Fransa, Laissac
COTE2BOEUF, Aveyron'da el yapımı şarküteri ürünleri üreten bir firma, Fransız gastronomisinin bir sembolü olan "saucisson"a yeniden saygınlık kazandırıyor! Üretimi, sadece 3 malzeme ile, eski usul yapılmaktadır: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu, Kampot IGP karabiberi. Hiçbir koruyucu, hiçbir renklendirici, hiçbir nitrit yok! Sadece 3 malzeme, eski usul olduğu gibi. Coppa, lonz...
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Fransa, Carquefou
Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş te...
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
Fransa, OSSES
...Bask Bölgesi'nde bulunan ARNABAR şirketi, foie gras ve Bask ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Bu nedenle, aşağıdaki yerel ürünleri üretmekte ve pazarlamaktadır: foie gras bloğu, bütün foie gras, yarı pişmiş foie gras, ördek konfit, axoa, Bask tarifleri, pastalar ve rilletler, sucuklar, tuzlama ürünleri, Espelette biberi, Bask bölgesine ait şaraplar ve içecekler, tatlı özel ürünler, deniz ürünleri vb. ARNABAR ayrıca, kurumsal hediyeler olarak verilebilecek gurme kutuları da sunmaktadır.
...Doğal kılıfta, renklendirici veya kimyasal koruyucu olmadan Haute Savoie ve Rhône Alpes'den salam. Sucuklar doğal bir çiçekle kaplanmıştır. Jambonun 6 hafta minimum kurutma süresi vardır. Ürünlere saygı gösterilerek Pontchâteau'da olgunlaşma hücresinde saklanan yüksek kaliteli kuru şarküteri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play