Fransa, La Chapelle Heulin
...Üzüm Cinsi: Melon de Bourgogne %100 Toprak: Graves ve silisler Yemek-Şarap Uyumu: 2019 için çok yumuşak şaraplar. Aperatif, balık, beyaz et ve peynir. Zengin ve yumuşak bir şarap. Üzüm Cinsi: Melon de Bourgogne %100 Toprak: Graves ve silisler Yemek-Şarap Uyumu: 2019 için çok yumuşak şaraplar. Aperatif, balık...
Fransa, Lys Haut Layon
... kuru beyaz şarap. Dégustation önerileri: 10°C'de soğuk servis edilmelidir. Deniz ürünleri, balıklar ve Valençay gibi keçi peynirleri ile iyi gider. İyi bir saklama için şişeler, serin ve karanlık bir yerde yatay olarak 3 yıl boyunca saklanmalıdır. SOUS SOL: Kalker Yüzölçümü: 4 Hektar...
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Fransa, Pont D Ain
DS2Vin, Fransa'nın Pont d'Ain şehrinde bulunan, kaliteli içkiler, biralar ve alkollü içecekler konusunda uzmanlaşmış bir şarap mahzenidir. Şarap uzmanı Nathalie SCATTARELLI, her türlü etkinlik için Fransa ve İtalya'nın en iyi terroirlerini seçme konusundaki uzmanlığını sunmaktadır; bunlar arasında düğünler, profesyonel etkinlikler, restoranlar ve oteller, şarapçılar, ithalatçılar ve diğer profesyo...
...Fransız Appellasyonu Chasselas B Kullanım Şarap ve masa üzümü çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 21 Mart. Olgunlaşma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 1. dönem (tanım gereği), 14 Ağustos. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar ve meyveler ortalama büyüklüktedir. Kabuk ince, et yumuşak ve sulu, lezzeti oldukça hoştur. Chasselas B'nin saklama ve...
Fransa, Paris
...)\n25 % Chardonnay (VR)","ASPECT VISUEL":"Güzel bir köpürme, saman sarısı renk. Kırmızı meyveler, briyoş ve şeftali notalarıyla çok zarif bir burun.","DESCRIPTION":"Pinot Meunier'in karakteri ile Chardonnay'nın zarafetinin birleşimi olan Magnum, 'BRUT PRESTIGE' şişemizin XL versiyonudur. İnce kabarcıkları ve zarif aromalarıyla sizi büyüleyecektir.","ASPECT GUSTATIF":"Yumuşak ve hoş bir köpürme. Güzel bir uzunlukla karakterize edilen şarap. Finaldeki hafif asidik dokunuş, keyfi uzatıyor."}...
Fransa, Saint-Omer
...Maison Verdier'in öne çıkan ürünü, Sauternes'de şekerli ve yumuşak altın üzüm paketleri, bu muhteşem meyve olan üzüm için hayal edilen ambalajdır! Bir lezzet anında herkesin beğenisini kazanır! İyi bir kahve veya siyah çay ile mükemmel uyum sağlar, Altın Üzüm, bir kadeh şampanya veya kaliteli bir beyaz şarap ile tüm potansiyelini ortaya çıkarır. Boyutlar: 19x6x4cm Net ağırlık: 250g...
Fransa, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Bu şarap, Château Brande Bergère'nin imzasını temsil eder, terroir'ımızı ve bağlarda ve mahzenlerde yapılan çalışmaları yansıtır. Derin kırmızı rengiyle yapılandırılmış, yumuşak ve çok şık bir şekilde sunulmaktadır. 75cl şişelerde şişelenmektedir.
Fransa, Jarnac
... hızla olgunlaşır ve çok yumuşak bir konyak üretir. Olgun meyveler Küçük kapasiteli (25 hektolitre) damıtma cihazlarında yapılan damıtma, taze üzüm, armut, limon, portakal ve diğer olgun meyvelerin notalarını getirir; bu, VS kalitemizin belirgin aromalarıdır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Courvoisier VS'yi oda sıcaklığında servis edin ve bardağınıza döktükten sonra bir dakika bekletin, böylece genç...
Fransa, Ascain
... tatlı olarak sunmayalım?","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Elma suyu, sagarno distilası ve %4 AOC Irouleguy Kırmızı Şarap ile yapılan bir aperatif. Alkol oranı %17.","Le point de vue du maître de chai:":"Şarap ustasının görüşü:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"75 cl'lik şişe, vidalı kapak.","Caractéristiques":"Özellikler"}...
Fransa, Saint-Vérand
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: elle. Yöntem: geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım ile. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: tankta. Tadım: Belirgin bir şarap. Güzel bir mor rengi var. Menekşe ve miskin çok tipik aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda, şarap geniş ve yumuşak. Bitiş uzun ve yoğun meyvemsi.
Fransa, Pantin
... dolu. Hareket ettikçe, olgun bir meyve baskın hale geliyor. Ağızda, güzel bir yoğunlukla, çok yuvarlak, güçlü ve ince taninlerle başlıyor. Ahşap, vanilya ve vişne çekirdeği notaları güzel bir uzunlukta kendini gösteriyor. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 2008 Yılı Kırmızı Şarap - Bordeaux Supérieur Kırmızı garnet rengi, yakut yansımalarıyla. Burun, güzel küçük reçineli kırmızı meyveler (çilek, frenk üzümü, ahududu), kavrulmuş ve baharatlı dokunuşlarla açılıyor. Ağızda yumuşak, taze, kaplanmış taninler ve belirgin aromalarla dolu. Çıtır bir tarz,...
Fransa, Cissac Medoc
...Château Lamothe-Cissac şarapları gençken derin bir yakut rengi sunar. Hava aldıkça, kırmızı meyve (frambuaz), pişirilmiş meyve ve tatlı baharat notalarını bir araya getiren geniş bir aromatik palet bulursunuz. Vanilya aromaları çok iyi entegre edilmiştir. Damakta dengeli bir bütünlük, yumuşak ve bol tanenler, çok zarif bir bitişe yer açar. Güzel bir saklama yeteneğine sahip olan bu şarap, yıllar geçtikçe deri, orman altı ve karmaşık duman notalarını ifade eder. YIL:* 2017...
Fransa, Carquefou
... sıkıştırılır, böylece paralelkenar prizma şeklini alır. Bu jambon her zaman kemiksiz sunulur. Dilimi açık kırmızı renktedir. Dokusu yumuşak ve naziktir. Alkolün meyvemsi kokusu ve baharatlı notalar ona karakteristik bir aroma kazandırır. Vendée jambonu genellikle çiğ olarak, ince dilimler halinde tüketilir. Ancak, geleneksel olarak daha kalın dilimler halinde pişirilip mogetlerle birlikte de tadılabilir.
...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları. BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor. AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak. kırmızı şarap: AOC...
Fransa, Chalonnes Sur Loire
...belirgin bir tipiklik ile (yumuşak, meyvemsi şarap profili gibi). • Sıvı veya katı fazda vinifikasyonlar için, sıcak pellicular macerasyonlar için çalışır... • Basınç aralığı: 4 bara kadar • Çalışma aralığı: 2 T/H'den 60 T/H'ye kadar...
Fransa, Blanquefort Cedex
...Amiral de Beychevelle, Château Beychevelle'in ikinci şarabıdır ve yalnızca Barrière Frères tarafından satılmaktadır. "Amiral" ismi, şarabın 17. yüzyıldaki sahibi olan Duc d’Epernon'a ve Henri III döneminde Fransız Donanması Amiraline bir saygı duruşu olarak verilmiştir. Château Beychevelle ile net bir şekilde tanımlanabilen bu şarap, mükemmel bir zarafetle yumuşak, şık ve meyvemsi bir yapıya sahiptir. "Amiral" ile amaç, Grand Vin'den daha erken içilebilecek bir şarap yapmaktır.
Fransa, Soussans
...Koyu yakut garnet rengi. Fuşya kenarlarla derin bir ton. İyi bir sunuma sahip parlak bir şarap. Tonu nispeten derin. Açık burun, hala meyveye yakın, hafif erik, siyah frenk üzümü ve kiraz dokunuşlarıyla alt tonlar barındırıyor. İyi bir şekilde var olan ve cömert bir saldırı. Gövde de aynı şekilde, yapılı, yağlı, açık ve iyi bir arkadaşlık sunuyor. Sonuç, son derece yumuşak bir tat ile...
Fransa, Graulhet
... sarımsağın aromaları, kurutma süresine bağlı olarak değişir ve biraz da balsamik sirkeyi andırır. Optimal raf ömrü 1 yıldır, ancak Japonya'da bazıları bunu 10 yıl saklamaktadır. İyi bir şarap gibi, yaşlandıkça daha da güzelleşir; olgunlaşmayı durdurmak isterseniz, buzdolabında saklayın. Peki ya mutfakta? Ağızda hafif ekşi, muhteşem bir tat ortaya çıkar; bu tat, anasonu andıran bir tat ile birlikte Umami lezzetlerinden biridir. Tadı o kadar yumuşaktır ki, onu olduğu gibi, saf ve bütün olarak, istediğiniz herhangi bir saatte tadabilirsiniz.
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Kısmi malolaktik fermantasyon. 5 yıl mahzende olgunlaşma. KARMA: Sürekli solera sisteminden %15 rezerv şarap. DOZAJ: 10 g/l TADIM: Bu saf Pinot Noir şarabı, beyaz çiçekler ve narenciye aromalarını bir araya getiriyor. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir başlangıç, komposto meyve ve vanilya notalarıyla destekleniyor ve sonlarda odunsu izler beliriyor. Bu Şampanya, aperatif olarak ve yemek boyunca keyifle tüketilir.
Fransa, Reuilly
Şarap bağı 2004 yılında Bay Jean Pierre Ponroy ve oğlu Romain tarafından AOC Reuilly şarabı üretimi konusunda uzmanlaşmak üzere kurulmuştur. Bugün bağ 5.50 Ha alan kaplamaktadır ve ilk dikimler 2006 yılında kilolu kireçli topraklar, kireçli marn ve yüksek çakıl ve kum teraslarında gerçekleştirilmiştir. Sauvignon üzümümüz kuru ve meyvemsi beyaz şaraplar üretirken, Pinot Noir yumuşak kırmızı...
...Château Beaumont, Bordeaux yakınlarındaki Haut-Médoc'ta yer almaktadır. Château Beaumont, çevreye en büyük saygıyla kaliteli üzüm üretmek amacıyla dengeli bir şarap üretimi seçeneğini benimsemiştir. Beaumont şarapları, yumuşak, kadınsı ve ipeksi bir yapıya sahiptir. Tannini genellikle erimiş ve yumuşaktır. Bazı yıllar hariç, gençken tadılabilirler.
CHÂTEAU MIREFLEURS, yumuşak ve dolgun bir AOC BORDEAUX SUPÉRIEUR kırmızı şarap üretmektedir. Mülk, çeşitli çakıllı kil ve killi kum topraklarda yetiştirilen 40 hektarlık soylu üzüm bağlarına sahiptir.
Fransa, St Germain Au Mont D'or
... SAONE ve LOIRE bölgelerindeki meyve yetiştiricilerinin elma ve armut suları sezonu başlamaktadır. Meyve sularımızın hazırlanmasında titiz ve dikkatli bir yaklaşım benimsiyoruz; en iyi ve en yumuşak meyve sularını, çok titiz bir şekilde seçilmiş meyvelerden sunmayı hedefliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play