...Yorum
Château Barreyres, Arcins köyü ile Gironde nehrinin ağzı arasında, seçkin bir konuma sahiptir. İyi drenajlı ve sıcak topraklara sahip olan, Pyrenean Graves'in harika terroir'i, üzümlerin olgunlaşmasını teşvik eder. 19. yüzyıla ait muhteşem konak ve margalais tipi terroirleri ile Château Barreyres, Fransız yaşam sanatının sembolü olan Médoc terroirinin bir mücevheri olarak kendini...
...Özel kutu üreticisi
1,4mm ile 4mm arası gri karton veya 2mm ile 5mm arası ahşap/MDF
120g ile 180g arası kağıt kaplama (kaplamalı kağıt, fantazi kağıt, kanvas, soft touch kağıt, kabartmalı kağıt, deri benzeri kağıt...)
1'den 8 renge kadar baskı
Metin ve logoların sıcak damgalama ve kabartma işlemleri
Aksesuarların temini ve montajı (mıknatıslar, bantlar, metal plakalar, kulplar vb.)
Özel...
...Bois des Fées Rosé
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Organik rosé şarap
Üzüm çeşitleri
Syrah %60 - Cabernet Sauvignon %30 ve Grenache %10.
Tadım
Ağızda güçlü ve karmaşık bir tat profili sunuyor.
- Doku: etkileyici ve sıcak.
- Aromalar: kavun, asma şeftali ve taze kırmızı meyveler.
- Bitiş: greyfurt ve arpa şekeri notalarıyla crescendo yaparak hoş bir canlılıkla sona eriyor.
Yemek Eşleşmeleri:
- Armorican soslu ıstakoz.
- Narenciye soslu tavada kızartılmış deniz tarağı.
- Yaban mersinli dilimlenmiş ördek.
- Japon mutfağı.
- Kırmızı meyve charlotte.
... bir şarap sunmak için killi-kireçli bir terroirden faydalanmaktadır.
ŞARAP YAPIMI
Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel.
ÜZÜM ÇEŞİTLERİ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TADIM
Parlak koyu garnet rengi.
Kara frenk üzümü, böğürtlen ve vişne aromalarıyla meyvemsi bir burun.
Olgun ve sıcak tanenlere sahip, yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir ağız.
YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ
Sahanda pişirilmiş sığır bonfile, erik soslu domuz rosto veya olgun bir peynir ile tadılmalıdır.
18°C.
ÖDÜLLER
2012: IWC 2013 Bronz Madalya.
...Noel pazarlarında dolaşırken, sıcak çikolata veya sıcakşarap stantlarında durmak gelenekseldir. Bu lezzetli içecekleri, hatıra olarak saklayabileceğiniz bu cam kupada sunarsanız, o zaman her şeyi kazanmış olursunuz; bu Noel ürünü gerçekten bir katma değer!
Referans: VDD103
EAN13: 3700299945033
Yükseklik: yaklaşık 9,5 cm
Çap: yaklaşık 7 cm...
... "sıcak" bir mikroiklim sunmaktadır.
Üzümler: %37 Cabernet Franc %34 Cabernet Sauvignon %29 Merlot
Şarap Yapımı: Parsel bazında hasat, sıcaklık kontrollü paslanmaz çelik tanklar, beton ve ahşap
Olgunlaşma: Meşe fıçılarda 18 ila 24 ay (yüzde 75 yeni fıçı, yüzde 16 büyük fıçı, yüzde 9 pişmiş toprak kaplar)
Tadım: Parlak garnet rengi. Küçük kırmızı meyveler ve baharatlar aroması. Ağızda, şarap yuvarlak ve meyvemsi olup, güzel bir zarafet ve incelik sunmaktadır.
... uygun bir ölçekte olan bu Güneybatı şehrinin tadını çıkarmak istiyorsunuz.
Bu nedenle, haklı olarak "küçük Paris" olarak adlandırılan Bordeaux, Parislilerin taşınmak için en çok tercih ettiği şehir haline geldi.
Ayrıca, Bordeaux'ya taşınmanın en büyük avantajı denize yakın olmak, dolayısıyla daha iyi nefes almak. Aynı zamanda, hoş ve sıcak bir yaşam alanında belirli bir yaşam keyfini tatmak demek.
...{"VINIFICATION":"Hasat aşamalıdır: Syrah ilk olarak toplanıp işlenir, ardından Grenache ve Mourvèdre gelir. Şarap yapımı, Rhône Vadisi'nin geleneksel prensiplerine göre gerçekleşir:\nfermantasyon ve bekletme süreci 4 ila 5 hafta sürer ve sıcaklık kontrolü yapılır, süreç sıcak bekletme ile tamamlanır. Farklı üzüm çeşitlerinden elde edilen şaraplar 6 ay sonra birleştirilir. Olgunlaşma, taninleri...
... ayrıca tüm yiyecek lekelerini de çıkarır: çay, kahve, yağ, soslar, baharatlar, şarap vb. Son olarak, Oxy'Clear leke tuzu, ot, toprak, çamur, yağ, çiçek yaprakları gibi doğal lekeleri de çıkarır.
Oxy'Clear leke tuzu, giysilerden, döşemeden (halılar, kilimler, yastıklar, yataklar, araba koltukları) ve ayrıca zeminlerden, teraslardan, bahçe mobilyalarından, havuzlardan vb. lekeleri çıkarır.
Özel marka ile satılmaktadır.
Standart ağırlıklar: 500 g / 1 kg / 5 kg...
...Şarap: Bu cuvée Rien ne m'effraie, Pic Saint Loup'tan gelen derin ve sulu bir Syrah ve Grenache karışımı, ne güzel bir aşk! Baharatlı (karabiber, maki, muskat, tarçın) aromalarıyla yoğun siyah meyve notları (böğürtlen, kiraz, erik) arasında mükemmel bir tazelik dengesi ortaya çıkıyor. Sylvie Guiraudon burada sıcak ve yoğun bir büyük şarap sunuyor ve Pic-Saint-Loup'un kesinlikle Languedoc...
...Nez
çok taze, canlı ve mineral; sileks, limon buluyoruz. Çok denizsel bir şarap, ancak portakal çiçeğini hatırlatan sıcak çiçek notalarıyla birlikte.
Bouche
bu şarap yılının tüm şarapları gibi yumuşak, tonik ve tükürük artırıcı bir bitişe sahip.
Accord metvin Yerine geçilemez, gençken balık veya tavuk terrinleri ile, ayrıca ızgara veya haşlanmış balıklarla tadılabilir. Ama aynı zamanda...
...Gerçek bir gurme dikkatine. Bu filtre edilmemiş ve sadece sıcak pastörize edilmiş organik meyve suyu, size pres makinesinden çıkan gerçek meyve suyunu keşfettirecek. Eşsiz tatlar ve zevkler sizi bekliyor.
Bağ:DOMAINE COUSTARRET
Ad:VIN DE FRANCE
Bölge:GÜNEY-BATI
Renk: Beyaz
Üzümler:Gros Manseng
Yetiştirme yöntemi:Organik
Ağırlık:1 kg
Hacim:75cl
Yıl:2020...
...Referans: 006244
TEKNİK ÖZELLİKLER
- Paslanmaz çelik 304 tank
- Model SBPA1000DR
- Soğuk haddeleme ile üretilmiş paslanmaz çelik rezervuar
- Fırçalanmış dış yüzey
- İç yüzey BA
- Asitlenmiş ve pasiflenmiş kaynaklar
- Soğuk şekillendirilmiş, optimize edilmiş profille 1,5 mm kalınlığında tabanlar
- Otomatik TIG kaynak işlemi
- Sıcak galvanizli çelik şasi
- Forklift ve transpalet ile taşınabilir şasi
BOYUTLAR
- Yükseklik: 1320 mm
- Uzunluk: 1210 mm
- Genişlik: 1215 mm...
...100% Carignan
Bu Carignan şarabı, yüzyıllık bağlardan, optimum olgunlukta toplanmış, Albères ve Canigou zirvesinin eteklerinde bulunan kil ve kumlu topraklardan elde edilmiştir. Baharatlı aromalara sahip bir burun. Ağızda uzun, yuvarlak ve dengeli. Sıcak mezeler, kırmızı etler, soslu yemekler ve peynir tabakları ile tadını çıkarın.
Sertifika: organik...
... gelişimini sağlar; Béziers'in kuzeyindeki Orb yamaçları ise şaraba yuvarlaklık katar.
ELABORASYON:
Üzümler çok erken sabah saatlerinde, hatta gece geç saatlerde toplanır. Hızla şarap yapım tesisine taşınarak preslenirler. Alkol fermentasyonu hızlı bir şekilde gerçekleşir.
Alkol derecesi: 12,5%
Artık şeker: 1,0 (g/l)
Asidite: 6,18
Toplam SO2: 124 (mg/l)...
...Fransız Appellasyonu
Tempranillo N
Kullanım
Şaraplık üzüm çeşidi
Fenoloji
Tomurcuklanma dönemi: Chasselas'tan 7 gün sonra.
Olgunlaşma dönemi: 2. dönem, Chasselas'tan 2 hafta sonra.
Teknolojik Potansiyeller
Salkımlar büyük (uzun) ve taneler ortalama boydadır. Uygun topraklarda, Tempranillo N kaliteli, oldukça hoş, iyi renklenmiş ve yapılı şaraplar elde edilmesini sağlar, ancak sıcak bölgelerde...
... koşullarını korumak amacıyla özel bir özen gösteriyoruz.
Sıcak meyve keki
Ağır bir şekilde çağrıştırıcı olan bu aroma, konyakların en yüksek olgunluk seviyesinden gelmektedir. On yıllar süren bir olgunlaşma sayesinde, Şarap Ustamız bu kuru meyve aromasını sıcak meyve keki notalarına evrilmesi için beslemektedir.
NASIL TADILIR
Kuru: Initiale Extra'yı yaratmak on yıllar alır ve yudum yudum içilmeyi...
...Millésime 2014 şarabı, tazeliği ve hafifliği ile öne çıkıyor. Ağızda hoş bir varlığa sahip olan bu şarap, tüm kutlama anlarınızı canlandıracak! Aperatif olarak keyifle tüketilebilen bu cuvée, sıcak veya soğuk kabuklu deniz ürünleri, tavuklar, deniz ve nehirin değerli balıkları ile zarif bir şekilde eşlik eder.
...Limousin'in Cul Noir'unda mükemmel bir konfit!
Tadım önerileri: Bu konfiti sıcak olarak, patates veya taze makarna ile tadın.
Eğer soğuk tercih ediyorsanız, ceviz veya fındık ile ve bir damla sirke ile keyfini çıkarın.
Kırmızı veya rosé şarap ile mükemmel bir uyum sağlar.
Renklendirici veya koruyucu içermez.
...Persilye soslu Saint Jacques deniz tarağı:
Saint Jacques deniz tarağını limon suyu ile ıslatın, hafifçe tuzlayın ve biberleyin. Maydanozu doğrayın. Sarımsağı soyun ve ezin. Karıştırın.
Bir tavada yağı ısıtın ve deniz tarağını her iki tarafını 1-2 dakika kızartın. Sarımsak/maydanoz karışımını ekleyin ve karıştırın.
Beyaz şarap ile deglaze edin ve 2 dakika kadar azaltın. Sıcak servis edin, harika bir lezzet!
...belirgin bir tipiklik ile (yumuşak, meyvemsi şarap profili gibi).
• Sıvı veya katı fazda vinifikasyonlar için, sıcak pellicular macerasyonlar için çalışır...
• Basınç aralığı: 4 bara kadar
• Çalışma aralığı: 2 T/H'den 60 T/H'ye kadar...
...%81 Organik beyaz şarap sosu*
- %19 Azaltılmış organik üzüm posası
* Organik Tarım ürünüdür
Koruyucu içermez, Alerjen içermez
Pastörize edilmemiştir
Salata soslarında, salatalarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanılır.
Bu beyaz balsamik sos, başlangıç yemeklerinizi, et veya balık yemeklerinizi tamamlayacaktır.
Dengeli tadı, sıcak veya soğuk tüm hazırlıklarınıza uygundur.
Bu bir sos olup, asiditesi yalnızca %5,4'tür.
Bu ürün ayrıca 25 litrelik şişelerde, 3-5-10 litrelik kutularda, 220 litrelik fıçılarda ve 1000 litrelik konteynerlerde sipariş üzerine mevcuttur.
... olabilmektedir: konseptten uygulamaya.
Soflac, küçük, orta ve büyük seriler için birçok tamamlayıcı teknikleri entegre bir şekilde yönetmektedir:
- Organik dekor
- Emaye dekor
- Matlaştırma
- Vernikleme
- Sıcak damgalama
- Tampografi
Soflac, ihtiyaçlarınıza uygun bir lojistik de sunmaktadır: üretimden depolamaya, dekorasyondan her şeyi biz üstleniyoruz. Bu, size reaktif bir Full-Service teklifi garanti eder.
...« Esprit Apéritifs Basilic », taze fesleğen ve şarap bazlı aromalı bir içecektir. Bu tarif, şarap uzmanı ve aperitif yaratıcısı Olivier PARET'in ailesi tarafından nesilden nesile aktarılmıştır. Bu gelenek, Auvergne volkanlarının kalbinde kök salmaktadır. Küçükken, kışın soğuklarına karşı direnç sağlayan ve yazın sıcak günlerinde serinletici bir içecek olarak bu eşsiz içeceği hazırlayan...
...
- Alsas K köpüklü şarabı (Gastronomi köpüklüsü)
- Alsas brut köpüklü şarabı
- Alsas rosé köpüklü şarabı
Sizi sıcak bir ortamda Alsas şaraplarının geniş yelpazesini keşfetmeye davet ediyoruz. Her şarap hakkında detaylı bir açıklama ve uzman tavsiyeleri alacaksınız. Sürekli tadımda olan yaklaşık on beş şarap referansı bulunmaktadır.
Dikkat: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır. Ölçülü tüketilmelidir.
... mühürleme işlerini de bize emanet edebilirsiniz. Tankların cepheleri için, kumlama, gerekirse sıva onarımları ve boya uygulamaları yapıyoruz. Fransa, Korsika vb. yerlerde şarap üreticileri ve şato sahipleriyle çalışıyoruz.
...ALBERT SELTZ SARL şirketi, şarap alanında uzmanlaşmış ve tanınmış bir firmadır. 13. yüzyılda 100'den fazla şarap köyü bulunmaktadır. 16. yüzyılın başlarında, 1618'den 1645'e kadar süren 30 Yıl Savaşları nedeniyle, savaşlar ve kıtlıklar yüzünden bağlar sökülüp buğday ekilmiştir. Alsas, Alman topraklarıdır. XIV. Louis döneminde, Alsas 1681'de tekrar Fransız olur. Yerel halkın buna pek sıcak...
... tarımsal, çevresel ve şarapçılık açısından bir gereklilik olarak görülmektedir. Böylece, bağ, giderek daha sıcak yazlara daha iyi dayanmakta ve dengeli üzümler üretmektedir; bu da şarapların ve aromalarının zamanla iyi korunmasını sağlamaktadır.
Kırmızı şarapların meyve aromalarını ve mineralitesini korumak isteyen şarap üreticisi çift, sadece paslanmaz çelik tanklarda ve pişmiş toprak kaplarda...
... terroir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah ve Grenache gibi nadir soylu üzüm çeşitlerinin karışımıyla, karmaşık, özgün ve mükemmel bir yapı ile meyve dengesi sunan bir şarap üretmeyi mümkün kılar. Şaraplık, her zaman yalnızca gereklilik durumunda tedavi ve gübre kullanımına izin veren nazik tekniklerle işletilmiştir.
Bu ürünün kalitesine hayran kalın ve modernizm ile geleneksel ustalığı...