Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Üzüm Çeşitleri: Grenache Blanc - Grenache Gris Topraklar: Argilo-Calcaire, Aspres bölgesinin güneşli teraslarında eski bağlar Şarap Yapımı: Doğrudan presleme, termoregüle edilmiş tanklarda fermantasyon ardından Fransız meşe fıçılarda tortu üzerinde olgunlaştırma. Tadım: Gümüş yansımaları olan bir renk, Burun, beyaz şeftali, armut ve kızarmış ekmek veya briyoşun ince aromalarını sunuyor...
Fransa, Saint-Vérand
..." ikliminde yer almaktadır. Bağcılık: Toprak: Çok kireçli ve sığ kırmızı toprak. Dikim yoğunluğu: 8.500 kök/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 50 yıl Hasat: Manuel Verim: Yıllara bağlı olarak hektar başına 30 ile 40 hektolitre arasında. Küçük üzüm, çok küçük ve şeker açısından yoğun grumlar. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk ve ince tortuda fermantasyon. (15 °C ile 20 °C arasında) Olgunlaştırma: 100 % 11 ila 12 ay boyunca Demi-Muids'ta olgunlaştırma (500 litrelik meşe fıçılar) 1 ila 3 şarap için.
Fransa, Louviers
...Pedro'nun Kakao genetiği, çoğunlukla Criollos (yüzde 45) ve Trinitario acriollado (yüzde 55) bileşenlerinden oluşmaktadır. Ziraat mühendisi olan Pedro Churion, Venezuela'nın Ocumare köyünde yaşamaktadır. Eşi ve ailesiyle birlikte kakao yetiştiriciliği ve üretimine başlamıştır. Birkaç nesildir kakao geleneğiyle iç içe olan Pedro, fermantasyon ve kurutma süreçlerini mükemmel bir şekilde yönetmektedir. Sonuç oldukça dikkat çekici olup, “Grand Cru Sélection Costa de Oro” unvanını hak etmektedir.
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl karışımı toprak Durum: Yüksek layon Şarap Yapımı Şarap yapımı, geleneksel yöntemle gerçekleştirilir. Şişede fermantasyon, üzümün doğal şekerleri ile yapılır. Tadım 6 ile 8°C arasında Göz: Soluk sarı Burun: Sarı meyveler Ağız: Olgun şeftali ve nektarin çağrıştıran ince ve karmaşık aromalar. Neredeyse sinirli bir başlangıç. Geniş ve yuvarlak bir ağız. Denge: Brut Saklama Potansiyeli: 3 yıl içinde tüketilmesi önerilir Yemek ve şarap eşleşmeleri: Aperatif olarak, kokteyllerle ve tatlılarla idealdir. Yaz keki: Badem, nektarin, kayısı ve frambuaz ile...
Fransa, Frepillon
... imkanı ile akıllı pişirme süreci. – iFunction: vakumda otomatik çalışma, gece pişirme, fermantasyon, pastörizasyon, kurutma. Çok noktalı iç prob. – iClima: nem yönetimi ve düzenlemesi +/-1% veya +/-10%. Pişirme odasının hızlı soğutulması hava veya su ile. – 200 önceden programlanmış tarif ve 9 adımda tarif ekleme sınırsız kapasite. Çok tepsili fonksiyon: manuel veya otomatik yönetim, üretim süreçlerinin organizasyonu. Hassas pişirme için Delta T ile pişirme.
Fransa, Lomme
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLASİM: 2018 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin. TOPRAK: Anjou Çakılları. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Geç olgunlaşmış ve botritize olmuş 3 sefer üzümün nazik bir şekilde preslenmesi. Meşe fıçılarda fermantasyon ardından, karmaşık aromatik bir yapı elde etmek için 12 ay boyunca ince tortular üzerinde olgunlaşma. APELLASYON: AOP Coteaux de l'Aubance. TADIM NOTLARI: Parlak ve altın rengi. Şekerlenmiş...
Fransa, Saint Pal De Mons
...Yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir Antimikrobiyal katkı maddesi ile birlikte, İnsan Koronavirüsü HCoV229E'ye karşı etkili (2 saatte %98.60 kaybolma) Yığılabilir Yoğun kullanımda bile uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanmıştır Kullanım örnekleri - Çözme kabı - Ürün hazırlama kapları - Malzeme kapları - Yemek örneklerini saklama kapları - Fermantasyon ve dekantasyon kapları Fransa'da üretilmiştir...
Fransa, Ham
...Organik Estragonlu Elma Sirkemiz, özenle seçilmiş organik elmalardan elde edilen yüksek kaliteli elma suyunun sıkılmasıyla hazırlanır. Bu meyve suyu, doğal bir fermantasyon süreci ile elma sirkesine dönüştürülür. Ardından, bu sirke taze estragon ile infüze edilerek eşsiz ve rafine bir tat kazanır. Güzel bir altın rengi ve hafif şurupsu bir dokusu olan bu elma sirkesi, estragonun ince aromalarını...
Fransa, Saint Cannat
...Şarap Yapımı Doğrudan presleme ve sıcaklık kontrolü ile fermantasyon - fermantasyonun sonunda tortuların karıştırılması. TADIM Açık sarı renkte, yeşil yansımalarla. Ağızda narenciye aromaları (limon, greyfurt) ve bitkisel kokular (defne, yasemin) buluyoruz. Aperitif olarak, salatalar veya balık ızgaraları ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu şarap, ideal olarak 8°C ile 10°C arasında servis edilir.
Fransa, Saint-Loubes
...Hafif ve meyvemsi bir rosé şarap. Malbec tek üzüm çeşidinden elde edilen bu rosé, ilginç bir aromaya ve gövdeye sahiptir. İngiliz şekerlemeleri, grenadin ve orman çilekleri notalarıyla, tadı hoş bir rosé'dir. Renk: Rosé AOC: Bordeaux Rosé Bağlar: Kil-tınlı toprak Şarap yapımı: Soğuk ön-fermantasyon bekletme...
Fransa, Paris
... suyundan elde edilmektedir. AOC'nin sıkı kuralları çerçevesinde bir fermantasyon ve damıtma sürecinden sonra, bu rom birkaç azaltma ve dinlendirme aşamasından geçer. Kreol Kolonu ile damıtma. Bu büyük aromatik zenginliğe sahip nektarı keşfedin. Çok dengeli ve damakta yuvarlak bir tat bırakıyor. Tüm ti-punch tutkunlarının mutluluğunu sağlayacak.
Fransa, Paris
...Champagne Bölgesi'nde üretilen bu Nadir, Çekici ve Olağanüstü Likör, Foléré bitkisi (diğer adıyla BISSAP) bazında, dünya çapında benzersiz bir fermantasyon tekniği ile güçlendirilmiş pinot meunier ve foléré karışımı ile öne çıkmaktadır. Bu geleneksel teknik, Kamerun'dan gelen özgün bir yöntemle yapılmakta ve Fransa'nın Champagne Bölgesi'nde, şampanya cam silüetlerinde zarif bir şekilde...
Fransa, Chalonnes Sur Loire
...Mobil bant elevatörü, taze üzüm yüklerini preslere, ayıklama makinelerine, ayıklama masalarına, fermantasyon tanklarına beslemek, fermente olmuş üzüm yüklerini preslere beslemek ve sapları ile kurutulmuş posaları boşaltmak için kullanılır. Delta TR 300 ve TR 400 Mobil Bant Elevatörleri Teknik özellikler: . Açık yapı, paslanmaz çelik 304 L – 20/10 kalınlığında bükülmüş sac – mikro kumlama, alt...
Fransa, Saint-Denis
...Fransız geleneklerine dayanan un ile üretilen bu seri, daha iyi saklama özelliklerine sahip yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Düşük sıcaklıkta yavaş bir fermantasyon, aromaların gelişimi için gerekli tüm zamanı sağlar ve ince, çıtır bir kabukla çevrili, yağlı ve gözenekli bir iç yapının oluşmasına neden olur; bu da taş fırında pişirmenin sonucudur.
Fransa, Brue Auriac
...Renk: Kırmızı Yıl: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Üzümler: Syrah %90, Grenache %10 Alkol: %14.0 ŞARAP YAPIMI: Akıllı tarım Soğuk ön-fermantasyon, 20-25°C'de fermantasyon, 2 hafta mayalanma, meşe fıçılarda (228L - orta kavrulmuş) 16 ay olgunlaşma TADIM NOTU: Burunda yoğun reçineli siyah meyve, frenk üzümü ve böğürtlen notaları, hafif baharatlar ve vanilya ile zarif bir şekilde harmanlanmış...
Fransa, Saint Loubes
...SVM yan kuruluşumuz ile 100 yılı aşkın bir süredir köpüklü üretim deneyimi. - Charmat yöntemine dayalı bir süreç (fermantasyon, Fransız elma şarapları veya İtalyan proseccoları gibi kapalı bir kapta gerçekleşir) - Tatlı lezzetler ve fiyatlar konusundaki dünya trendine uyum sağlama - Yeniliğe açık bir sektör ve yeni tüketicileri cezbetme - Birçok olası kombinasyon (şarap kökeni, alkol, kabarcıklar, tatlılık, aromalar, renkler…) - Modern ve esnek bir üretim aracı - Sadece 600 şişeden itibaren ambalaj özelleştirmesi ve 6000 şişeden itibaren toplam özelleştirme (şarap + ambalaj) sunabilme.
Fransa, Les Riceys
Champagne Morize Père & Fils, 1830 yılına dayanan bir şarap işletmesidir ve üç nesilden fazla şarap üreticisi bulunmaktadır. Şaraplık arazimiz, karakteristik bir köy olan Les Riceys'de, Aube departmanının güneyinde yer alan ve Champagne'ın en büyük bölgesi olan Côte des Bar'da, üç farklı şarap türü ile tanınan bir terroirdir: CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX CHAMPENOIS Şampanyalarımızı, yal...
Fransa, Fondettes
...55 x 35 x yükseklik 71 cm, ağırlık 3,5 kg 100 L: Boyutlar: 63 x 42 x yükseklik 66 cm, ağırlık 5,5 kg 150 L: Boyutlar: 73 x 45 x yükseklik 73 cm, ağırlık 8,5 kg 200 L: Boyutlar: 84 x 48 x yükseklik 81 cm, ağırlık 11 kg 300 L: Boyutlar: 91 x 59 x yükseklik 89 cm, ağırlık 13,5 kg 500 L: Boyutlar: 100 x 73 x yükseklik 104 cm, ağırlık 21 kg Seçenekel aksesuarlar: Şarapçılık için fermantasyon musluğu, pompa tabancası.
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
... elma şarabı ürünlerinin hazırlanmasında birçok ödülle tanınan sağlam bir uzmanlığa sahiptir; presleme, seçim ve fermantasyon, damıtma ve yalnızca Fransız meşe fıçılarında olgunlaştırma süreçlerini kapsamaktadır. Ürün kataloğumuzu ziyaret edin ve ürün yelpazemizi keşfedin.
Fransa, Prades Le Lez
Tarım gıda sıvılarının işlenmesi için süreçler tasarlıyor ve üretiyoruz: pastörizatörler, filtreleme paletleri, koaksiyel ısı değiştiricileri, termovinifikatörler. Depolama ve şarap yapımı için paslanmaz çelik tanklar, fermantasyon temin ediyoruz. JM INOX TECHNOLOGIE, endüstriyel metal işleme sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimimiz sayesinde sizlere alt yüklenici departmanımızı sunuyor...
Fransa, Chateau Du Loir
... ekipman üreten bir firmadır. Çimlenme odalarının üreticisidir. Meyve ve sebzelerin depolanması için ekipman, kontrollü atmosfer. Mantar yetiştirme için fermantasyon tüneli. Temiz oda için hava işleme merkezi. Endüstriyel soğutma. Ajanslarımız: Le Mans, Angers, Saumur, Orléans ve Montauban İhracat projeleri ve destek hizmetleri de sunulmaktadır.
Fransa, La Crèche
... nihai ürünlerin kalitesine katkıda bulundu. Soğutma sorunlarına hızlı dondurma, kontrollü fermantasyon, pozitif veya negatif soğuk depolama, hızlı soğutma veya hızlı dondurma sağlayan ürünlerle yanıt veriyoruz. Her ihtiyaç için, her durum için, PANEM, ...
Fransa, La Fouillade
...otantik bira zanaatkarlığına olan bağlılığımızın bir sonucudur; yerel olarak üretilmekte ve organik olarak sertifikalandırılmaktadır. Yüksek fermantasyon sürecindeki her aşama titizlikle izlenmekte ve biralarımız, gerçekten otantik bir tat deneyimi sunmak için herhangi bir filtrasyon ve pastörizasyondan korunmaktadır. Her bir BEL’ AVEY birası, Belçika tariflerinden ilham alınarak hazırlanmış olup, dengeli tat profilleri sunmaktadır. Taahhüdümüz, olağanüstü ürünler yaratma tutkumuzu yansıtmaktadır.
Fransa, Mulhouse
...Melfor sirke, 1922 yılında yaratılmış, alkol sirke, bal ve bitki infüzyonundan oluşan bir çeşnidir. Böylece, rengi kehribar olan sirke, sulandırılmış pancar alkolünden elde edilir, asetik fermantasyon ile değiştirilir, filtrelenir ve tekrar su ile sulandırılır. Bu, yemekleri nazikçe lezzetlendirecektir. Melfor Orijinal sirke, 50 ve 100cl'lik şişelerde mevcuttur. Ürün yelpazesi, Melfor Baharatlı, Melfor Güney Tarafı, Melfor Konserve Özel ve Melfor Balsamik gibi diğer versiyonlarla çeşitlenmektedir.
Fransa, Paris
... mash" yemler, mineral yemler ve yalama blokları üretimi için aranan bir bileşen olmasını sağlar. Melas, tüm hayvan beslenme formüllerine dahil edilir ve tüm türler tarafından tüketilir. - Fermantasyon endüstrisinden elde edilen sıvı protein konsantreleri. Sıvı protein konsantresi, tüm geviş getiren hayvanların beslenmesi için tasarlanmıştır. Hayvan yemi endüstrisi, sıvı protein konsantrelerini iştah...
Fransa, Ancenis
... kaşer sertifikasına sahiptir. Fermantasyon konusunda uzman olan firmamız, yoğurt tozları, beyaz peynir tozları veya birçok uygulamada kullanılan fermente proteinler gibi geniş bir bileşen yelpazesi geliştirmiştir: çikolata dolguları, meyve köpükleri ve ekşi tatlı kremler, ayrıca hamur işleri için dolgu, yoğurt sosları.
Fransa, Crottet
Biz, fermantasyon ve silindirik kurutucularda kurutma konusunda uzmanız. Mayaların, meyve ve sebzelerin, infüzyonların ve diğer sıvı veya yarı katı gıda ürünlerinin kurutulmasında ustayız. Gelişimimiz kapsamında ek kurutma kapasitelerimiz bulunmaktadır. Bu tür ekipmanlarda kurutma için dış kaynak arayışındayız. Herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.
Fransa, Sennecey-Lès-Dijon
...BOURGOGNE'da, Fırıncılık - Pastacılık Ekipmanları ve Malzemeleri Uzmanıyız. Ekipman yelpazemiz, fırın ve pastane veya çikolata laboratuvarı makinelerinin tamamını kapsamaktadır (fırınlar, soğutma, fermantasyon, karıştırma, bölme, şekillendirme, açma...) ve mağazanızın düzenlenmesi için gerekli malzemeleri (vitrinler, ekmek sepetleri, dilimleme makineleri...) içermektedir. Yeni projelerinizi oluşturma veya genişletme konusunda çalışmalar yapıyor, mevcut tesislerinizi standartlara uygun hale getirmek ve otomasyon seviyelerini artırmak için gerekli uyarlamaları gerçekleştiriyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play