğer bütün Khla baharatları ile zenginleştirebilirsiniz. Pratik ve dekoratif olan bu ürün, Khla baharatları hakkında arkadaşlarınız ve ailenizle bilginizi paylaşmak için ideal ve özgün bir hediye.
Fransa, Appietto
...beyaz şarap AOC ile dilimlenmiş canistrelli. Korsika, bağcılıkla dolu bir toprak; AOC beyaz şarap, canistrellilerimize eşsiz bir doku ve tat kazandırıyor. Ağırlık: 350 gr'lık paket İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Kuru incir %6,3 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 1967 kJ (468 kcal) Yağ: 16 g Doymuş yağ asitleri: 1,5 g Karbonhidrat: 71 g Bunlardan Şeker: 32 g Protein: 8,6 g Tuz: 0,68 g...
Fransa, Paris
...Kırmızı biberden yapılmış füme paprika ile bu deniz tuzu, eşsiz aromasıyla sebzelerinizi, buharda pişirilmiş balıklarınızı, beyaz etlerinizi, ızgara yemeklerinizi ve deniz ürünlerinizi lezzetli bir füme notasıyla tatlandıracaktır. Doğal fümeleme. İyotsuz, florursuz tuz. Yapay aroma içermez. %85 Messolonghi deniz tuzu, %15 füme paprika. Ayrıca 1 kg'lık paketlerde de mevcuttur. PCB - KARTON: 12 birim...
Fransa, Paris
...100g üzerindeki besin değerleri: Enerji değeri: 1478 kJ - 348 Kcal Lif: 0,7g Protein: 6,9g Yağlar: 0,7g, bunların 0,2g'ı doymuş yağ asitleri Karbonhidratlar: 78,2g, bunların <0,5g'ı şeker Tuz: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue, Orta Çağ'dan beri pirinç üreten Fransız bölgesidir. Camargue pirinci bugün IGP ile korunmaktadır. Bu etiket, geleneksel bir ustalıkla üretilen kaliteli doğal bir pirinci...
Fransa, La Rochelle
...Fleur de Sel, tuzlu alanlarda su yüzeyinde toplanır ve çok ince kristallerden oluşur. Güneş ve rüzgarın birleşik etkisiyle oluşur. Bu doğal olarak beyaz olan Fleur de Sel (veya “Sau-fine”), kuruduktan sonra hafif pembe bir renge sahiptir ve menekşe benzeri bir koku yayar. Fleur de Sel'in en önemli özelliklerinden biri, magnezyum açısından çok zengin olmasıdır. Fleur de Sel veya tuz üreticisinin tuzu, sofra ve Mutfak Sanatları hazırlıkları için ayrılmış asil bir tuzdur.
Fransa, Grigny
...İçindekiler: Buğday unu -%30, sebzeler (biber, mor soğan) -%20, sığır eti -%19, su, yağlı kısım -%8, soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, tuz), ayçiçek yağı, tuz, şeker, beyaz şarap, glutamat, susam yağı, karabiber, toz zencefil, tapioka nişastası, E412 guar sakızı. 100g ürün için ortalama besin değerleri: Enerji 820kJ /196kcal, yağ 8,0g (doymuş yağ asitleri 2,4g), karbonhidrat 21,96g (şeker...
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: FRANSA kökenli dana eti ve kemikleri, su, sebzeler, beyaz şarap (sülfid izleri), konsantre domates, mısır nişastası, baharatlar, tuz.
Fransa, Marseille
... ÖZELLİKLER","Apparence":"Görünüm Top","Protéines":"Proteinler 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Çiğ süt peyniri","dont sucres":"şekerler 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagülaz pozitif 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"BAKTERİYOLOJİK ANALİZ (ortalama veriler)","Couleur":"Beyaz","Salmonella...
Fransa, Renaison
...Basit, etkili: bu limonlu karabiber tuzu çeşitli kullanımlar için hizmet edebilir. Bir tutam limon ve bir dokunuş beyaz biber ile karıştırılan bu ustaca ölçülmüş tuz, herhangi bir basit (veya çok yavan) yemeği geliştirmek için mükemmel son dokunuşu sağlar. İçinde, ağızda ekstra bir tat ve daha alışılmadık bir renk katmak için Himalaya pembe tuzumuz bulunmaktadır!
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler. Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası. Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz. Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır. Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
Fransa, Mietesheim
...Sert ve çıtır küçük beyaz soğanlar. Blanquette veya frikase yapımında mükemmel. Kışın geleneksel raclette ile, aperatif olarak atıştırmalık olarak ya da salatalara eklenerek de tercih edilmektedir. İçindekiler: Soğan, su, sirke, tuz, şeker, koruyucular: E220 (sülfatlar), E223 (sülfatlar). 370ml'lik kavanozda da mevcuttur.
Fransa, Olivet
...kalsiyum, magnezyum, demir, manganez, çinko, bakır ve B1 vitamini içerir. Hoş fındık tadıyla, tam sarı susam tohumları salatalarda, örneğin beyaz peynir ile kahvaltılarda veya yoğurt ile kullanılabilir... Tercihen, tohumların serin bir yerde saklanması önerilir.
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play