Fransa, Bidart
...Tapas: Sarımsak ve maydanozlu dondurulmuş karidesli börek, 500G paketinde - Maison Caudalie tarafından sunulan, lezzetli bir börek hamuruna sarılmış, tamamen soyulmuş ve önceden kızartılmış bir karides. 180/190° sıcaklıktaki yağa doğrudan dondurulmadan atılmaya hazır. Dondurulmuş tapas, 500G paketinde (yaklaşık 28 parça), kontrollü sıcaklıklarda taşınır; kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Fransa, Graulhet
...30 veya 60g'lık kavanozlarda mevcut Siyah sarımsak, Asya'da yüzyıllardır kullanılan bir yöntemle, Lautrec pembe sarımsağından buharda pişirilerek elde edilir. Bunun için, taze sarımsak başları kapalı bir kapta, en az 2 hafta boyunca, %60 ile %70 arasında bir sıcaklıkta nemli bir atmosferde bekletilir ve ardından serin bir yerde olgunlaştırılır. Ağızda yumuşak ve eriyen bir tat bırakan siyah...
Fransa, Castelnaudary
...Soyulmuş fasulyeler, ördek konfit, Fransa menşeli ördek butu, Fransa menşeli saf domuz sosisleri, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmiş sos, tuz, karabiber, baharatlar, sarımsak, domates. ŞEFİN TAVSİYESİ: Févoulade'yi toprak bir kapta, fırında nazikçe ısıtın, sosisler görünür şekilde. Bunu iyi bir Corbières ile tadın. Fasulyeler, Meksika'dan Cortez tarafından ancak iyi kral IV...
...Tat artırıcı: sodyum glutamat E621. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Croc'Ella, Marsilya'da Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde kuru meyve el yapımı üretimi konusunda uzmanlaşmış toptan dağıtımcıdır. Kabukları soyulmuş çiğ, tuzlu kavrulmuş veya tuzsuz kavrulmuş gibi geniş bir kuru meyve seçeneği sunuyoruz, ayrıca "antipastis" ve "zeytin" olmak üzere iki ürün serisi de sizin için hazırlandı.
Fransa, Rouen
...Bu soyucu hayatınızı kolaylaştıracak. Kullanımı çok basit. Sarımsak dişlerini soyucunun içine yerleştirin ve birkaç kez sürtün, işte bu kadar. Sarımsak dişleriniz soyulmuş olacak. Çocuklarınız yemek hazırlamanıza yardımcı olabilir. Ağırlık: 0.120 g Boyutlar: 20 × 15 × 5 cm...
...Mekanik olarak kabukları soyulmuş kaju fıstıkları, Vietnam veya Brezilya kökenlidir. Kaju fıstıkları, bir mekanik karıştırıcıda siyah sarımsak püresi ve tuz ile karıştırılır. Ardından nemi gidermek için düşük sıcaklıkta pişirilir ve daha sonra kavrulur. Bu, farklı tatları bir araya getiren orijinal bir aperatif ürünü haline getirir. Siyah sarımsaklı kaju fıstıkları, aile veya arkadaşlarla yapılan bir aperatif için herkesin beğenisini kazanacaktır.
...Ezilmiş Domatesler Sarımsaklı - 6194055550857 - Konserveler Koli başına ambalaj: 24 UVC Palet ambalajı: 78 Koli Ürün tipi: Soyulmuş, Ezilmiş ve Sos Aile tarifesi: Domatesler ve Harissa Alt aile tarifesi: DOMATESLER...
Fransa, Vourles
...Falafel ve amber bira posası unu ile sebze keki hazırlığı. Malti'mix, tuzlu ve tatlı tariflerin hazırlanmasını kolaylaştırmak için kullanılan karışımlardır. İçindekiler: Nohut unu*, Amber posası unu (tahıl maltından elde edilen)* (35%), Soyulmuş ayçiçeği tohumları*, Yulaf flakeleri*, Chia tohumları (Salvia hispanica)*, Sarımsak*, Soğan*, Tatlı paprika*, Guérande IGP ince tuz, Maydanoz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play