Fransa, Le Sen
... edilen kontrol altında bir tedarik zincirinden sunuyoruz. Kalite ve köken garantisi. Kozmetik hazırlıklar ve formülasyonlar için optimal kullanım sağlamak amacıyla yağ daha sonra rafine edilip kokusuzlaştırılmaktadır. Kalite kontrolü ve nihai paketleme Fransa'daki atölyelerimizde, Landes'te yapılmaktadır. Kültür Gülgiller familyasına ait olan badem ağacı, sabah donlarına rağmen kış sonlarında...
Fransa, Talant
... reçeli ile doldurabilirsiniz... Tabak süslemesi, parça satışı veya düğün masası dekoru olarak. Bu elbise kalıbını bireysel tatlılar, mousse elbiseler, dondurma yapmak için de kullanabilirsiniz... Misafirlerinizi şaşırtacak soğuk bir tatlı! Satış için, çikolata parçalarının şık bir sunumu için PLDOME referanslı ambalajı öneriyoruz. Bu profesyonel çikolata kalıbı, bisfenol A içermeyen enjeksiyon plastikten yapılmıştır. 2 adet mıknatıslı plakadan oluşmaktadır. Bu malzeme parlaklık kazandırır. Referans: DRCP034 Stokta: 535 Ürün...
Fransa, Copponex
... ve hafif ekşi bir tat arasındaki mükemmel denge, çoğu tüketicinin beğenisini kazanır. Golden Delicious elması genellikle güzel bir boyuttadır ve ünlü sarı rengi ile tanınır. Beyazımsı eti hem yumuşak, hem sulu hem de oldukça tatlıdır. Biraz yeşilken, meyve daha çıtırdır ve hafif ekşi bir tadı vardır. Çiğ hazırlıklar için idealdir çünkü çok az oksitlenme avantajına sahiptir. Çok yönlü bir elma olan...
Fransa, Ozoir-La-Ferriere
...Bu geri dönüştürülebilir karton kâse, poké, salata, makarna veya soğuk ya da sıcak diğer hazırlıklar için idealdir. Bu karton kâse, geniş bir yemek yelpazesine ve farklı formatlara uyum sağlamak için çeşitli boyutlarda mevcuttur. Site üzerinde kapaklar mevcuttur. Dikkat: Soğuk ürünler için tercihen PET kapak, sıcak yemekler için PP kapak tercih edin. 5 formatta mevcuttur: 500 ml / 750 ml...
Fransa, Domjean
... kg süt kreması, 140 g Gelée bavaroise, 260g su. Jöleyi soğuk suda dağıtın ve çözün, çözeltinin sıcaklığını 60-65°C'ye kadar ısıtın ve karıştırın. Hazırlığı soğuk meyve püresi ile karıştırın. Kremayı çırpın. Çok sıkı olmamalı, kıvamı köpüklü olmalıdır. Çırpılmış krema, İtalyan mereng ile değiştirilebilir. Çırpılmış kremayı meyve püresine iki veya üç seferde ekleyin. Nazikçe karıştırın. Kalıplara...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play