... Château Picon, Sainte-Foy-la-Grande bastidesinin yakınında, Eynesse komününde yer almaktadır. 81 hektarlık muhteşem mülk, Dordogne Vadisi'ni gören bir plato üzerinde yer almaktadır. Çakıllı yüzey toprağı ve kil-kireç alt toprağı ile karakterize edilen olağanüstü bir terroirden faydalanmaktadır. Ortalama yaşı 35 olan bağlar, ağırlıklı olarak güneye bakmaktadır. Château ve şarap imalathanesi etrafında bitişik bir düzen içinde dikilmiştir. Château Picon, Agriculture Raisonnée (Akılcı Tarım) sertifikasına sahiptir.
Fransa, Saint Emilion
...Bağ: 30 hektar (üretimde). Appellation: Montagne Saint-Emilion Toprak: Kil – kireçtaşı Bağların ortalama yaşı: 40 yıl Üzüm çeşitleri: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Üretim: 35 hektolitre / ha Seçim: manuel ve Mistral ayıklama masası ile optik göz makinesi Danışman şarapçı: Hubert de Boüard de Laforest Şarap üreticisi: Coralie de Boüard de Laforest Şarap yapımı...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Çok açık pembe • İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi • İkinci burun: Şaraplık şeftali • Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak • İyi bir kalıcılık Yemek/şarap eşleşmesi: • Güney mutfağına ait yemekler • Salata, Izgara Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Syrah Toprak: Üzümler, Caudiès'in güney yamaçlarındaki şistli killi tepelerden gelmektedir. Bağların Yaşı: 1997 yılında dikilmiştir. Üretim: Üç adadaki üzümler ayrı ayrı işlenir ve ancak daha sonra birleştirilir. Tüm hasatın sapları ayrıldıktan sonra, tanen ve antosiyaninlerin yumuşak bir şekilde çıkarılması için manuel olarak marcın ezilmesi ve kısa...
Fransa, Lys Haut Layon
...Bağ yaşı: 35 ila 65 yıl Yoğunluk: Hektar başına 4500 kök Verim: Hektar başına 30 hektolitre Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ila 120 m Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek layon Şarap yapımı: Alkol fermentasyonu, sıcaklık kontrolü ile paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Artık şeker: Yaklaşık 90 g/litre Alkol derecesi: %12,5 hacim Alkol derecesi: %12,5 hacim Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ila 120 m...
...Le Château LOUPIAC GAUDIET, Garonne'yi gören yamaçlarda yer alan 28 hektarlık bir bağa sahiptir. Bağların ortalama yaşı 47 yıldır ve toprak yapısı kil ve çakıl karışımıdır, alt tabakası ise kireçlidir. Bağların üzüm çeşitleri Sémillon, Sauvignon ve Muscadelle'den oluşmaktadır. Château LOUPIAC GAUDIET'in şarapları, modern teknikler kullanılarak, elle yapılan hasatlarla geleneksel bir şekilde üretilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play