Fransa, Laissac
... yapımı bir sucuk. İnce dilimlenmiş olarak, ardından %100 geri dönüştürülebilir ve hatta iade edilebilir bir cam kavanoza özenle yerleştirilmiştir! 300g'lık Marmite versiyonunda. Son Kullanma Tarihi: 90 gün Ağırlık: 300g Menşei: Laissac, Aveyron...
Fransa, Auros
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan) En Çok Satan Ürünümüz! Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı. Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır. Uzunluğu 50 cm. Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Lyon
...210 Gram Saf Zevk Paylaşmak İçin. Yöresel aromaları ince bir şekilde ahşap notalarla ortaya çıkaran, av eti sevenlerin beğenisini kazanacak el yapımı bir geyik sucuk. Bu sucuk, geyik etinin yağsız kısmından (yüzde 70) ve Bigorre siyah domuzunun yağsız ve yağlı kısmından (yüzde 30) yapılmıştır.
Fransa, Vroncourt
Ouchy Çiftliği, ürünlerini doğrudan satışa sunmaktadır. Bu, sizin için Lorraine bölgesine ait kaliteli et tüketme garantisidir. Tüm kuzu eti veya kaset halinde doğrudan satış. Kavanozlarda hazırlanmış yemekler ve Koyun Şarküteri: sosis, merguez, rillette, pâté, sucuk. Pastörize konserveler: sebzeli navarin, domatesli sote, Çiftlik Kurry, Tajin.
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Domont
...ENS casing, şarküteri, merguez, sosis ve sucuk üretimi için doğal HALAL (koyun ve sığır) bağırsakların satış ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. ENS casing, BOA (Boyauderie des Alpes - Fransa) şirketinin distribütörüdür. Şirketimiz ayrıca, Fransa pazarında Cezayir'den gelen ürünlerin (Jus el-Arabi, sirke, portakal çiçeği, vb.) tek yetkili distribütörüdür. Saygılarımla.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play